mobiltudósroli

Mobiltudós
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

mobiltudósroli a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
  1
  1

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

 1. Szia petocsaba! A telekom.hu-n csak a várható kiszállítás / átvételi időpont van feltüntetve. 2015.04.17.
 2. Röviden és tömören azért nem lettek a kapcsolat pontok átírva, mert a kapcsolat pontok egy adott személyhez tartoznak. Biztos hallottál róla, hogy valaki Aranykártyás, Platinakártyás. Ezek egyfajta elismerések az ügyfelek felé, hogy (egyszerűen fogalmazva) jó fizetők. Természetesen ezeknek az ügyfeleknek, rengeteg kedvezményt ad a Telekom. De ezeket a kapcsolat szinteket ki kell érdemelni. Tehát ha új név, akkor előröl kezdődik a pontgyűjtés!
 3. Szia! Ez egy elég összetett dolog, ahogy olvasom. Mivel neked nem fognak tudni ezzel a konkrét esettel kapcsolatban, javaslom hogy hívd fel a 1430-at, válaszd a 4-es menüpontot és ott tudnak segíteni, vagy menj be a Hozzád leközelebbi T-Pontba!
 4. A HOPPÁ díjcsomagot érdemes a lejárat előtt 1-2 héttel újra meghosszabítani, mert ha ez nem történik meg akkor az előfizető nem fogja megkapni a kedvezményt és többet fog fizetni. (Gyakorlatilag ugyanazért a szolgáltatásért.) Mert például a HOPPÁ díjcsomag hűségidővel 3600 Ft (ha nincs más Telekom szolgáltatás), hűségidő nélkül 4900 Ft. A HOPPÁ díjcsomagban több mint 8 millió telefonszám hívható díjmentesen 5000 percig 0 Ft- ért. (belföldi alapdíjas vezetékes, és alapdíjas Telekom mobilszám.)
 5. Alap esetben Neked nem kell semmit beállítani, annak érdekében hogy a hívó fél számát lásd. Ezt a funkciót a hívó fél tudja beállítani.
 6. Egész pontosan azonnal életbe lép! :D
 7. Azt hogy kissebb akkumlátort kapott az valószínű annak tudható be, hogy új generácós  processzor került bele. Sokkal gyorsabb lett, de kevesebb a fogyasztása. Valamint a gyorstöltési funkció is arra enged következtetni, hogy nem csak kissebb ez az akku de modernebb is. :D