Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

szaboknak

Tag
 • Tartalmak

  7
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

szaboknak eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. Azóta sem keresett senki, mindenki csak azt válaszolja, hogy továbbítja a hibát a számítógépeseknek, de hát kérem nincs ennél a cégnél egy ember aki az ügy végén áll és megoldja a problémát? Ez a szolgáltató már rég nem az akit 25 ével ezelőtt megismertem. Köszönöm Telekom!
 2. Odáig eljutottam, hogy végre egy olyan ügyintéző vette fel a telefont aki nem kamuzott és el mondta az igazat, hogy a telekom rendszerében van a gond és mai napig nem véglegesítették a szerződést mert az it-s kollégák nem hajlandóak elhárítani a hibát. Engem csak az háborít fel, hogy miért kell folyamatosan átverni, lerázni az ügyfelet? miért nem mondja meg az első ügyintéző az igazságot? miért csak annyit mond, hogy 30 nap a határidő? Közel 25 éve vagyok a Telekomnál több előfizetésemmel és egyszer fordulnék hozzájuk és akkor sem tudnak emberségesen kiszolgálni.
 3. Érdeklődnék, hogy otthoni internet és tv bekötés jelenleg működik? mert mikor meg rendeltem a jelenlegi címemen a módosításokat és a másik lakáson az új létesítést az ügyintéző mindent le ellenőrzött és elindította a folyamatot és azt ígérte, hogy rövid időn belül hív, hogy mikor lesz a létesítés de azóta semmi. Kétszer hívtam az ügyfél-szolgálatot de semmi eredménye nem volt mert az egyik ügyintéző azt mondta, hogy rendszer gondok vannak és nem látja a rendeléseket, majd a másik ügyintőtő azzal szabadult meg tőlem, hogy akivel el kezdtem az ügyet intézni majd az fog értesíteni a fejleményekről. A dokumentumaim között ott az igény valójában és vanda is be mondja, hogy van folyamatban lévő ügyem, de hát miért nem lehet mint régen normális kommunikáció az ügyfelekkel. Mind a két lakásban ki van építve a hálózat, az egyikben van is szolgáltatás csak adminisztrációs munka volna viszont a megvásárolt lakásba nem tudunk beköltözni mert otthonról dolgozni net nélkül lehetetlen. Üdvözlettel, Szabó Lajos
 4. Szeretném megkérdezni,hogy az 5gb ajándék internetet amit a koncerten bejelentett Attila hogyan kell aktiválni?mert csak arra emlékszem,hogy a 1430 as számra sms-t kell küldeni de mi legyen az sms tartalma? Köszönöm!
 5. szaboknak

  Internet telefondróton avagy az xDSL

  Szia! Érdekelne,hogy tudtad megnyitni a portot ?mit hova írtál?A kamera beállitásaiban ez van: a kérdésem az lenne,hogy az alábbi beállitásban mit hová írjak,hogy ne csak o saját hálózatról tudjam nézni a kamerát?
×
×
 • Új...