Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

zunicum

Tag
 • Tartalmak

  13
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

zunicum eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

 1. zunicum

  Spíler 2, spíler extra

  Gratulálok az oldal javítgatásához! Reportoltam ezt a postot, de lám délutánra eltűnt belőle a személyeskedésre utaló kifejezés szerkesztés minden jele nélkül. Nekem jött a figyelmeztetés egy jelentéktelen post után.
 2. zunicum

  Spíler 2, spíler extra

  Mikor lesz már Spiler 2? A továbbiakat azért írom,hogy a Superusereknek ne kelljen ezzel a drága idejüket pazarolni: Jut eszembe több film és zene is kellene. Nem ártana amese csatikat is felturbózni Remus bácsi meséivel. Nem ártana dekódolni a kardozós csatornákat sem.
 3. zunicum

  Spíler 2, spíler extra

  Remélem, te meg tudod, hogy a ** profitorientált cég. Az egész csak arról szól, hogy a *** által elfogadható és profittermelő áron kapja meg a csatit. (1 Ft-ból a haszna 50-60 fillér). Ezzel semmi gond. A baj ott keresendő, hogy a tárgyalásokat már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna kezdeni, nem pedig az utolsó hétre hagyni. Amúgy a a legmagasabb tv csomagom van, amiből nézek rendszeresen 9-10 adót. A többire feleslegesen fizetek elő, mint pl.: atv (ami nonszensz évek óta HD-ban jön) , hatos csatona, bonum tv, echo tv, hír tv, az ismétlő csatornák, ahol a a tartalmakat 60-70 alkalommal adják le. Csomagokba kapja a ** az adókat, de nem kéne rám erőltetni.
 4. zunicum

  Spíler 2, spíler extra

  Igen, hiszen fórumgazda vagy. Ha ezt nekem kell elmagyarázni, akkor nagy gondok vannak nálad. Ő csak egy ügyfél, aki érdeklődne tegye bármilyen rossz helyesírással is.
 5. zunicum

  Spíler 2, spíler extra

  Csak ez alapján írtam, hogy szórakoznak a társadalmi munkában dolgozó superuserek. Minimum elvárható, hogy normálisan posztoljon az illetékes kartárs, akármilyen tájszólással is írjon valaki. Akinek nem inge, az ne vegye magára.
 6. zunicum

  Spíler 2, spíler extra

  Hagyd a francba őket. Szórakozni tudnak a másikon, de tényleges információkat nem tudnak nyújtani.
 7. zunicum

  Gyorsító opció

  Kedden rendeltem meg a gyorsító opciót, csütörtökön már hozták is az új HGW-t. Szuper dolog, megérte a váltást, eddig netmánia S csomagom volt.
 8. zunicum

  Karbantartás

  Mindig így kezdődik a karbantartás: pár óra leállás az ígéret, utána napokig, hetekig, hónapokig nem lehet belépni online felületre.
 9. zunicum

  Spíler Tv

  Most már jó (nem csináltam semmit az utóbbi hozzászólásom óta).
 10. zunicum

  Spíler Tv

  Persze, már többször is (set top box kábelét is kihúztam már).
 11. zunicum

  Spíler Tv

  Sat tv szuper családi hd csomag, 51-es programhely: Nincs hozzáférés panel ugrik fel. Mikor lesz nézhető sat-on?
 12. zunicum

  HD adás

  Sziasztok!   Interaktív saton kaon boxon nálam nincs az M4HD-n epg. (persze az sd verzión fut az epg, mindigtv-n is megy az epg) Mikor lesz?   Üdv: zunicum
 13. zunicum

  Műholdas televízió

  A huaweinek nagyon véres a torka! :smileysad: lassan reagál a távírányítóra, az adás működés közben többször akad, képes standy állapotban megfagyni, gondjai vannak a felvétel időzítéssel (2-3 naponta újra kell indítani, mert elfelejti, hogy fel kellene vennie; megzavaradok és befejei a felvételt, ha a műsor átcsúszik a következő napra). kedvenc listánál nem tudja a csatorna alatt megjeleníteni a csatornához tartozó epg-t, hanem az eredeti csatornalista sorrendjében adja be az epg-t, HD csatornák alatt nem működik a PIP, mert  huawei erőforrás hiányára hivatkozik. Szerencsére megszabadultam tőle, és kaptam egy felvevős kaont. Ha nem cserélik a hűségem lejártával szolgáltatót váltottam volna, mert úgy gondolom nekem nem kell pénzért kínlódni a szolgáltó set top box-ával. A T is jobban tenné, ha nem olxsó bovlit sóza az efik javára, hanem időt nem sajnálva tesztelné a szolgáltatói dobozokat az efiknek való átadás előtt. 
×
×
 • Új...