idanka

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

idanka a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. sagemcom

  DaneeXIII Esetleg még az lett volta a tippem, hogy nem szereti a készüléked az AES-st. Esetleg érdemes kipróbálni az az utolsó opciót amikor mindkettőt képes használni a router. De itt egy komplett cikk a telefont érintő rendszeres wifi problémák megszüntetéséről: https://www.getdroidtips.com/redmi-note-5-wifi-issues-troubleshoot-fix-guide/
 2. sagemcom

  anonymus Szia, szerintem klassz lenne, ha használni tudná a router a StevenBlack/hosts listáját. Ha jól látom most a szülői felügyeletnél lehetne tiltani, de csak egyesével? (Blokkolt domainek listája)
 3. sagemcom

  gerleimarci Nekem akkor volt hasonló problémám, amikor nem kapcsoltam ki a WPS-t (rendes jelszavas hitelesítést használok) bekapcsoltam a "mac" szűrést és a 2.4 csatornának megengedtem az auto vagy 20/40 Mhz módot (csak a 20-ast szabad) Ezek letiltásáról a Apple támogatás és a helyes konfigurálás oldalon olvastam (szóval azt hogy bugos opciók nem én találtam ki). pls valaki most kaptam ezt a topic címben említett Linuxos masinát, és nem igazán fogom a tűzfalat:) Elvileg valahol lenni kéne magyar nyelvű leírásnak de nem találom.