hAdam

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

hAdam a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Köszönöm a választ! Év elején még látható volt a beállítás, de valamiért eltüntették azóta azért megkérdezem tőlük, hátha. Hát igen, a webmailt csak végső esetben használtam eddig is... Köszi!
 2. Kedves Telekom! Az otthoni internet előfizetésünkhöz az alap postafiók mellett kapcsolódik két másik plusz *t-online.hu mailbox is. Úgy emlékszem, korábban ezek jelszavát, beállításait tudtam kezelni a telekom oldalon az Áttekintés / Beállítások oldal környékén, de most nem találom ezt. Hol van lehetőség az egyes mailboxokhoz tartozó jelszavaimat rendszeresen (pl. évente) módosítanom? Segítségeteket előre is köszönöm!
 3. Elnézést, lehet, hogy rossz kategóriába írtam ezt a bejegyzést.
 4. Kedves Telekom! Az otthoni internet előfizetésünkhöz az alap postafiók mellett kapcsolódik két másik plusz *t-online.hu mailbox is. Úgy emlékszem, korábban ezek jelszavát, beállításait tudtam kezelni a telekom oldalon az Áttekintés / Beállítások oldal környékén. Most sok, számomra sokkal kevésbé fontos beállítás (facebook összekapcsolás, profilkép beállítás) szerepel ezen az oldalon, de a postafiókok kezelése nem. Merre találom ezt, hol van lehetőség az egyes mailboxokhoz tartozó jelszavaimat rendszeresen (évente) módosítanom? Segítségeteket előre is köszönöm!