Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

e095

Tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

e095 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. Köszönöm, sikerült. Csak a Futótárs nem akar elindulni a telekom-os adatokkal (Hiba - Sikertelen bejelentkezés). Másképp (Facebook, Google) elindul. De nekem, az eddigi, ez évi gyalogló adataim kellenének, ezért próbálkoznék a telekom azonosítóval. Ugyanezzel az azonosító-párral más app és PC-n a telekom fiókba való belépés működik.
 2. Új telefonra hogyan vihetők át a Telekom alkalmazások, adataikkal együtt?
 3. e095

  Telekom TV

  Köszönöm
 4. e095

  Moziklub

  Szombaton lecserélték a modemem Sagemcom-ra. Ezzel megszűnt a majd egy éves IPTV képtöredezés és -megállás. Úgy megörültem, hogy hétfőn előfizettem a Moziklub-os csomagra. Tudja valaki, hogy lehet a Moziklub vételét tunigolni, mert gyakran el sem indul, csak köröz és köröz, nem sikerül a betöltés, „próbáld újra” üzenet érkezik, a Moziklub-ot indítva a Videotéka válaszol, hogy most nem alkalmas neki, ha bejön a tartalomjegyzék, a filmek előképei mellett nem jön be a tartalmat ismertető szöveg, stb. Három nap alatt annyiszor indítottam újra a modemet, a SetTopBox-okat és az újraindítás miatt a Strong-ot, mint egy év alatt soha. Írtam a Telekomnak, de még nem kerültem a válaszadásnál sorra. SEGÍTSETEK!!!!!
 5. e095

  Moziklub

  Szombaton lecserélték a modemem Sagemcom-ra. Ezzel megszűnt a majd egy éves IPTV képtöredezés és -megállás. Úgy megörültem, hogy hétfőn előfizettem a Moziklub-os csomagra. Tudja valaki, hogy lehet a Moziklub vételét tunigolni, mert gyakran el sem indul, csak köröz és köröz, nem sikerül a betöltés, „próbáld újra” üzenet érkezik, a Moziklub-ot indítva a Videotéka válaszol, hogy most nem alkalmas neki, ha bejön a tartalomjegyzék, a filmek előképei mellett nem jön be a tartalmat ismertető szöveg, stb. Írtam a Telekomnak, de még nem kerültem a válaszadásnál sorra. SEGÍTSETEK!!!!!
 6. e095

  Telekom TV

  Üdv. Ha, valaki nem fizet elő a felvétel (Record & Go) opcióra, 1. meg tudja állítani, majd később onnan folytatni a valós időben futó adást? 2. visszajátszhatja a 3 napi Telekom által tárolt műsort?
 7. e095

  Telekom TV

  Köszönöm, ez megnyugtató. Valahol megnézhető, vagy kipróbálható a menürendszer?
 8. e095

  Telekom TV

  Igaz, hogy az új Telekom TV-nél a tárolt adás visszajátszásakor nem lehet gyorstekeréssel átlépni a reklámokon?
×
×
 • Új...