raptorninja

Tag
 • Tartalmak

  29
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

raptorninja a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. igen mert a digitális telefon vonalnak nincsenek fizikai hatarai !! ROFL!!
 2. szia! amit te szeretnel az egy home server? https://en.wikipedia.org/wiki/Home_server peldaul megoldhato https://openwrt.org vagy https://dd-wrt.com/ ezek custom router sok funktio val. vagy https://hu.wikipedia.org/wiki/Raspberry_Pi Energiaellátás 5V 700 mA (micro-USB) 2,5 W (model A) 3,5 W (model B)
 3. Aaa tenleg megvan köszönöm.
 4. Hihetetlen! Dìjmentes 3 GB belföldi mobilnet havonta dec. 31-ig a Telekom alkalmazàsban! Lépjen be ùjra és aktivàlja most! https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.telekom.telekomapp&hl=hu A dìjmentes adat 7 nap alatt forgalmazhatò le. Üdvözlettel: Telekom Ez fake vagy igaz? És ha igaz akor mikor aktiválódik az aktiváló? 3gb? Köszöntél raptorninja.
 5. a 1414 szám engem félvilágosítót egyezer hogy a wifi a bepitet routerben nem garantált dolog az csak egy plusz valami amit a router gyártó bele epit de a telekom nem garantálja hogy muxik! szóval inkab mondj le rola!
 6. Mikor szünik meg az internet semlegesség Magyarország on.?
 7. hello thome. mikor lesz 52gb/s Szupergyors internet program nalunk is? https://www.pcgamer.com/nokia-tests-insanely-fast-52gbps-fiber-to-lucky-customers-in-south-korea/
 8. Haha thome 🤣. Örülj neki hogy a te a garantáltan kapod én meg annyit sem . Még nem jelentettem a problémát mert még nem zártam ki a lehetőséget hogy nálam van gond de ahogy sejtettem és itt olvasom . Gute deutsche Qualität 😍
 9. es pont ere a Thome nem kötelezteti a ügyfeleiket. have a nice day.
 10. Hello mindenki. 120mbit optikai netem van es szeretnem kerdezni hogy ez a 139ms upload bufferbloat ez igy normális es online játékra ez megfelelő? https://www.dslreports.com/speedtest/17467644
 11. sav szeleseg az egy dolog ! erdekeseb lesz a Hz fizikai frequencia amiben müködk az egesz https://de.wikipedia.org/wiki/Digital_Subscriber_Line#Bandbreite.2C_Daten.C3.BCbertragungsrate_und_D.C3.A4mpfung sry for german. 138 kHz – 12 MHz Down: bis zu 50 Mbit/s, Up: 10 Mbit/s es ha most egy jatek mind cs. counter strike peldaul egy 60hz netcodal rendelkezik ? akor hogy müködik ez es hogy bufferezik? es menyire pontos a jatek?
 12. ay jo! #PUSH
 13. http://www.speedtest.net/my-result/a/1746276511 30mbit https://goo.gl/photos/BfPVo2sYTxigZKrK9
 14. http://www.speedtest.net/my-result/a/1746276511 30mbit
 15. kábelnet

  Szolgaltatot valtani? Nem csucs idöbe jacani ! Halozati tuning peldaul Tcp Optimizer http://www.speedguide.net/downloads.php Megvarni meg a szolgaltato kezbeveszi a problemat es megoldja.