Beni2360

Tag
 • Tartalmak

  87
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Beni2360 a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
 1. Köszi a segítséget sikeredet, ftp szerver kiválasztva be is írta a 21-t és a külsőnél meg cseréltem a NAS-nél nyitott port számra. Középen mega mindkettőt kellett választani. Evvel a név választással és a külső belső dolgokkal voltam gondba. De a végén könnyebb volt mint gondoltam.
 2. Nemrégen kaptam csere képen ezt a Kaon CG3000 modemet de nem tudom hogyan kell beállítani , mit hova kell írni és kiválasztani, hogy portot nyisson a torrentnek? Nem nagyon csináltam ilyet, tehát valami részletes leírás kérhetnék? Köszönöm előre is a segítséget.
 3. Na ma reggel vettema bátroságom :smileyvery-happy: és bejelentettem a hibát és lás csodát 2 h múlva már megfelelő minőségben kapom az adást. Bánom, hogy nem előbb jelezetem. Még mindig nem a D....i minőség de már ég és föld, ez már megfelel. 
 4. Hát ez az !!!!:smileysad:
 5. Hát  kinlódás volt a F1 mai adásának a  közvetitése az IPTV koaxon, borzalmas pixeles széteső képek, gyalázatos volt. A vizilabda mérkőzések is hasonló pixeles minőségben jönnek. Bejelentsem hibának? Átkapcsoltam a 4 betüs Román adóra csodálatos képet adtak, adnak.:smileyvery-happy: A versenyeny nagyon jó volt, végre egy remek futam.  :smileyvery-happy:
 6. Nem is fogtok érdemben választ kapni, mert akkor semmi esély nem marad, hogy netán vesztek belőle. Már megírtam, hogy nem tud Magyar nyelven. Kint Némethonban a fiam dolgozik és megkérdezte egy kolágáját és nemleges választ kapott. Ez pontosan olyan mint a régi android rendszer abban sem volt magyar nyelv, késöbb valaki csinált egy fordítás félét. De ez itt nem működik. Elfekvő darabok és minnél előbb meg akarnak szabadulni tőlük. Szomoru tény de ez van.
 7. Nekem is IPTV elő fizetésem van igaz, hogy koaxon kapom, de ott egy felvétel melett bármit nézhetek és a másik felvétel is megy de azt már nézni kell, vagy átkapcsolok esetleg másik kimenetre. Ha dvb-c tuneres a tv akkor a koaxkábelt elosztva az antennára dugom és ott most már kodólatlanul jön kb 38 csatorna és azt tudom nézni. Külaő  dvb-c tunerem is van azt  is behangoltam a régi analóg csatorna helyett és ott jön 38 csatorna. Namármost mivel a digitális csatornán több adás is jön egyszerre a külső box felvételnél csak abban a sávban jövő pár db csatorna nézhető. Ezt a tv nél még nem tudtam elérni. Kéretik vissza olvasni már töbszőr leírtam.
 8. Szerintem jó választás.
 9. Bocsi pontosítok 40 db csatorna van. Mivel luta voltam össze irogatni képeken prezentálom őket. És még a viasat 3 kétszer van  
 10. csati04.jpg

 11. csati03.jpg

 12. csati02.jpg

 13. csati01.jpg

 14. csati01.jpg