Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

gborisz

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

gborisz eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

 1. gborisz

  email spam szűrők nem működnek

  2023 van, és továbbra sem megy. Ha rányomok a "szűrők bekapcsolása" gombra, akkor megcsinálja, de magától nem. A beállítások mentése sem működik. (Kiikszelem a részletes tájékoztatást, mentem a beállításokat, kilépek, belépek, megint ott a pipa)
 2. gborisz

  webmail "serialization failed" üzenet

  Igen, így visszaolvasva ez nem egyértelmű, sry. Az egész probléma a munkahelyemen jelentkezik, ennek fényében értendő az utolsó sor, hogy kollégámnak otthon ment, nekem otthon viszont nem.
 3. Sziasztok! A következő x-aktába futottam bele: ha megpróbálok belépni a webmail.telekom.hu-n, üres frame-ek fogadnak, a sarokban piros "serialization failed" üzenettel. - több gépen (W10), több böngészőn (firefox, edge, frissen telepített chrome) próbálva ugyanez. - telefonról wifin és mobilneten is ugyanez (asztali nézetet választva, a mobilnézet jó). - USB-ről linuxot (arch based) bootolva első próbálkozásra betöltött, utána ugyanez a hiba. - levelezőkliens működik (Thunderbird IMAP) - a fiókból elővett laptop szintén elsőre jó, aztán ugyanez a hiba. (W10, chrome) - ami érthetetlen: ügyfélszolgálat szerint nekik működik jól, és - kollégámnak otthon működik jól, de nekem nem Mi a görcs lehet ez? (routert, számítógépet újraindítottam)
 4. gborisz

  spam-et ártalmatlannak hogyan?

  Kedves @abit Bocs, ezt kihagytam. A webes felületre gondoltam. (webmail.telekom.hu)
 5. Üdv. Időnként adott címről érkező levelet véletlenszerűen a spam mappába rak. A beállítások között beállítottam, hogy ha ártalmatlannak jelölöm, akkor helyezze át a Beérkezett mappába. De nem találom, hogy lehet ártalmatlannak jelölni egy levelet. (vagy sikerült az engedélyezett email címet másképpen megfogalmazni két külön menüpontban?) Előre is köszönöm.
×
×
 • Új...