Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

bali88

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

Minden, amit bali88 posztolt

  1. bali88

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    hálás köszönet! Megmentettél! :) Ezzel a ZenMate progival FF-on bejött az oldal. Csak egy kis finomhngolás kellett. Már kb 1,5 hete próbáltam rájönni a megoldásra. még egyszer nagyon szépen köszönöm!
  2. bali88

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Köszönöm a választ. Megnézem ezt a forumot is.  A pingelést próbáltam(volna) de nem igazán sikerült. nem írt ki adatokat, csak annyit, hogy várjak egy rövid ideig majd frissítsem. De akkor meg már új tetsztet futtatott. Nem ismertem még ki ezt a modemet sajnos.
  3. bali88

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Sziasztok! Remélem jó helyre írok, és valaki tud segíteni. Nem olyan rég új modemet kaptunk, mivel új előfizetést kötöttünk. A korábbi 10 megás netet cserélték 20-asra, ill jött a modem is. Eddig egy Pirelli modemünk volt, ezt cserélték egy ZXV10 H201L-re. Minden jól működik, kivéve azt az egy dolgot, hogy egy weboldalt, amit szeretnék használni nem tölti be. egy ilyen hibaüzenetet kapok: ERR_CONNECTION_TIMED_OUT   Már mindenféle beállítást kipróbáltam a gépen, Win 7-en belül, de nem lett jó. Az oldal www.beckett.com Nem jó egyik böngészőmön sem(Explorer, Chrome, FF) Viszont a telefonom meg wifin keresztül betölti.   Van esetleg valami beállítás a modemen, ami megoldaná ezt a problémát? Csak arra tudok gondolni, hogy valamit a modem korlátoz be. egyébként a régi modemmel meg ment ez az oldal.   köszönöm
×
×
  • Új...