bmatyas

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

bmatyas a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Sajnos bementem, de semmit nem tudtak mondani a kis ügyfélszolgálatosok, még egy médiumot sem amin tudnék érdeklődni, de a legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy a fővárosban a belvárosban ilyen problémába fogok ütközni miután beköltöztem az albérletbe. Esetleg valami ötlet ami egy valid opció lehet addig?
 2. Sziasztok! Arról szeretnék érdeklődni, hogy tudok-e valahol információt gyűjteni arról, hogy mikor lesz internet a házunkban. Konkrétan Budapest VI. kerületben nem tud a telekom (nem csak a telekom, de egyik szolgáltató sem internetet adni) Pontos cím 1063 Budapest Munkácsy Mihály utca 23. Bementem személyesen és azt mondták 30mb/s-et tudnak adni, de a bekötés napján a szerelő felhívott, hogy már volt ebben az épületben 2 hete, de túl messze van a központ (2km) és így túl gyenge a jel. Nagyon furcsának tartom, hogy a fővárosunkban, sőt mi több a belvárosban nem tudok semmiféle vezetékes internetet kapni. Esetleg lenne valakinek valami ötlet, hogy mit tudok tenni ilyen esetben? Előre is köszönöm.
 3. kábelnet

  Sziasztok! Arról szeretnék érdeklődni, hogy tudok-e valahol információt gyűjteni arról, hogy mikor lesz internet a házunkban. Konkrétan Budapest VI. kerületben nem tud a telekom (nem csak a telekom, de egyik szolgáltató sem internetet adni) Pontos cím 1063 Budapest Munkácsy Mihály utca 23. Bementem személyesen és azt mondták 30mb/s-et tudnak adni, de a bekötés napján a szerelő felhívott, hogy már volt ebben az épületben 2 hete, de túl messze van a központ (2km) és így túl gyenge a jel. Nagyon furcsának tartom, hogy a fővárosunkban, sőt mi több a belvárosban nem tudok semmiféle vezetékes internetet kapni. Esetleg lenne valakinek valami ötlet, hogy mit tudok tenni ilyen esetben? Előre is köszönöm.
 4. Sziasztok! Arról szeretnék érdeklődni, hogy tudok-e valahol információt gyűjteni arról, hogy mikor lesz internet a házunkban. Konkrétan Budapest VI. kerületben nem tud a telekom (nem csak a telekom, de egyik szolgáltató sem internetet adni) Pontos cím 1063 Budapest Munkácsy Mihály utca 23. Bementem személyesen és azt mondták 30mb/s-et tudnak adni, de a bekötés napján a szerelő felhívott, hogy már volt ebben az épületben 2 hete, de túl messze van a központ (2km) és így túl gyenge a jel. Nagyon furcsának tartom, hogy a fővárosunkban, sőt mi több a belvárosban nem tudok semmiféle vezetékes internetet kapni. Esetleg lenne valakinek valami ötlet, hogy mit tudok tenni ilyen esetben? Előre is köszönöm.