Nortonor

Tag
 • Tartalmak

  10
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Nortonor a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. internet

  5655v2 szintén 1000-es nettel produkál nálam hasonlókat teljesen random, olykor nagyobb sávszélesség leterhelés nélkül is, vagy mikor zárolt állapotból tér vissza a PC. A log-ok nálam is hasonlóak, viszont a PC-re újra netet varázsolni csak a router újraindításával tudok, nálam nem áll helyre a kapcsolat ilyenkor még 5-10 perc után sem. Rajta van még egy gigabites switch, amin keresztül TV, Beltéri egység és egy Raspberry Pi is csatlakozik, illetve közvetlen routerről egy AP a ház távolabbi pontján, és egy IP kamera. Mindezek mellett okostelefon és laptop wifin keresztül. Ezek a felsorolt eszközök zavartalanul működnek tovább, akkor is mikor a PC-t ledobja, illetve a belső hálózaton keresztül a Pi-t és az IP kamerát sem érem el ilyenkor a PC-ről, de telóról, laptopról igen. Kábel és "portcsere" nálam is megvolt. Épp ezért először arra gyanakodtam, hogy az alaplapi ethernet porttal lesz valami gond, de BIOS és driver frissítés után sem javult a helyzet, már egy PCI-E külső hálókártyán kezdtem el agyalni, de akkor a fentiek szerint mégsem a PC-mmel lesz gond. Fura mert mint mondtam az összes többi vezetékkel vagy vezeték nélkül kapcsolódó eszköz zavartalanul működik tovább.
 2. A helyzet változatlan. Tegnap és tegnapelőtt sikerült fixálnom a következő módon: Router lekapcs, majd 10-15 perc múlva bekapcs és a ping normalizálódot és 20-40 közé és csomagvesztés sem volt. Ma azonban már a második 15 perces kényszerszünet után sem szűnt meg. A pingplotter nálam is hasonló képet fest a pingelt eu1 és eu2 szervereken.
 3. A World of Tanks EU1-es szervere bavariai (Németország) és amióta ez a twitch-es probléma fenn áll azóta ott is mikrolaggokat tapasztalok. A játék EU2-es szervere amszterdami, azon keresztül semmi lagg és probléma.
 4. Amikor rájössz, hogy twitch.tv-n a telekomos neted miatt nem megy a HD stream...
 5. Mi PC-sek még csak-csak át tudjuk hidalni a problémát VPN-nel, vagy megosztott mobilnettel, de aki megvette a játékot Xbox-ra és még Live-ot is vett csak ezért a játékért? Az ő havi 3000 Ft-ját ki fogja megtéríteni? A Twitteren lehet adni a jófiút #Többenkérdeztétek meg "vizsgálódunk", csakhogy lassan már több mint egy hónapja semmi előrelépés nem történt az ügyben. Állítom, ha valaki venné a fáradtságot és beleolvasna ebbe a fórum topicba, a leírtak alapján lehet egyből beugrana neki, hogy mi lehet itt a gond. Csak hát magasról tesznek az egészre....
 6. Az irónia mint olyan megvan? Egyébként ha az MS vagy a Turn 10 hibája lenne akkor sem a Forza Horizon 3 sem a Motorsport 7 onlie része sem működne. Nem mondom hogy az MS szent, de a hiba nem az ő oldalukon van. Tőlem pár km-re lakó 1NV1T3L-es haver ugyanezzel a PC konfiggal és Windows verzióval vígan játszik online a játékkal.
 7. Ne legyenek kétségeink afelől, hogy gőzerővel dolgoznak rajta. Még csak pár napja jelent meg a játék, biztos vagyok benne hogy hamar javítják a hibát.
 8. #Vizsgálódunk, de már úton a segítség! Az ember jobb híján kénytelen ezzel szórakoztatni magát az Online játékélmény helyet. 30 ezer jó magyar ropogós forintért... elővételben...
 9. Sajnos tényleg vagyunk még így ezzel páran. Egy ilyen játékot épp az online multiplayer miatt vesz meg az ember. Ráadásul én elővételben vettem meg a játékot és mivel a mai napig sem tudok felcsatlakozni a játékszerverekre, így ez is értelmét vesztette. Várjuk a hiba mielőbbi orvoslását (azt már nem írom hogy türelmesen)!