Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

idanka

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

idanka eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. idanka

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    DaneeXIII Esetleg még az lett volta a tippem, hogy nem szereti a készüléked az AES-st. Esetleg érdemes kipróbálni az az utolsó opciót amikor mindkettőt képes használni a router. De itt egy komplett cikk a telefont érintő rendszeres wifi problémák megszüntetéséről: https://www.getdroidtips.com/redmi-note-5-wifi-issues-troubleshoot-fix-guide/
  2. idanka

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    anonymus Szia, szerintem klassz lenne, ha használni tudná a router a StevenBlack/hosts listáját. Ha jól látom most a szülői felügyeletnél lehetne tiltani, de csak egyesével? (Blokkolt domainek listája)
  3. idanka

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    gerleimarci Nekem akkor volt hasonló problémám, amikor nem kapcsoltam ki a WPS-t (rendes jelszavas hitelesítést használok) bekapcsoltam a "mac" szűrést és a 2.4 csatornának megengedtem az auto vagy 20/40 Mhz módot (csak a 20-ast szabad) Ezek letiltásáról a Apple támogatás és a helyes konfigurálás oldalon olvastam (szóval azt hogy bugos opciók nem én találtam ki). pls valaki most kaptam ezt a topic címben említett Linuxos masinát, és nem igazán fogom a tűzfalat:) Elvileg valahol lenni kéne magyar nyelvű leírásnak de nem találom.
×
×
  • Új...