petocsaba

Tag
 • Tartalmak

  7
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

petocsaba a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Azért egy használt router az elég necces. Ha sokat volt használva , elég gyakran össze fog omlani a hálózat vagy hol kapcsolódik , hol nem. Én az Invitelnél jártam egyszer így.
 2. Használhatod a sajátodat is , de felesleges. A Telekom  tudomásom szerint CISCO routerekkel dolgozik , ami a router márkák közül az egyik legjobb. Rengeteg beállítási lehetőséggel rendelkezik , biztonságos , gyors. A TP-Link routerekkel sincs baj , de egy CISCO sokkal jobb. A TP- Linkeset el tudod adni , mindig van rá kereset.
 3. Akik előrendelték a készüléket , várhatóan mikor kapják meg?
 4. Ha az ügyintéző hibázott , nyugodtan írj egy panaszlevelet. Biztos vagy benne , hogy reagálni fognak rá és megoldódik a probléma. Nekem is volt egy hasonló ügyem. De egy ilyesmit nem lehet elintézni azzal , hogy "bocsi , de véletlen 2 lett. Maradhat? ".A panasz benyújtását e-mailben ajánlom. 15 nap alatt válaszolnak rá.
 5. Té internete még mindig sokal jobb mint Inv-é meg Di-é. Inv 10 Mbit/s-ból 150Kbit/s-et biztosít. Hozzát teszem 150-nél feljebb sose ment még és ez is gyakran megszakad és teljesen használhatatlan.  Hódmezővásárhelyen spec. Té-nak van a legjobb netje.
 6. Pár héttel ezelőt Té elküldött egy SMS-t , hogy 12 éve hüségesekvagyunk meg ilyenek , ezért adtak egy kuponkódot amit be lehet váltani tartozék vásárlásra. Akkor nem működött a kupon. Pár nap múlva Té küldött még egy SMS-t , hogy elnézésünket kéri , a hiba javítása folyamatban van. Rá 2 hétre megint küldött Té egy SMS-t , hogy a hiba ki lett javítva , fel lehet használni a kupon kódot tartozék vásárlásra.
 7. A telefonon is lehetőséged van ki-be kapcsolni a híváskijelzés funkciót a Beállítások>Hívás>Hívószám kijelzése vagy hasonló módon. Ezt akár egy szoftverfrissítés  is okozhatta. Attól hogy online bekapcsolod a kijelzést , és a telefonon ki van kapcsolva , nem fogja mutatni a számod másnak amikor hívod őket. Minkét helyen be kell kapcsolni.