Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

gborisz

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit gborisz posztolt

  1. gborisz

    email spam szűrők nem működnek

    2023 van, és továbbra sem megy. Ha rányomok a "szűrők bekapcsolása" gombra, akkor megcsinálja, de magától nem. A beállítások mentése sem működik. (Kiikszelem a részletes tájékoztatást, mentem a beállításokat, kilépek, belépek, megint ott a pipa)
  2. gborisz

    webmail "serialization failed" üzenet

    Igen, így visszaolvasva ez nem egyértelmű, sry. Az egész probléma a munkahelyemen jelentkezik, ennek fényében értendő az utolsó sor, hogy kollégámnak otthon ment, nekem otthon viszont nem.
  3. Sziasztok! A következő x-aktába futottam bele: ha megpróbálok belépni a webmail.telekom.hu-n, üres frame-ek fogadnak, a sarokban piros "serialization failed" üzenettel. - több gépen (W10), több böngészőn (firefox, edge, frissen telepített chrome) próbálva ugyanez. - telefonról wifin és mobilneten is ugyanez (asztali nézetet választva, a mobilnézet jó). - USB-ről linuxot (arch based) bootolva első próbálkozásra betöltött, utána ugyanez a hiba. - levelezőkliens működik (Thunderbird IMAP) - a fiókból elővett laptop szintén elsőre jó, aztán ugyanez a hiba. (W10, chrome) - ami érthetetlen: ügyfélszolgálat szerint nekik működik jól, és - kollégámnak otthon működik jól, de nekem nem Mi a görcs lehet ez? (routert, számítógépet újraindítottam)
  4. gborisz

    spam-et ártalmatlannak hogyan?

    Kedves @abit Bocs, ezt kihagytam. A webes felületre gondoltam. (webmail.telekom.hu)
  5. Üdv. Időnként adott címről érkező levelet véletlenszerűen a spam mappába rak. A beállítások között beállítottam, hogy ha ártalmatlannak jelölöm, akkor helyezze át a Beérkezett mappába. De nem találom, hogy lehet ártalmatlannak jelölni egy levelet. (vagy sikerült az engedélyezett email címet másképpen megfogalmazni két külön menüpontban?) Előre is köszönöm.
×
×
  • Új...