kitana40

Tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

kitana40 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Eddig se küldtek ki szerelőt, mert megvan az 1 megám (és örüljek a 7,5 megának). Én csak azt nem értem, hogy akkor most miért változna meg a hozzáállásuk?
 2. Akkor azt mondod ezzel, hogy hívjam fel újra a 1412-őt. Majd mondjam azt, hogy szedjék le az snr lockot és ők ezt elfogadják és meg is teszik?
 3. Az a bosszantó, hogy a lakhelyemen kábeles internet is van ami 15 megás. Én mégis a telekomot válsztottam, mert eddig mindig korrekten jártak el minden esetben. Most a jövő év végéig köt a hűségszerződés, de ha minden így marad akkor váltanom kell. Egyszerűen nem tudom mit csináljak ,hogy ez a helyzet megoldódjon.
 4. Eddig se küldtek ki szerelőt, mert megvan az 1 megám (és örüljek a 7,5 megának). Én csak azt nem értem, hogy akkor most miért változna meg a hozzáállásuk?
 5. Akkor azt mondod ezzel, hogy hívjam fel újra a 1412-őt. Majd mondjam azt, hogy szedjék le az snr lockot és ők ezt elfogadják és meg is teszik?
 6. Az a bosszantó, hogy a lakhelyemen kábeles internet is van ami 15 megás. Én mégis a telekomot válsztottam, mert eddig mindig korrekten jártak el minden esetben. Most a jövő év végéig köt a hűségszerződés, de ha minden így marad akkor váltanom kell. Egyszerűen nem tudom mit csináljak ,hogy ez a helyzet megoldódjon.
 7. Természetesen szóltam a szervízeseknek. Sajnos semmi érdemleges választ nem kaptam viszont arra felhívták a figyelmemet, hogy a garantált 1 megás letöltésem megvan. Ezzel el is volt minden intézve a részükről.
 8. Régebben 15 megás netem volt és akkor is megvolt legalább 13 mega letöltési sebbeségem. Most 20 megás netem van. 18,5 megával működött (amivel teljessen elégedett voltam), majd szép lassan lecsökkent a sebességem egészen 13 megáig. Az egyik nap teljesen elment a net és a telefon vonal is. Miután elhárították a hibát (nem jött jel a routerig vagyis nem nálam volt a gond) az internetem már csak maximum 7,5 megás lett. Azt szeretném megtudni, ilyenkor hova tünt el a már meglévő 11 mega letöltési sebességem?