Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

e095

Tag
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

e095 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. e095

    Műsorújság app. (Android)

    Az alapprobléma az, hogy nálam a saját csatorna sorrendnél, a set top box utolsó csatornaszáma 310, a Músorújság app-é pedig 190. Így 191-től nem tudom előrehozni a csatornákat. A Honlapon és a You Tube-on is van doksi, de nem elég részletesek. Megszüntetem az összerendelést, feltételezve, hogy az új összerendelés megoldja a problémát, de nem. Munkamenet: - az appban az egyik "IPTV-vevőegység" átnevezése "IPTV-szobai vevőegység"-re (az összerendelés után ez visszaáll az eredeti névre) - összerendelés elvégzése QR kóddal. Sikeres, de az STB csatornasorrendje csak 190-ig látható az app-ban. - ugyanezeket elvégzem a második, konyhai STB-nél is, hasonló eredményt kapok. A doksi jó lenne, ha kitérne, hogy hogy lehet az STB-ből beolvasni az ottani csatornasorrendet az app-ba. Majd elvégezve a módosítást az app-ban, kiíratni mind a két STB-re az új sorrendet.
  2. Köszönöm, sikerült. Csak a Futótárs nem akar elindulni a telekom-os adatokkal (Hiba - Sikertelen bejelentkezés). Másképp (Facebook, Google) elindul. De nekem, az eddigi, ez évi gyalogló adataim kellenének, ezért próbálkoznék a telekom azonosítóval. Ugyanezzel az azonosító-párral más app és PC-n a telekom fiókba való belépés működik.
  3. Új telefonra hogyan vihetők át a Telekom alkalmazások, adataikkal együtt?
  4. e095

    Telekom TV

    Köszönöm
  5. e095

    Moziklub

    Szombaton lecserélték a modemem Sagemcom-ra. Ezzel megszűnt a majd egy éves IPTV képtöredezés és -megállás. Úgy megörültem, hogy hétfőn előfizettem a Moziklub-os csomagra. Tudja valaki, hogy lehet a Moziklub vételét tunigolni, mert gyakran el sem indul, csak köröz és köröz, nem sikerül a betöltés, „próbáld újra” üzenet érkezik, a Moziklub-ot indítva a Videotéka válaszol, hogy most nem alkalmas neki, ha bejön a tartalomjegyzék, a filmek előképei mellett nem jön be a tartalmat ismertető szöveg, stb. Három nap alatt annyiszor indítottam újra a modemet, a SetTopBox-okat és az újraindítás miatt a Strong-ot, mint egy év alatt soha. Írtam a Telekomnak, de még nem kerültem a válaszadásnál sorra. SEGÍTSETEK!!!!!
  6. e095

    Moziklub

    Szombaton lecserélték a modemem Sagemcom-ra. Ezzel megszűnt a majd egy éves IPTV képtöredezés és -megállás. Úgy megörültem, hogy hétfőn előfizettem a Moziklub-os csomagra. Tudja valaki, hogy lehet a Moziklub vételét tunigolni, mert gyakran el sem indul, csak köröz és köröz, nem sikerül a betöltés, „próbáld újra” üzenet érkezik, a Moziklub-ot indítva a Videotéka válaszol, hogy most nem alkalmas neki, ha bejön a tartalomjegyzék, a filmek előképei mellett nem jön be a tartalmat ismertető szöveg, stb. Írtam a Telekomnak, de még nem kerültem a válaszadásnál sorra. SEGÍTSETEK!!!!!
  7. e095

    Telekom TV

    Üdv. Ha, valaki nem fizet elő a felvétel (Record & Go) opcióra, 1. meg tudja állítani, majd később onnan folytatni a valós időben futó adást? 2. visszajátszhatja a 3 napi Telekom által tárolt műsort?
  8. e095

    Telekom TV

    Köszönöm, ez megnyugtató. Valahol megnézhető, vagy kipróbálható a menürendszer?
  9. e095

    Telekom TV

    Igaz, hogy az új Telekom TV-nél a tárolt adás visszajátszásakor nem lehet gyorstekeréssel átlépni a reklámokon?
×
×
  • Új...