Levente04

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Levente04 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Ha nem is közvetlenül de nagyon sokat segítettél, köszönöm ahogy keresgéltem a telekom profilomban a pppoe módosítást, amit nem találtam meg viszont rábukkantam a gateway leírására ahol zárójelben ugyan de oda volt írva hogy ne felejtsük el a @t-online.hu - t a felhasználónévről. Ezt sajnos zöldfülűként nem tudtam. Most azon agyalok, cascade vagy Bridge módon kössem össze a két routert. A sagem-be egy iptv, egy pc és a második router menne és a saját cisco routerről bonyolítanám a vezeték nélküli forgalmat. Erre a bridge (LAN-LAN) a legjobb?
 2. Köszönöm a gyors választ! Jelenleg lemondtam a második routerről, most csak egy pc meg az iptv van a Lan1 és Lan2 portban. Ha jól tudom ha LAN-WAN a felállás akkor PPoPE passthrough-ot kéne kipipálni (ezt mondta az ügyfélszolgálat is) ha LAN-LAN akkor meg a dhcp-vel kell bajlódni de most egyenlőre megelégednék azzal ha az 5655v2 adna internetet és esetleg utána higgadtabban nekiállok bekötni a másodikat. Arra gondoltam, hogy amikor bemondtam telefonban a ppp jelszót félreértettük egymást a call centeressel bár elég egyértelmű jelszót mondtam szóval ha nem ez áll fent akkor miért nincs internetem illetve hova tudnék segítségért fordulni, azt mondták ha esetleg nem működik az új PPP jelszó, hívjam a 1422-t reggel 8 után.
 3. Köszönöm a gyors választ! Jelenleg lemondtam a második routerről, most csak egy pc meg az iptv van a Lan1 és Lan2 portban. Ha jól tudom ha LAN-WAN a felállás akkor PPoPE passthrough-ot kéne kipipálni (ezt mondta az ügyfélszolgálat is) ha LAN-LAN akkor meg a dhcp-vel kell bajlódni de most egyenlőre megelégednék azzal ha az 5655v2 adna internetet és esetleg utána higgadtabban nekiállok bekötni a másodikat. Arra gondoltam, hogy amikor bemondtam telefonban a ppp jelszót félreértettük egymást a call centeressel bár elég egyértelmű jelszót mondtam szóval ha nem ez áll fent akkor miért nincs internetem illetve hova tudnék segítségért fordulni, azt mondták ha esetleg nem működik az új PPP jelszó, hívjam a 1422-t reggel 8 után.
 4. Sziasztok! Másodlagos routert akartam csatlakoztatni Saegocom 5655v2 AC gateway-be viszont elrontottam a beállításokat, nem fértem hozzá sehogy ezért pánikomban reseteltem. Felhívtam a 1414-et mert nem tudtam a PPP jelszót, újat beállítottak. Mindent helyesen bevittem a setup-ba, zöld pipa világít az internet kapcsolatnál mégsem éri el egyik eszköz sem róla a világhálót. Mi okozhatja a problémát?