fontix

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

fontix a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. sagemcom

  Hát még meg is tudnám érteni, hogy ne legyen olyan adatforgalom a t-kom drótjaikon ami nem jogtiszta. De én a saját biztonsági kamerámat akarom látni.
 2. sagemcom

  Csak érdekesség kedvéért, próbáld meg hogy kikapcsolod a tűzfalat az IPv4-nél. Ha úgy látod, akkor ugyan az új szériás ***** modemet kaptál te is.
 3. sagemcom

  Az elöző okt 30-i postomhoz képest ami változott: Új Sagemcom csuda modem jött a portára. Jelenség ugyan az (röhejes), a házban két tv, tehát 2 set-top box, amikor tv bekapcs, teljesen elment a net. TV kikapcs, minden helyreállt. Kijött a Telekomos szerelő (amúgy jó fej), mindent végigbogarásztunk, és az egyetlen megoldás, hogy a modem túlterheltsége miatt, kihúztam a megfigyelő rendszert és így egyszerre tudok tv-t nézni és netezni (micsoda kánaán). Tehát most távolról nem érem el a DVR-t. A röhej, hogy a régi modemmel, simán ment minden. Ezennel üdvözlöm azt a beszerzőt, aki az új modem széria mellett tette le a voksát, csupa tudás lehet a drága. Ja, és közben kiderült, hogy a set-top boxban újabban le vannak tiltva az USB adatforgalmi lehetőségek, azaz csak pl. telefont lehet feltölteni vele, mivel fél a t-kom hogy nem jogtiszta anyagot dugunk a boxba, és ezért őket büntetnék. Tényleg ennyire .....?
 4. sagemcom

  Sziasztok, Lehet hogy már téma volt, de nem találtam erre vonatkozó kommentet Tehát van ez a csuda-modem. Távolról szeretném elérni az otthoni kamera rendszert. Van egy Provision DVR és ez működött simán eddig. Eddig, amíg elromlott a modem és kaptam egy ugyan olyat. Persze csak külsőre ugyan olyan. Eltűntek a korábbi beállítási lehetőségek, amivel a régebbi kamera rendszert is lehetett távolról elérni. A mostanival sem régi típusú DVR-t sem a legkorszerűbbet nem tudom beállítani. Mostanra már megbékéltem azzal a tudattal, hogy tompulok és már nem vagyok rá képes. Ha van valakinek "minta beállítása" hálás lennék, talán mégsem próbáltam meg mindent. Előre köszönöm a fáradságotokat.