Beni2360

Tag
 • Tartalmak

  87
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Beni2360 posztolt

 1. Nemrégen kaptam csere képen ezt a Kaon CG3000 modemet de nem tudom hogyan kell beállítani , mit hova kell írni és kiválasztani, hogy portot nyisson a torrentnek? Nem nagyon csináltam ilyet, tehát valami részletes leírás kérhetnék? Köszönöm előre is a segítséget.
 2. Köszi a segítséget sikeredet, ftp szerver kiválasztva be is írta a 21-t és a külsőnél meg cseréltem a NAS-nél nyitott port számra. Középen mega mindkettőt kellett választani. Evvel a név választással és a külső belső dolgokkal voltam gondba. De a végén könnyebb volt mint gondoltam.
 3. Na ma reggel vettema bátroságom :smileyvery-happy: és bejelentettem a hibát és lás csodát 2 h múlva már megfelelő minőségben kapom az adást. Bánom, hogy nem előbb jelezetem. Még mindig nem a D....i minőség de már ég és föld, ez már megfelel. 
 4. Hát ez az !!!!:smileysad:
 5. Hát  kinlódás volt a F1 mai adásának a  közvetitése az IPTV koaxon, borzalmas pixeles széteső képek, gyalázatos volt. A vizilabda mérkőzések is hasonló pixeles minőségben jönnek. Bejelentsem hibának? Átkapcsoltam a 4 betüs Román adóra csodálatos képet adtak, adnak.:smileyvery-happy: A versenyeny nagyon jó volt, végre egy remek futam.  :smileyvery-happy:
 6. Nem is fogtok érdemben választ kapni, mert akkor semmi esély nem marad, hogy netán vesztek belőle. Már megírtam, hogy nem tud Magyar nyelven. Kint Némethonban a fiam dolgozik és megkérdezte egy kolágáját és nemleges választ kapott. Ez pontosan olyan mint a régi android rendszer abban sem volt magyar nyelv, késöbb valaki csinált egy fordítás félét. De ez itt nem működik. Elfekvő darabok és minnél előbb meg akarnak szabadulni tőlük. Szomoru tény de ez van.
 7. Nekem is IPTV elő fizetésem van igaz, hogy koaxon kapom, de ott egy felvétel melett bármit nézhetek és a másik felvétel is megy de azt már nézni kell, vagy átkapcsolok esetleg másik kimenetre. Ha dvb-c tuneres a tv akkor a koaxkábelt elosztva az antennára dugom és ott most már kodólatlanul jön kb 38 csatorna és azt tudom nézni. Külaő  dvb-c tunerem is van azt  is behangoltam a régi analóg csatorna helyett és ott jön 38 csatorna. Namármost mivel a digitális csatornán több adás is jön egyszerre a külső box felvételnél csak abban a sávban jövő pár db csatorna nézhető. Ezt a tv nél még nem tudtam elérni. Kéretik vissza olvasni már töbszőr leírtam.
 8. Szerintem jó választás.
 9. Bocsi pontosítok 40 db csatorna van. Mivel luta voltam össze irogatni képeken prezentálom őket. És még a viasat 3 kétszer van  
 10. csati04.jpg

 11. csati03.jpg

 12. csati02.jpg

 13. csati01.jpg

 14. csati01.jpg

 15. IPTV- koaxon. családi+hd csomag. Nálam is a második link 2 csatornák vannak, tehát messze nem családi csomag, mint fentebb írták.  
 16. Kiment minden koaxos efinek egy levél meg ha van le adva mail cím oda is,   Ki bizony már egy hete megírtam. Én csak levelet kaptam E-mailt nem. Most megy még az analóg és a digitális is egymás mellett. 
 17. Csak avval az a baj, hogy mihelyst rendelsz egy felvételi opciós dobozt akkor az lép első számu stb-nek és már a simáért fizetni kell. Most vivtan velük közelharcot amikor hosszabítottam és váltottam HD csomagra, nem voltak hajlandók elfogadni a fenti érveket. Igy vankalapja meg nincs efektus lépett elő. :smileylol:
 18. Idézet gomb megnyomása nélkül nem tudjuk kitől kérdezel, vagy kinek válaszólsz. Netán tőlem?
 19. Talán ez elég volna néked: http://koscso.blog.hu/2015/05/29/kendo_dvb-c_tuner_hd_1920x1080_set_top_box
 20. Ezt akkor tudjuk meg ha valaki szerez boxot és nyilatkozik,hogy minden pöpecül megy. :) Én már saját dvb-c boxomat beüzemeltem amit a 4 betüs szolgáltatónál használtam és minden analóg adás fogható rajta nagyon jó minőségben, tehát müködik nincs leodólva. --------------------------------------------------------------- Ezek szerint még az sem biztos, hogy saját boxot lehet használni!?- e szerint lehet. ------------------------------------------------------------------------------------------  
 21. Hát erre a válaszra én is kiváncsi vagyok de ne számits rá mivel én is rendeltem pár éve egy DVB-T bokszot és ez sem tud magyarul.  Mivel nálunk sosom forgalmazták hivatalosan ezeket a márkákat, ebből ifolyólag 99%, hogy nem lesz Magyar nyelv benne. Ezt ne hasonlisd az Androidhoz, habár ott is csak az újabb szériában van Magyar nyelv meg amit hivatalosan is forgalmaztak a régebbi verzió számmal. Különbem ha be tutdod nekik állítani már akkor nem lesz olyan nehéz a csatorna váltás meg a felvétel-lejátszás.
 22. Ezt ajánlom mindenképp.   Gyártó: Seagate Modell: 320GB 8MB 5400rpm SATA ST320LM001 Leírás: Az 320GB-os Seagate Momentus 5400.6 a notebook merevlemezek közül a teljesítmény, a kapacitás, a mobilitás, és a tartósság legjobb kombinációját nyújtja, hogy megfeleljen a mai multimédiás használati modellek igényes elvárásainak. Rendkívül megbízható 2,5 hüvelykes meghajtó. Képes ellenállni akár 1000G ütésnek, így ez a rendkívül megbízható meghajtó tökéletes notebook-hoz, vagy külső tárolási alkalmazásokhoz. A Seagate, új Momentus névre keresztelt merevlemez típusa tovább öregbíti a cég hírnevét, hiszen csendesebb, és hűvösebb, mint elődei, valamint nem elhanyagolható tényező kompakt mérete sem.
 23.  Hát evvel a kijelentéseddel nem értek egyett.  Én már nem is ismerek olyan valakit aki belső vincsis boxot használ. nekem is van 2 db sony asztali felvevős DVD egységem és már vagy 4 éve nem használom őket főleg mióza blu ray lejátszót vettem. Igaz engem kielégit az IPTV lehetősége. nagyon ritkán találkozok ütközéssel a sok felvétel közt.18 féle felvétel van most is a vincsin. "külső tárolóval szórakozni."- Hát azért egy letőltött agy kapott film másolása külső vincsir és megnézése azért nem egy semmire való szórakozás. Marad a magyorországon kapható dual tuneres készülék és az már majdnem mindent tud, késöbb is hasznát lehet venni. Az árról ami kb 25 k ha azt mondod, hogy 5 évig használják ez az összeg már havi 416 Ft ami nem nagy befektetés. Ennél sokkat többe kerül a T-H-tól kölcsönözni egy készüléket. Kompromisszumot kell kötnötök.
 24. Ezeket az eszközöket már régen nem gyártják, mind elfekvő vagy felújított készülékek. Ha vissza emlékezel b. 6 éve szüntették be a vincseszteres TV gyártását-árulását. Mivel a tendebcia a HD-s adások és a jobban felhasználható külsős vincseszterek felé fordúl. ezért nem fejlesztették tovább ezeket a bokszokat. Az az érzésem, hogy olcsón nem fogjátok megúszni ha a magyar nyelv szükségeltetik. Szerintem SD nem szabad már venni mert bármi történhet és venni kell egy új tv-t és akkor már valószinü HD tv lesz és ott áltok meglőve. Pl most néztem egy 56 cm fullhd tv smart meg miegymás 40 k, Igaz ebbe már van c tuner is.de mindkettőt felhasználva több felvételi lehetőség. Megkérdezhetem, hogy kitől és milyen előfizetése van az illetőnek? Mert egy IPTV előfizetés ebből a szempontból nagyon megfelelne.