Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

suvi

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

suvi eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. A modemen van USB port. Egy USB SSD-t csatlakoztatok hozzá, elvileg működnie kell a fájlmegosztásnak a hálózaton. Problémáim: Nem lehet rámásolni ékezettel rendelkező filokat. A winyót NTFS-re formáztam. Hosszabb használat után megszakad a kapcsolat, kihúzva és újra bedugva megjavul. Úgy viselkedik mintha zöld üzemmódba váltana.
  2. suvi

    TV GO

    Problémám adódott a TV-GO fiók és az előfizetésem összekapcsolásával. Mind a két módszerrel próbálkoztram, az IPTV - beállítások - EXTRÁK - alkalmazások - TVGO - Regisztrációs kód megadása A következő üzenetet kapom: A Set-top-box-hoz tartozó előfizetéssel már regisztráltak. A helyzet ugyan az ha az MT azonosító beírásával kezdeményezem az alkalmazás keretében a TV előfizetésem regisztrációját. Ha már regisztráltam, akkort miért nem működik? Vagy mit ronthattam el.
  3. suvi

    IPTV

    Érdekes jelenség, ha nem a bejelentkezésre kattintok, hanem valami funkciót próbálok elérni, akkor előjön egy másik bejelentkező ablak, és ez már rendesen beléptet a boxba.  
  4. suvi

    IPTV

    Köszi. De sajnos az emailcím és jelszó beírása után a következő üzi jön már egy ideje: "Jelenleg sajnos nem tud belépni online önkiszolgáló ügyfélszolgálatunkra!"  
  5. suvi

    IPTV

    Sziasztok. Tudja e valaki, hogy az STB beállításait, csatornalistáját, felvétel vezérlését most hogyan lehet elérni az interneten keresztül. Régebben működott a T-HOME oldalon keresztül, de most ez nem elérhető. Az Androidos applikáción keresztül működik. de mi történt a webes felülettel.
×
×
  • Új...