Farcery

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Farcery a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Tisztelt Fórum Tagok! Segitséget szeretnék kérni, mert mióta F@st 5670 HGW-t szeretlek be megy a mobil klima, vagy a bár hütő az internet nagyon sokszor elmegy, de csak az én oldalamon. Logban csak a következőket találtam: 2022-05-16 21:44:03 Info LETH An Ethernet port is now connected (5/1000/FULL) 2022-05-16 21:44:00 Info LETH A device has been disconnected from an Ethernet port (5) Kellene a HGW-nek egy tiszta UPS? Most már elég frusztráló mert ezek a pár másodperces kiesések nagyon megzavarják a játékokat és sok gondom adott már belőle.
 2. Üdv! Pár hete jelentkezett a probléma, F@st 5670 használok Marvell AQC111C 5GbE alaplapba épített hálózati kártyával. Elmegy pár másodpercre (8-10) az internet, ezt a windows hálózat ikonja is jelzi. Sajnos elég gyakori, a beállításokat nem változtattam.
 3. Közben egy kis update: Kinél tudok "reklamálni" ez téren? Sokan váltanának a meglévő szolgáltatóról, gyűjtsek aláírást? Vagy ezt még csak most fogják kiépíteni, befejezni? Láthatóan van optika a faluban de hozzám persze nem ér el..
 4. Ez van kb a következő utcán: Nem sok a távolság:
 5. Jó öreg kis fa oszlop: 2 bal sarok kábel az internet elvileg.
 6. Üdv! Érdeklődnék hogy Nagyszentjánoson tervez-e valamit a Telekom? Másik utcában van Optika is már de nálunk Fő úton még réz sincs... Voltam bent de semmit se tudtak mondani. Előre is köszönöm a válaszokat! Jelenleg 160 MB-os csomagom van másik cégtől, és többen is igényelnénk optikát ide.