Laci75

Tag
 • Tartalmak

  7
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Laci75 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
  1
  1

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

Profil megtekintések

165 profilmegtekintés
 1. Mindkettő routeron lan portot kell használni, thomeos router maradjon eredeti beállításon. A második routeron ki kell kapcsolni a DHCP - t , így szokott működni álltalában.
 2. hálózatfejlesztés

  Helló! Itt a Szabolcskán láttam hogy áskáltak az egyik oldalon, becsövezték, szerintem még kábel nincs benne. Toldi utca környékén láttam a régi oszlop tetejére téve optikai kábelezést, máshol nem tudok róla. Ezzel a tempóval akár évekbe is telhet. Az a szerencsém itt 50 megabit vonali sebesség HD ban bírja az ip tvt, net is marad mellette olyan 40 megabit körül.
 3. Lehet hogy azért nem cserélik, mert hibás az összes, jobban jársz ha veszel Wi-Fi nek saját routert. Kösd a thome router után, wds módban többet is összekapcsolhatsz plusz díj nélkül.
 4. Helló! Két év volt rá hogy elkészüljön, de ennyi kellett hogy, hozzákezdjenek. Azt a választ fogod kapni, hogy jővőre, de szerintem lesz az öt is.
 5. Üdv! Kb másfél milliárd uniós támogatást kapott rá ez a cég https://key-telecom.hu/?page_id=62 De mintha nem akarnák csinálni, tavaly év végéig kész kellett volna lennie és így sem biztos hogy minden utcába el fog jutni, ha már egyszer a pénzt megkapták. Én mindenesetre nem látom hogy csinálnák, lehet hogy várják magától menjen a kábel a karóra.
 6. Üdvözletem! Mi helyzet az olyan utcákkal ahol mindkét oldalon villanyoszlop van, tehát telefon karó nincs, csak a járdán van vezetve a földben? Pl Jókai utca Tiszakécske Nagy nehezen hozták ide a rézkábelt, nem hiszem hogy vacakolni fognak ásással.. Egyébként már 2020 ban kész kellett volna lennie a hálózatnak. https://key-telecom.hu/?page_id=62