zunicum

Tag
 • Tartalmak

  13
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

zunicum a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Gratulálok az oldal javítgatásához! Reportoltam ezt a postot, de lám délutánra eltűnt belőle a személyeskedésre utaló kifejezés szerkesztés minden jele nélkül. Nekem jött a figyelmeztetés egy jelentéktelen post után.
 2. Mikor lesz már Spiler 2? A továbbiakat azért írom,hogy a Superusereknek ne kelljen ezzel a drága idejüket pazarolni: Jut eszembe több film és zene is kellene. Nem ártana amese csatikat is felturbózni Remus bácsi meséivel. Nem ártana dekódolni a kardozós csatornákat sem.
 3. Remélem, te meg tudod, hogy a ** profitorientált cég. Az egész csak arról szól, hogy a *** által elfogadható és profittermelő áron kapja meg a csatit. (1 Ft-ból a haszna 50-60 fillér). Ezzel semmi gond. A baj ott keresendő, hogy a tárgyalásokat már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna kezdeni, nem pedig az utolsó hétre hagyni. Amúgy a a legmagasabb tv csomagom van, amiből nézek rendszeresen 9-10 adót. A többire feleslegesen fizetek elő, mint pl.: atv (ami nonszensz évek óta HD-ban jön) , hatos csatona, bonum tv, echo tv, hír tv, az ismétlő csatornák, ahol a a tartalmakat 60-70 alkalommal adják le. Csomagokba kapja a ** az adókat, de nem kéne rám erőltetni.
 4. Igen, hiszen fórumgazda vagy. Ha ezt nekem kell elmagyarázni, akkor nagy gondok vannak nálad. Ő csak egy ügyfél, aki érdeklődne tegye bármilyen rossz helyesírással is.
 5. Csak ez alapján írtam, hogy szórakoznak a társadalmi munkában dolgozó superuserek. Minimum elvárható, hogy normálisan posztoljon az illetékes kartárs, akármilyen tájszólással is írjon valaki. Akinek nem inge, az ne vegye magára.
 6. Hagyd a francba őket. Szórakozni tudnak a másikon, de tényleges információkat nem tudnak nyújtani.
 7. Kedden rendeltem meg a gyorsító opciót, csütörtökön már hozták is az új HGW-t. Szuper dolog, megérte a váltást, eddig netmánia S csomagom volt.
 8. Mindig így kezdődik a karbantartás: pár óra leállás az ígéret, utána napokig, hetekig, hónapokig nem lehet belépni online felületre.
 9. Most már jó (nem csináltam semmit az utóbbi hozzászólásom óta).
 10. Persze, már többször is (set top box kábelét is kihúztam már).
 11. Sat tv szuper családi hd csomag, 51-es programhely: Nincs hozzáférés panel ugrik fel. Mikor lesz nézhető sat-on?
 12. Sziasztok!   Interaktív saton kaon boxon nálam nincs az M4HD-n epg. (persze az sd verzión fut az epg, mindigtv-n is megy az epg) Mikor lesz?   Üdv: zunicum
 13. A huaweinek nagyon véres a torka! :smileysad: lassan reagál a távírányítóra, az adás működés közben többször akad, képes standy állapotban megfagyni, gondjai vannak a felvétel időzítéssel (2-3 naponta újra kell indítani, mert elfelejti, hogy fel kellene vennie; megzavaradok és befejei a felvételt, ha a műsor átcsúszik a következő napra). kedvenc listánál nem tudja a csatorna alatt megjeleníteni a csatornához tartozó epg-t, hanem az eredeti csatornalista sorrendjében adja be az epg-t, HD csatornák alatt nem működik a PIP, mert  huawei erőforrás hiányára hivatkozik. Szerencsére megszabadultam tőle, és kaptam egy felvevős kaont. Ha nem cserélik a hűségem lejártával szolgáltatót váltottam volna, mert úgy gondolom nekem nem kell pénzért kínlódni a szolgáltó set top box-ával. A T is jobban tenné, ha nem olxsó bovlit sóza az efik javára, hanem időt nem sajnálva tesztelné a szolgáltatói dobozokat az efiknek való átadás előtt.