Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

JG78

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

JG78 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. JG78

    TV GO app Anrdoid TV-n

    Mondjuk ha lehet normálisan távirányitóval navigálni egy ATV környezetben akkor érdekelne engem is
  2. JG78

    TV GO app Anrdoid TV-n

    Köszi az infót. Az appot telefonon megnéztem és ránézésre egyébként is visszalépésnek tűnik felhasználhatóság szempontjából is. Mellé a te általad küldött infó meg nem tölt el akkor bizakodással, hogy lesz hivatalos ATV verziója amit csak azért nem értek mert csomós T más orzságban található szolgáltatójának van 1:1-ben ugyanez a szolgáltatása és azok minden további nélkül el is érhetőek az ATV Google Store-on (szlovkák, lengyel, cseh, stb). Úgy látszik a magyar cégnek valamiért ez a dolog kimondottan szúrhatja a szemét ha ennyire kitartóan ellenkező irányba is fejleszti az alkalmazást. Mind1. Túlélem ezt a dolgot csak nem értem ez a korlátozás miért jó nekik de ez van.
  3. JG78

    WOL nem megy Sagemcom F@st 3890V3 modemen át

    Köszi a választ. De a TPLINKnél volt nekem beállítva statikus ARP a PCm IP és MAC címével és erre is gyanakodtam, hogy még ez lehet a megoldás. Sajnos ahogy nézem a Sagemcomnál nincs lehetőség ilyen statikus bejegyzések felvitelére úgyhogy emiatt gyanítom nem is fog itt ez rendesen működni. Mondjuk most belefutottam egy másik véletlenszerű anomáliába is úgyhogy átmenetileg visszaköltöztettem mindent a régi felállásba. Túl szép is lett volna ha mindent amit akarok megoldhatnék a gyári modem/router dobzzal.
  4. Aloha, Eddig úgy volt felépitve az otthoni hálózatom, hogy volt a T-Home-os Sagemcom modem amire rá volt kötve egy TP-LINK WD1034ND Routerem és gyakorlatilag az összes lan és wifi eszközöm a TP Link routeren keresztül csatlakozott. Az asztali gépemen be volt állitva a Wake On Lan funkció amihez a TP LINK routerben megfelelő Port forwarding be volt állitva (10-es portra külső és belső, IP cim pedig értelemszerűen a PC volt). Ma úgy döntöttem, hogy egyszerűsitem az otthoni hálózatot illetve kihasználom a Sagemcom modem jobb Wifi képességeit és minden eszközömet átköltöztettem a T-Home-os Sagemcom készülékre. Itt szépen mindent beállitottam, hogy ugyanaz a helyzet legyen mint ahogy a TP Link routerem hálozatán is volt. Ebbe beletartoztak a különböző Port forwarding beállitások is. Be is állitottam a WOL port forwardingot ugyanúgy ahogy a TP linken volt a PC-mhez de hiába próbálom felébreszteni nem történik semmi. Néztem már a beépitett tüzfal beállitásokat is és ott is csináltam megfelelő kivételt a cél IP cim meg portok beállitásával de ez sem segitett. Volt már valakinek hasonló problémája a WOL beállításával és ha igen mi itt a megoldás? Valahogy az a gyanum, hogy itt van valami plusz csavar ennél a készüléknél de eddig nem jöttem rá mi okozza ezt. Ami ugye végképp fura, hogy amig a Router mint közbeékelt eszköz volt bekötve a PC és a Sagemcom doboz közé frankón működött a WOL. Szóval ez alapján végképp nem értem miért nem megy. Üdv G
  5. JG78

    TV GO app Anrdoid TV-n

    Hmm köszi a választ. Mondjuk múltkor néztem is a playstore-ban, hogy miért van 2 azonos nevű és funkciójú TV GO appja a telekomnak de akkor az általad ismertetett infó lesz az ok. Mindenesetre egyik sincs fent sajna az Android TV féle playstoreban úgyhogy remélem idővel talán oda is felkerül egy kombatibilis változat.
  6. JG78

    TV GO app Anrdoid TV-n

    Üdv, Mint Telekom előfizető van a hálomban egy projektor amit filmezésre stb használok. Android TV van rajta gyárilag és néztem, hogy elérhető-e a TV GO szolgáltatás, hogy igy alkalmattán TV adásokat is nézhessek kényelmesen. Sajnos azt láttam, hogy a magyar verzió nem elérhető. Ahogy néztem van Horváth, Szlovák meg Cseh verziója is a TV GO appnak ami elérhető Android TVn de a magyar nem. Tervben van, hogy valamikor a jövőben elérhető lesz a magyar TV GO Android TV-re is ? Köszönöm
×
×
  • Új...