Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

bacsi28

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

Minden, amit bacsi28 posztolt

  1. bacsi28

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Én amit épp ésszel tudok és olvasgattam azt mindent kipróbáltam és sehogy nem akarja... A régi modemnél még 10 megás netnél annyi volt portot megnyittam és máris az oldal kilistázta hogy OPEN, ott nem volt se upnp se ppoe passthrough semmi. Most meg még dmzvel sem megy, a helyzet mikor elkezdtem próbálgatni valamelyik porttal egy másik játékhoz annál emlékszem hogy OPEN sikeres volt de azóta nem járok sikerrel, nem tudom mi lehet a probléma, az ügyfélszolgálat meg semmit nem csinál sajnos ajánlja a szuperszervizt persze akik 10 percenként 5000 forintért készségesen segítenek....Kellemetlen a szitu, nem érzem magam butának mert amit lehet kipróbáltam és semmi, lehet hogy valami kis beállítás de passz.   Ja annyi hogy telefon van mellé kötve de nem érdekel mert disznek van csak az internet miatt, nekem az lenne a lényeg hogy megnyitni játékokhoz portokat , és játszani a haverokkal az idézőjeles "szerver" gépemen.
  2. bacsi28

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    akkor gyanús mert optikai kábel nincs erre csak telefonvonal, ahhoz meg akkor a vdsl modem kell, akkor tényleg feladom nem fogok tudni haverokkal játszani pedig itt van egy kihasználatlan gép mellettem amivel ez menne, de még az az érdekes hogy a dmz-t bekapcsolom és úgysem nyitja meg azt a portot sőt semelyiket itt valami más problem lesz, köszönöm azért a helpet mindenkinek.
  3. bacsi28

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    azt hogy tudom kideriteni hogy a netem adsl vagy vdsl? mert adsl2+ modemrouterek olcsóbbak 6-7 ezerrel, ami van nekem most NETMÁNIA L díjcsomag 30/5 -ös
  4. bacsi28

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Le reseteltem, újra hozzáadtam portot és closed még mindíg. upnp-vel sem megy. Még annyit kérnék tőletek hogy légyszíves ajánljatok egy olyan routermodemet ami hasonló ehhez és viszi ezt a 30 megás adslt (vagy hogy nevezik ezt adsl2 vagy vdsl). Én ezt a fajtát néztem ki: Tp-Link TD-W8961ND 4-port 300Mbps wireless N ADSL2+ modem router ( ANNEX-A )
  5. bacsi28

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    az lesz megpróbálom majd, de nem tudom elérni az ügyfélszolgálatot hogy lereseteljem az adsl jelszónm és megy persze a másik gép is mellettem, de mondjuk az érdekes hogy mindkét gépen a publikus ip cim ugyanaz csak a belső más  
  6. bacsi28

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Sziasztok! Sokat kutattam utána de nem találom a megoldást a port nyitásra ezzel a sza..al. Játszani szeretnék haverokkal és nem tudom megnyitni ezt a fránya portot ezer próbálkozás után sem. Vázolom a helyzetet majdnem minden megoldást kipróbáltam már és sehogy nem akar müködni ennyire le lenne védve vagy butitva vagy én vagyok a túl buta. - windows tüzfalban hozzáadtam tcp (sőt windows tüzfal ki is van kapcsolva), virusirtó kikapcsolva,udp ben is 25565-ot, próbáltam DMZ-t bekapcsolni nem ment vele, tűzfalat a routerben nem tudom kikapcsolni nincs lehetőség hogy kikapcsoljam, próbáltam felvinni port aktiváláshoz a 192.168.1.254-címet is ez az alap a két gépemét is az sem megy, a publikus ip cimet is próbáltam hozzáadni azzal sem megy, felvettem 192.168.1.66-os gépet mac címmel a lan listába hogy az kapja mindig a címet, upnpt próbáltam bekapcsolni és ugy sem megy, pppoe-t is próbáltam bekapcsolni lassab lett a net és ugyanugy nem a port closed. passzolom . Aki tud még valami megoldást kérlek segíts, ha minden kötél szakad veszek egy új modemroutert aki tud ehhez hasonlót mint a speedport csak nem ilyen elcseszett kérem ossza meg velem. Köszönöm.  
×
×
  • Új...