Skari

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

Skari a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Ok , köszönöm ! Úgy látom mindannyian jártunk moziba. Szinte ugyan-azt mondjuk. Szerintem is a szerelőn múlik, hogy a lehetőségeknek megfelelően olyan készüléket installál ami ott a legalkalmasabb.a szolgáltatás maradéktalan használatához. Gondolok arra, hogy azért halljuk a sztorikat , h " baráti alapon " azért meg szokott oldódni a probléma, ezért is adja meg a tel.számát, " ha valami köbejönne " esetrte.  Érdekes azért visszaolvasni az olyan jószándékú megjegyzéseket, ami az elérhető árú működőképes eszközökről ,vagy a Telekom shopjában történő vásárlási lehetőségekről és a jutányos árú beüzemelésről szóltak.. Érdekes megtapasztalni hogy hogyan védjük a mundér becsületét ,pedig tudjuk, h minden a profitról és nem a szolgáltatás szinvonaláról szól. Szerintem ne rágjuk tovább ezt a csontot ,nem hiszem h bárki is jó szályízzel tudna ebből kiszállni. Kaptam egy barátomtol 40méter UTP-kábelhez vezetéket egy pár dugót és egy krempelő fogót. Majd beinvesztálok egy korrekt wi-fi rúterre ha elunm, hogy útba van sokszor a vezeték. További szép napot és jó egészséget kívánok. SKI
 2. Köszönöm . Sajnos megszokták, hogy birka türelmű nemzet vagyunk és azt tesznek amit akarnak. Hol van ilyen európában, hogy aszerint fizetünk ahogy rendeltünk egy szolgáltatást és ne aszerint ahogy szolgáltatnak. Azt hiszem mindenki csodálkozna ,ha a boltban kérne és fizetne 1kg kenyeret , de csak 10 dkg-t kapna mert " lecsökkent a sávszélesség " .Itt meg kifizetjük a bármit amit tudnak v akarnak szolgáltatni. :-)  
 3. Sajnálom, ha valakit zavar az általánosításom, nem volt semmi szándékom vele. A problémámra koncentráltam ,ennyi történt. Ebben az esetben amit leírtam,és az általad is említve, lett volna lehetősége a szerelőnek a helyi sajátosságokat figyelembe venni. Gondolom az eszközök minőségi és teljesítménybeli külömbözősége a külömböző sajátosságok miatt és nem a külömböző ügyfelek miatt van, így hagy ne legyek már elnéző a cirka 50 oldal( persze eszembe volt elolvasni ) ÁSZF füzetkéje mögé búvó szolgáltatóval. Azt gondoltam és gondolom hogy tisztességesebb lenne korrekt szolgáltatást nyújtani, teszem fel valami európai normáknak megfelelve. Ez a feszültség levezető szelep funkciót betöltő főrum nem hiszem ,hogy bármi féle panasz megoldását célozná működésével. Azért jó egészséget és" munkát " kívánok a továbbiakban. - Részemről befejezettnek tekintem az eset.  
 4. Csak kíváncsiság képpen regisztráltam. Nem rég köttetetem be az internetet a szüleim házába is . gondoltam az unokák értékelik a modernizációt. A telefont és a szat tv-t  lecseréltettük a digitális csomagra az internet és a hármas előfizetésre kapott kedvezmény miatt .A  "külsös " vagy alvállalkozó szerelő pikk pakk beszerelte az összes alkotóelemet majd az internetné lszűkszavúan csak annyit mondott h a hozzáférési jelszó az útválasztón található. Keszségesen beolvasta míg beütögettem a telefonomba és  láss csodát a mobil azonnal felpattant a netre. korrekt gondoltam. Elment a szerelő . Később gondoltam egy merészet és a három helyiséggel arrébb levő laptopomat is megpróbáltam beüzemelni, semmi.A lényeg h korrektül ez a ZTE szörnyszülött csak abban a szobában képes wi fi jelet szolgáltatni ahol azt felállították.   Pár napot mérgelődtem, de amikor az elérhető hálózatok listályában látom a szomszédom routerét 75 méterről, hogy ez a ház és mégy egy van köztünk, hívtam a 1412-t. Aki azt a felhasználóbarát telefonautómata rendszert kitalálta nehézvasban lábon hajtatnám Kuffstein várába és naphosszat evvel a rendszerrel kényszeríteném kommunikálni. A lényeg h kétszer ütöttem be a mobilszámomat mikor egy kedvehangú hölgy azonosítani próbált. Mivel nem tudott elsőkörben lerázni átkapcsolt egy műszakis kollégának ami 15 perc zenehallgatást eredményezett. Kinyomtam, kezdtem előrröl. Másik hölgy újabb azonosítás majd miutánn tisztáztuk, hogy láthatná, hogy előfizetéses telefonról értetlenkedem és az előfizetői adatok kisértetiesen megegyeznek elsoroltatta velem. Nem baj fő a biztonság ,de amikor megpróbált leiskolázni, hogy miért nem olvastam el az általános szerződési feltételeket ,ahol le van írva, h csak egy helyiségben kötelesek szolgáltatni a wifi jelet.  Szóval vegyek olyan routert mint a szomszédé  , a Telekom csak ezt a vackot telepíti mindenhová. Az egyszerűsített műszaki véleményt a google segedelmével gyülytöttem így egybe. A lényeg h a lakhelyemen is ez a rendszer üzemel légvonalban egy kilométerre csak egy kicsi anntennával ékeskedő utválasztóval ami gond nélkül látja az eszközeinket a kertben is .  A mobilommal megnéztem az utca túloldalán lévő házban is gond nélkül látja a telefonomat. A kérdésem csak annyi ,ha az a drága jó szerelő evvel tisztában van mert látja a 60as vályog falakat legalább ajánlana valami más konstrukciót, vagy ha van mód másféle készüléket telepítene. De nem inkább villám gyorsan elszelelt. Ilyenkor mit lehet tenni. Gondolom ne nevettesem ki magam avval h a Telekomnál teszek panaszt v, hogy a fogyasztóvédelmet próbáljam működésre bírni. Gondolom vennem kell egy alkalmas eszközt, ha már a szolgáltatómat nem érdekli egy előfizető elégedettsége, csak a befizetett csekkje. Ezt csak utóiratnak szántam, mivel  május 20.-a körül köttetük át az előfizetéseinket, megkaptuk a májusi 8800 Ftos és az új 10200 ft.-os számlát is. Gondolom a szimpatikusabbat fizessem be.  :-)