eksandor

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

eksandor a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Aki teheti ne váltson Újabb Telekom TV-re. Lefagy, nem reagál az inputra. Ha nincsen smart TV-d akkor talán megéri de egy okosabb tv csak lebutít. Frusztráló és rossz termék. Toabba a felvétel vicc az új Android tvvel. Nem lehet visszatekerni. Ha vissza lehet lefagy vagy eldobja és újra kezdi az előt. Egyes csatornákon nem is lehet előretekerni mert az apróbetűs részben ott van hogy az RTL csoport nem engedi. Olyan jó hogy fizetek a felvételért és egy kalap sz#%* az egész.... Szégyen a Telekom oldaláról. A válasz annyi volt hogy akkor nem kell használni, csak kicsit kedvesebben csomagolva. Inkább ezt a tv box generációt hagyjátok ki ha tudjátok és menjetek egy másik szolgáltatóhoz, hátha jobb. Üdv!
 2. Aki teheti ne váltson Újabb Telekom TV-re. Lefagy, nem reagál az inputra. Ha nincsen smart TV-d akkor talán megéri de egy okosabb tv csak lebutít. Frusztráló és rossz termék. Toabba a felvétel vicc az új Android tvvel. Nem lehet visszatekerni. Ha vissza lehet lefagy vagy eldobja és újra kezdi az előt. Egyes csatornákon nem is lehet előretekerni mert az apróbetűs részben ott van hogy az RTL csoport nem engedi. Olyan jó hogy fizetek a felvételért és egy kalap sz#%* az egész.... Szégyen a Telekom oldaláról. A válasz annyi volt hogy akkor nem kell használni, csak kicsit kedvesebben csomagolva. Inkább ezt a tv box generációt hagyjátok ki ha tudjátok és menjetek egy másik szolgáltatóhoz, hátha jobb. Üdv!
 3. Ez a felvétel vicc az új Android tvvel. Nem lehet visszatekerni. Ha vissza lehet lefagy vagy eldobja és újra kezdi az előt. Egyes csatornákon nem is lehet előre tekerni. Olyan jó hogy fizetek érte és egy kalap sz#%* az egész.... Szégyen a Telekom oldaláról.
 4. Hello mindenki! Resetelnem kellet a Sagemcom Fast 5655v2 routert. Mindent megoldott magától kivéve az automatikus vissza csatlakozást az internethez. Ha bemegyek a router beállításaihoz akkor most azt mutatja hogy nincsen internet és manuálisan kéne megadjam a PPP használó nevet és jelszavat. Sajnos sehol nem találtam lejegyezve és információt sem hogy ez hol lehet.