Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Farcery

Tag
  • Tartalmak

    13
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Farcery posztolt

  1. Farcery

    Gigaerős internet

    Csak ott tudnak kiépiteni ahol megnyerték a pályázatot. Petició ide vagy oda.
  2. Farcery

    Nem elérhetőek bizonyos weboldalak

    Itt is megvan halva minden.
  3. Farcery

    Ping spikes pár percenként

    hálózati probléma már kb 1 éve. Minden külföldi szerver packet loss meg magas ping. Telekomot csak vpn-el lehet használni.
  4. Farcery

    Hunt:Showdown

    Én teljesen feladtam, tiszta packet loss a hunt. Volt elfekvőben nordvpn és azóta alacsony ping eu és oroszon is. Új codban is ez volt a baj..
  5. Ugyan ez van, nekem a 2.5gb os porton is ugyan ezt csinálja 2000/1000 net mellett akármennyi global connection-t állitok.
  6. 9900k, 2080ti, 32gb ram, 2tb m2 samsung.
  7. Üdv! Csatlakoznék OP-hoz. Ugyan az a csomag, cat7 és Marvell AQC111C 5GbE. F@st 5670 internet led zölden villog. Sebbesség rendben viszont, weboldalak megnyitása, tartalom böngészés kegyetlen lassú, valamikor a 1080p-s youtube videó sem tud folyamatosan lejátszani beakad pufferbe. Nincs torrent vagy steam, sem rengeteg wifi eszköz. Nekem is a csúnya zölden villogó internet led lehet a probléma? Nem nagyon piszkálotam DNS beállitásokat routeren, minden kb alapon van ahogy a szerelők beépitették.
  8. Farcery

    Internet Kiesés

    Tisztelt Fórum Tagok! Segitséget szeretnék kérni, mert mióta F@st 5670 HGW-t szeretlek be megy a mobil klima, vagy a bár hütő az internet nagyon sokszor elmegy, de csak az én oldalamon. Logban csak a következőket találtam: 2022-05-16 21:44:03 Info LETH An Ethernet port is now connected (5/1000/FULL) 2022-05-16 21:44:00 Info LETH A device has been disconnected from an Ethernet port (5) Kellene a HGW-nek egy tiszta UPS? Most már elég frusztráló mert ezek a pár másodperces kiesések nagyon megzavarják a játékokat és sok gondom adott már belőle.
  9. Üdv! Pár hete jelentkezett a probléma, F@st 5670 használok Marvell AQC111C 5GbE alaplapba épített hálózati kártyával. Elmegy pár másodpercre (8-10) az internet, ezt a windows hálózat ikonja is jelzi. Sajnos elég gyakori, a beállításokat nem változtattam.
  10. Közben egy kis update: Kinél tudok "reklamálni" ez téren? Sokan váltanának a meglévő szolgáltatóról, gyűjtsek aláírást? Vagy ezt még csak most fogják kiépíteni, befejezni? Láthatóan van optika a faluban de hozzám persze nem ér el..
  11. Üdv! Érdeklődnék hogy Nagyszentjánoson tervez-e valamit a Telekom? Másik utcában van Optika is már de nálunk Fő úton még réz sincs... Voltam bent de semmit se tudtak mondani. Előre is köszönöm a válaszokat! Jelenleg 160 MB-os csomagom van másik cégtől, és többen is igényelnénk optikát ide.
×
×
  • Új...