Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

hAdam

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

hAdam eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. hAdam

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Sziasztok! Szüleimnél xDSL nettel (Net S Plusz csomag) ZTE ZXV10H201L HGW + TP-link TL-WR842N wifi routerrel gyakran "elmegy" a telefon vonal ("telefon vonal ellenőrzése folyamatban"-t ír ki és nem kapcsolható) és emellett gyakran az internet is megszakad. Ilyenkor ha a ZTE-t újraindítják akkor helyrejön minden. Erre sajnos már kb napi rendszerességgel szükség van. Van ötletetek hogy mivel lehet a probléma? Vonalat tudjuk valahogy ellenőrizni? Jelentsük be a hibát (1414-n), kérjük a ZTE cseréjét? Tud esetleg e helyett másik újabb eszköz típust adni a Telekom? Köszi előre is. H. Ádám
  2. hAdam

    Postafiókok kezelése

    Köszönöm a választ! Év elején még látható volt a beállítás, de valamiért eltüntették azóta azért megkérdezem tőlük, hátha. Hát igen, a webmailt csak végső esetben használtam eddig is... Köszi!
  3. hAdam

    Postafiókok kezelése

    Kedves Telekom! Az otthoni internet előfizetésünkhöz az alap postafiók mellett kapcsolódik két másik plusz *t-online.hu mailbox is. Úgy emlékszem, korábban ezek jelszavát, beállításait tudtam kezelni a telekom oldalon az Áttekintés / Beállítások oldal környékén, de most nem találom ezt. Hol van lehetőség az egyes mailboxokhoz tartozó jelszavaimat rendszeresen (pl. évente) módosítanom? Segítségeteket előre is köszönöm!
  4. Elnézést, lehet, hogy rossz kategóriába írtam ezt a bejegyzést.
  5. Kedves Telekom! Az otthoni internet előfizetésünkhöz az alap postafiók mellett kapcsolódik két másik plusz *t-online.hu mailbox is. Úgy emlékszem, korábban ezek jelszavát, beállításait tudtam kezelni a telekom oldalon az Áttekintés / Beállítások oldal környékén. Most sok, számomra sokkal kevésbé fontos beállítás (facebook összekapcsolás, profilkép beállítás) szerepel ezen az oldalon, de a postafiókok kezelése nem. Merre találom ezt, hol van lehetőség az egyes mailboxokhoz tartozó jelszavaimat rendszeresen (évente) módosítanom? Segítségeteket előre is köszönöm!
×
×
  • Új...