Nortonor

Tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Nortonor a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. A World of Tanks EU1-es szervere bavariai (Németország) és amióta ez a twitch-es probléma fenn áll azóta ott is mikrolaggokat tapasztalok. A játék EU2-es szervere amszterdami, azon keresztül semmi lagg és probléma.
 2. Amikor rájössz, hogy twitch.tv-n a telekomos neted miatt nem megy a HD stream...
 3. Mi PC-sek még csak-csak át tudjuk hidalni a problémát VPN-nel, vagy megosztott mobilnettel, de aki megvette a játékot Xbox-ra és még Live-ot is vett csak ezért a játékért? Az ő havi 3000 Ft-ját ki fogja megtéríteni? A Twitteren lehet adni a jófiút #Többenkérdeztétek meg "vizsgálódunk", csakhogy lassan már több mint egy hónapja semmi előrelépés nem történt az ügyben. Állítom, ha valaki venné a fáradtságot és beleolvasna ebbe a fórum topicba, a leírtak alapján lehet egyből beugrana neki, hogy mi lehet itt a gond. Csak hát magasról tesznek az egészre....
 4. Az irónia mint olyan megvan? Egyébként ha az MS vagy a Turn 10 hibája lenne akkor sem a Forza Horizon 3 sem a Motorsport 7 onlie része sem működne. Nem mondom hogy az MS szent, de a hiba nem az ő oldalukon van. Tőlem pár km-re lakó 1NV1T3L-es haver ugyanezzel a PC konfiggal és Windows verzióval vígan játszik online a játékkal.
 5. Ne legyenek kétségeink afelől, hogy gőzerővel dolgoznak rajta. Még csak pár napja jelent meg a játék, biztos vagyok benne hogy hamar javítják a hibát.
 6. #Vizsgálódunk, de már úton a segítség! Az ember jobb híján kénytelen ezzel szórakoztatni magát az Online játékélmény helyet. 30 ezer jó magyar ropogós forintért... elővételben...
 7. Sajnos tényleg vagyunk még így ezzel páran. Egy ilyen játékot épp az online multiplayer miatt vesz meg az ember. Ráadásul én elővételben vettem meg a játékot és mivel a mai napig sem tudok felcsatlakozni a játékszerverekre, így ez is értelmét vesztette. Várjuk a hiba mielőbbi orvoslását (azt már nem írom hogy türelmesen)!