Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Beni2360

Tag
 • Tartalmak

  87
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Beni2360 eredményei

Gigatudós

Gigatudós (9/13)

 • Közösségépítő
 • TV guru
 • 50 posztom van

Összes kitűző

 1. Beni2360

  Kaon CG3000 port beállítása.

  Köszi a segítséget sikeredet, ftp szerver kiválasztva be is írta a 21-t és a külsőnél meg cseréltem a NAS-nél nyitott port számra. Középen mega mindkettőt kellett választani. Evvel a név választással és a külső belső dolgokkal voltam gondba. De a végén könnyebb volt mint gondoltam.
 2. Nemrégen kaptam csere képen ezt a Kaon CG3000 modemet de nem tudom hogyan kell beállítani , mit hova kell írni és kiválasztani, hogy portot nyisson a torrentnek? Nem nagyon csináltam ilyet, tehát valami részletes leírás kérhetnék? Köszönöm előre is a segítséget.
 3. Beni2360

  HD adás

  Na ma reggel vettema bátroságom :smileyvery-happy: és bejelentettem a hibát és lás csodát 2 h múlva már megfelelő minőségben kapom az adást. Bánom, hogy nem előbb jelezetem. Még mindig nem a D....i minőség de már ég és föld, ez már megfelel. 
 4. Beni2360

  HD adás

  Hát ez az !!!!:smileysad:
 5. Beni2360

  HD adás

  Hát  kinlódás volt a F1 mai adásának a  közvetitése az IPTV koaxon, borzalmas pixeles széteső képek, gyalázatos volt. A vizilabda mérkőzések is hasonló pixeles minőségben jönnek. Bejelentsem hibának? Átkapcsoltam a 4 betüs Román adóra csodálatos képet adtak, adnak.:smileyvery-happy: A versenyeny nagyon jó volt, végre egy remek futam.  :smileyvery-happy:
 6. Beni2360

  Digitális Kábel TV

  Nem is fogtok érdemben választ kapni, mert akkor semmi esély nem marad, hogy netán vesztek belőle. Már megírtam, hogy nem tud Magyar nyelven. Kint Némethonban a fiam dolgozik és megkérdezte egy kolágáját és nemleges választ kapott. Ez pontosan olyan mint a régi android rendszer abban sem volt magyar nyelv, késöbb valaki csinált egy fordítás félét. De ez itt nem működik. Elfekvő darabok és minnél előbb meg akarnak szabadulni tőlük. Szomoru tény de ez van.
 7. Beni2360

  Digitális Kábel TV

  Nekem is IPTV elő fizetésem van igaz, hogy koaxon kapom, de ott egy felvétel melett bármit nézhetek és a másik felvétel is megy de azt már nézni kell, vagy átkapcsolok esetleg másik kimenetre. Ha dvb-c tuneres a tv akkor a koaxkábelt elosztva az antennára dugom és ott most már kodólatlanul jön kb 38 csatorna és azt tudom nézni. Külaő  dvb-c tunerem is van azt  is behangoltam a régi analóg csatorna helyett és ott jön 38 csatorna. Namármost mivel a digitális csatornán több adás is jön egyszerre a külső box felvételnél csak abban a sávban jövő pár db csatorna nézhető. Ezt a tv nél még nem tudtam elérni. Kéretik vissza olvasni már töbszőr leírtam.
 8. Beni2360

  Digitális Kábel TV

  Szerintem jó választás.
 9. Beni2360

  Digitális Kábel TV

  Bocsi pontosítok 40 db csatorna van. Mivel luta voltam össze irogatni képeken prezentálom őket. És még a viasat 3 kétszer van  
 10. Beni2360

  Digitális Kábel TV

  IPTV- koaxon. családi+hd csomag. Nálam is a második link 2 csatornák vannak, tehát messze nem családi csomag, mint fentebb írták.  
 11. Beni2360

  Digitális Kábel TV

  Kiment minden koaxos efinek egy levél meg ha van le adva mail cím oda is,   Ki bizony már egy hete megírtam. Én csak levelet kaptam E-mailt nem. Most megy még az analóg és a digitális is egymás mellett. 
 12. Beni2360

  Digitális Kábel TV

  Csak avval az a baj, hogy mihelyst rendelsz egy felvételi opciós dobozt akkor az lép első számu stb-nek és már a simáért fizetni kell. Most vivtan velük közelharcot amikor hosszabítottam és váltottam HD csomagra, nem voltak hajlandók elfogadni a fenti érveket. Igy vankalapja meg nincs efektus lépett elő. :smileylol:
 13. Beni2360

  Digitális Kábel TV

  Idézet gomb megnyomása nélkül nem tudjuk kitől kérdezel, vagy kinek válaszólsz. Netán tőlem?
×
×
 • Új...