szaboknak

Tag
 • Tartalmak

  7
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

szaboknak a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Azóta sem keresett senki, mindenki csak azt válaszolja, hogy továbbítja a hibát a számítógépeseknek, de hát kérem nincs ennél a cégnél egy ember aki az ügy végén áll és megoldja a problémát? Ez a szolgáltató már rég nem az akit 25 ével ezelőtt megismertem. Köszönöm Telekom!
 2. Odáig eljutottam, hogy végre egy olyan ügyintéző vette fel a telefont aki nem kamuzott és el mondta az igazat, hogy a telekom rendszerében van a gond és mai napig nem véglegesítették a szerződést mert az it-s kollégák nem hajlandóak elhárítani a hibát. Engem csak az háborít fel, hogy miért kell folyamatosan átverni, lerázni az ügyfelet? miért nem mondja meg az első ügyintéző az igazságot? miért csak annyit mond, hogy 30 nap a határidő? Közel 25 éve vagyok a Telekomnál több előfizetésemmel és egyszer fordulnék hozzájuk és akkor sem tudnak emberségesen kiszolgálni.
 3. Köszönöm, el küldtem
 4. Érdeklődnék, hogy otthoni internet és tv bekötés jelenleg működik? mert mikor meg rendeltem a jelenlegi címemen a módosításokat és a másik lakáson az új létesítést az ügyintéző mindent le ellenőrzött és elindította a folyamatot és azt ígérte, hogy rövid időn belül hív, hogy mikor lesz a létesítés de azóta semmi. Kétszer hívtam az ügyfél-szolgálatot de semmi eredménye nem volt mert az egyik ügyintéző azt mondta, hogy rendszer gondok vannak és nem látja a rendeléseket, majd a másik ügyintőtő azzal szabadult meg tőlem, hogy akivel el kezdtem az ügyet intézni majd az fog értesíteni a fejleményekről. A dokumentumaim között ott az igény valójában és vanda is be mondja, hogy van folyamatban lévő ügyem, de hát miért nem lehet mint régen normális kommunikáció az ügyfelekkel. Mind a két lakásban ki van építve a hálózat, az egyikben van is szolgáltatás csak adminisztrációs munka volna viszont a megvásárolt lakásba nem tudunk beköltözni mert otthonról dolgozni net nélkül lehetetlen. Üdvözlettel, Szabó Lajos
 5. Köszönöm szépen!
 6. Szeretném megkérdezni,hogy az 5gb ajándék internetet amit a koncerten bejelentett Attila hogyan kell aktiválni?mert csak arra emlékszem,hogy a 1430 as számra sms-t kell küldeni de mi legyen az sms tartalma? Köszönöm!
 7. Szia! Érdekelne,hogy tudtad megnyitni a portot ?mit hova írtál?A kamera beállitásaiban ez van: a kérdésem az lenne,hogy az alábbi beállitásban mit hová írjak,hogy ne csak o saját hálózatról tudjam nézni a kamerát?