treda

Tag
 • Tartalmak

  89
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit treda posztolt

 1. A sat TV , mint minden műholdas TV digitális.A tv funkcióinak elérése nem a set top boxtol függ, A setopp box egy "számítógép" melynek a "monitora megjelenítője a tv.Azok a funkciók érhetők el rajta amit a set top box kiad magából.Az okos tv-k internet kapcsolatot is igényelnek.Ennek hiányába nem tudsz pédául internetezni, alkalmazásokat futtatni. beállítására, ajánlom a tV kezelési utmutatóját.
 2. Hem mindegy hogy Mbit vagy MByte...a ketőő között 8 a váltószám.A számítástechnikába a legkisebb egység a carakter.1 biten tárol 8 karaktert.Ezért is 8 a váltószám.Meg persze azért is mert azért tárol 8 karktert 1 biten mivel kettő hatványaival dolgozik, mivel a számítógép 2 es számrendszert használ.
 3. Én a te helyedben elolvasnám az ÁSZF-t amiben le van írva mi az eljárás ha 72 órán belül nem kezdik meg a hiba elhárítását... Ismét be kell jelenteni, és menni fog...de nem most kellet volna hanem sokkal elöbb...
 4. ***********************************************... Neked vagy korlátozva, van dijtartozás miattt, vagy a megengedettnél több eszközt regisztráltál, vagy nem is regisztráltál.... Minőségbiztosítás azt takarja hogy vagy nem megfelelően van telepítve a szoftver, vagy az op rendszer, illetve a böngésző nem megfelelő, vagy nincs regisztrálva az eszköz, vagy amit valószínűsítek díjtartozás miatt korlátoztak téged.... Képfeldolgozás nem a szoftveren mullik nem a T tehet róla sokkal inkább User ERORR....
 5. Persze mert nálad nincs korlátozva a szolgálltatás(számlatartozás stb. stb.),m illetve nem 5-6 eszközt próbálsz regisztrálni miközben csak ha jól tudom ketőt lehet.
 6. Egy felhasználó csak egy acuntot használhat .Ha az korlátozva lett hiába regisztrálsz másik accuntal nem fog menni....
 7. Ez így ostobaság.A szolgáltatáshoz tartozik egy mt azonosító.Ez össze van kapcsolva a programba, és így alapján tudják mihez van jogosultságod, így tudják hány eszközt regisztráltál.Egyszerre ha jól tudom 2 eszközön használhatod.Tehát mondjuk egy regisztrált tabletten , és egy regisztrált asztali gépen. Nem azt tudják hol vásároltad hanem azt hogy regisztrálva van e az eszköz avagy nem.
 8. A hd jelzést régebben azokra a műsorokra lakalmazták amelyek hd ben is elérhetők voltak.nem biztos hogy azon a platformom ahol nézted de akár HD ba is elérhető(mindig tv, műhold)Tehát az MTVA studiójából HD ba jön ki.   Nem megtévesztő volt hanem sokan nem tudták értelmezni a jelet mert nem értették mit is akarnak közölni vele.
 9. Szerintem a Sagemeket kivonták a forgalomból,hála istennek ugyhogy azt már nem kapsz , ellenbe hauwei -t azt kaphatsz de az meg 100 szor roszabb lasabb mint ami jelenleg van neked... Ha hibás akkor kicserélik de nem kívánságműsor...
 10. A zene csatornák ideje lejárt....Ott a youtube ott nézhetsz olyan zenét amilyet akarsz.Bőven elég ami van.még sok is.... M4 HD nek örülök így a formula 1 et is nézhetem szépen hd be.Life network jó csatorna és tényleg jó lenne hd be, de ha nincs az se baj.Én is a minőség miatt maradok no meg a gyors hibajavítás, és az hálózaton belül ingyenes helpdesk, na meg a kedvezmények stb stb.... Tehát nem történik semmi változás csupán egy töltelék adót lekapcsolnak és helyette jön az m4 hd és sd. Ez bővítés hisz több lesz a csatorna.+1. A hd adások száma sem változik hisz 1 kikerül és egy be. Nekem és még sok sok előfizetőnek tökéletesen megfelel a csatornaválaszték, és tudjuk hogy bővülni fog, mint ahogy eddig is.  
 11. Ez így van!
 12. A csomag módosítás lehetősége viszont ott van és az rögzítve is van az ÁSZF ben.Amennyiben ez téged hátrányosan érint akkor elálhatsz a hűségtől és lemondthatod a szolgáltatást...ez is le van írva.Kivenni nem nagyon szoktak inkább hozzá adnak....
 13. A tisztánlátás kedvéért: Nem azért vannak csomagok mert technika meg mert rosszat akar a Telekom...Csomagban olcsóban jönnek ki a csatornák...a műsorszolgáltatók mint például az IKO is, például az RTL klubott olcsóban adja csomagba mint ha csak az rtl klubot vennéd meg.Senki nem szeretne egy rtl klubbért kb 1500-2000 ft ot fizetni, mert csomag nélkül ennyibe kerülne.Tehát a csomagolásnak elsősorban gazdasági értelme van. Technikailag kivitelezhető lenne hogy csak azért fizess amit nézel, de sajnos a jogdijjak és a műsorszolgáltatók mint pl az IKO ezt nem támogatja.Tehát ez semmi képpen nem tekinthető árukapcsolásnak, csupán arról van szó hogy a szolgáltató, és a műsorszolgáltató között az az egyesség jött létre hogy csomagba lehet árusítani a csatornát.Ez teljesen törvényes, hisz akkor az összes Magyarországi Televizíó szolgálltató törvénytelen lenne, de nem az...
 14. Jelentsd be hibára mert nálunk mindegyik csati jó...
 15. Azt csak egy tag érdemelte ki, aki látható volt azt lett örökre láthatatlan:smileyvery-happy:   Abba Ő a csúcstartó:smileyvery-happy:  
 16. Igen ferlmerült a kérdés. Szerintem a legegyszerűbb dolog a nevelés. Amikor gyerek voltam-már jó régen volt- nem volt sem karika, sem gyerekzár sem semmi.Szüleim sosem engendték hogy krimit , vagy olyan műsort nézzek amit nem akartak hogy megnézzek.Amikor elmentek otthonról és egyedül maradtunk testvéremmel egyikünknek sem jutott eszébe krimit nézni vagy este 8 után TV-t nézni, mert tudtuk hogy azt nem szabad.   A mai gyerekeket is meg lehet védeni ha a szülő odafigyel rájuk, felhívja a gyerek figyelmét például a facebookon megosztott tartalmak veszélyeire.A szabályokat be is tartatja következetesen.A másik dolog 10-12 éves vagy fiatalabb gyereknek minek kell internet, telefon?Nincs rá szüksége.Ha valami olyan kell ami interneten érhető el szülői felügyelet mellett tegye.12 éves gyereknek elég egy 2-3 ezer forintos sima telefon, de még azt is tulzásnak tartom.Tulzás mert egy gyerek nem tudja kezelni ezeket az eszközöket úgy ahogy és AMIRE kitalálták.Nem tudja jól használni. Egy számítógépes játék is lehet jó.De ha csak azzal játszik szabályozás nélkül akkor káros...és ez mindenre vonatkozik.TV, telefon, számítógép, internet...   A tulzott szabadság, a szabályok nélküli élet sajnos rossz utra vezet.Egy gyermek esetében a szülő hozza a szabályokat, és szabálysértés esetén módszeresen szankcionálja érte.Felügyelnie, szabályoznia kell az esközök használatát.Mikor, és miért, és mire használhatja, mennyi időt tölthet el vele.Igen a telefont is el kell venni a gyerektől.Az nem játék.Az én időmben sem akkor használtam a vonalas telefont amikor akartam.Megtanultam hogy az egy komunikációs eszköz, és nem játékszer.ugyan ez a mobilokkal, a mobil nem játék.   Egy Telekomunikációs cég mint a Telekom alapvetően nem tud tenni semmit hogy megvédje a telekomunikációs ártalmaktól a gyerekeket.Itt a szülő tud tenni, hogy megtanítja gyermekét a telekomunikációs eszközök helyes használatára, arra hogy amit ezeken az eszközökön teszek azért felelőséget kell válalnom. Tehát elsősorban a szüéőkön, nevelőkön mullik hogy mit tesz, hogy , és mikor a gyerek az adott eszközzel.Egy szolgáltatón semmi nem mulik.
 17. A Telekom Sat TV szolgáltatása kizárólag a Telekom álltal biztosított Set top box segítségével érhető el. Beltéri csere természetesen lehetséges, amennyiben előfizetsz a SAT Családi+HD csomagra és kéred az erre alkalmas készülék telepítését, vagy olyan csomagra fizetsz elő amiben van hd tartalom is.
 18. Bár növekvő tendenciát mutat az LCD tv vel rendelkezők aránya de még a nagytöbbség crt tv-t néz.
 19. Hiába állnak sorba egy egy karácsonykor.A nyugdíjasok, idősebbek nem tudják megvenni, és Magyarországon ők többen vannak mint a fiatalabb aktív koruak.
 20. pedíg állítom hogy a lapos tv vel rendelkezők aránya magyarországon olyen 40 % lehet.60% nég mindig crt tvt néz.
 21. Akik hd vagy 4k tv vesznek elsősorban nem televíziózásra használják hanem külső forrásból néznek rajta megfelelő tartalmat.A 4 k televíziók elterjedése egyenlőre nem számottevó.Az előfizetők legnagyobb hányada még mindíg CRT nem hd képes televizió készüléket használ.Mások az igények, mások a pénztárcák.Ettől függetlenül a Telkom rendszeresen emel be ujabb és ujabb hd tartalommal is bíró csatornákat.Persze a világ összes csatornáját nem fogják betteni, csak azokat amire a többségnek igénye van.Az igényeket a telkom maximálisan kielégíti számomra is.Szerintem a HD adások számával semmi gond nincs hisz a Magyarországra szoló szinte minden hd tartalmu adó elérhető a kínálatba.Persze a szélsőséges kívánalmakat nem tudják és nem is fogják megvalósítani.ha szükség lesz rá és a piac is úgy kívánja be lesz vezetve akár a 4 k is , de ez szerintem az elkövetkező 5-6 évben biztosan nem lesz.A hD kínálatot meg folyamatosan bővítik, az előfezetői igények figyelembevételével.
 22. Nem vagy "pénzszolgáltató", hanem előfizető.Az hogy nem mondják meg mikorra várható az Ozon és a Life HD megjelenése az nem bűn.Mindeninek vannak kötelezettségei, és nem azt írhatnak amit akarnak hanem amit lehet.Amit nem lehet azt nem írják, írhatják, sőt szerintem akik itt válaszolnak nem is zudják, tudhatják...nem ők tervezik a telkom jövőjét...Mint már írtam, a megfelelő időbe meg fogjuk tudni hogy mikor kerül be a kínálatba ez a két csatorna.Javaslom az ÁSZF folyamatos frisítését, olvasását.Annál elöbb úgysem tudunk meg semmit...tehát türelem...még az is lehet hogy eme két csatorna bevezetését nem is tervezi a Telkom...
 23. De foglalkoznak a témával, sőt válaszoltak is kérdéseidre.Majd ha lesz, be fog kerülni.Erről az ÁSZF be idejébe tájékozódhatsz.Az hogy máshol van az egy dolog.Itt még nincs.Ha lesz meg fogják mondani hogy mikor.Ha nem tudják hogy mikor akkor nem tudja ide írni hogy mikor:smileyhappy:Érted?
 24. Felelösségre vonás lehetősége valóban behatárolt, de mivel manapság az IP alapu tiltás nem nevezjető célravezetőnek(dinamikus(változó) ip miatt), ezért ha a bejelentkezéskor az mt azonosító kerül tiltásra nem lehetne bejelntkezni másik felhasználó névvel, könnyebb szűrést és hatékonyabb szűrést tesz lehetővé, és megnehezítené az ismételt más nicknéven történő ujrareggelést.az mt azonosítóval rendelkező regisztrált felhasználó meghívhat más felhasználót/felhasználókat is de ez esetbe ő vállal érte felelőséget.Tehát ha az álltala meghívott felhasználó szabálytalankodik, és tiltásra kerül akkor autómatikusan ő is tehát a meghívó is tiltásra kerül.Így megakadályozható a felelőtlenül csak a balhé kedvéér regisztrálók is....biztos értitek mit is akarok kihozni ebből.   Ez a rendszer illetve ötlet nem segítségnyújtást szolgálná, hanem az oldal hitelességét segítené elő illetve valamiféle védelmet nyújtana a nem kívánatos személyek távoltartására.   Ha valaki emlékszik még a ennek az oldalnak az elődjére a "Beszélgessünk" fórumra az tudja miért is merült fel bennem ez a kérdés.Ott folyamatosan orosz hirdetések voltak olvashatók, és több troll is jelen volt, akik bomlasztották a közösséget.Tiltás nem vezetett eredményre, ami oda vezetett hogy az oldal teljesen használhatatlanná vált.   Anonymus olvtárssal együtt küzdöttünk is ellenük, többnyire eredménytelenül.   Szeretném ha ez az oldal olyan jó hangulatba üzemelne ahogy jelenleg is van és ezt valahogy fenn is tudjuk tartani, és azt is nagyon szeretnénk ha csak ilyen jó fejek, jó szándéku emberek használnák mint amilyenek ti is vagytok:smileyhappy:    
 25. De jöhetnek még trollok és ha ezeket meg lehet akadályozni akkor úgy kell tenni, különben úgy jár ez az oldal is mint a beszélgessünk fórum.Egyszerű user olvassa az oldalt.Ha mindenáron kérdezni akar kérjen meg egy telekomos ismerősét hogxy hívja meg, innentől a meghívó válalja a felelőséget a meghivottért....én nem zárnám be az oldalt de az aljas szándéku userek kizárhatók, illetve nagy mértékben kizárhatók lennének. Milyen jogi dolgokról beszélsz? Ez egy internetes oldal nem valódi felhasználókkal.Virtuális felhasználókkal.Innentől fogva mivel nem hivatalos neveken futnak a felhasználók, nem valósak felelöségre sem vonhatók.Ámde egyedi azonosító(például MT azonosító), és valódi felhasználónév alapján már felelöségre vonhatóak ha nem úgy és nem azt írnak amit szabad lehet.a fórumszabályzat nem törvény...a tiltáson kívül más eszköz nincs az üzemeltető kezébe mivel VIRTUÁLIS személyekről van szó...lehet hogy a nick névnek teljesen más a kezelője..nem azonosítható.Ha azonosítható felelőségre vonható, és a hozzászólásait is ennek tudatába kell hogy megtegye.