Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

tks

Tag
 • Tartalmak

  190
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

tks eredményei

PROFESSZOR

PROFESSZOR (11/13)

 • Tanácsadó
 • Telefon guru
 • TV guru
 • 50 posztom van
 • 100 posztom van

Összes kitűző

 1. tks

  IPTV

  Nálunk régi IPTV doboz van, nem Androidos, de semmi változás nem történt a műsorújságban 27-én, ahogy írták: https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/televizio/musorujsagvaltozas Újra is lett indítva a doboz, de semmi. Ez a régi dobozt nem érinti?
 2. tks

  IPTV

  Az új box csak felhőbe fog tudni rögzíteni, lokálisan nem?
 3. tks

  IPTV

  Húgom telefonált, hogy Bp egyik részén (X. kerületben) nincs IP Telekom szolgáltatás már vagy 8 órája. Se TV, se Net, se telefon. Ez normális, hogy ennyi idő alatt nem tudják megjavítani? 1-2 órát még értenék, de 8+ órája teljes kiesés? Van ilyenkor valami oldal, ahol írják, hogy kb. mennyi idő még, amíg helyreáll? Mert ez már túl sok nekik.
 4. tks

  IPTV

  Az IPTV-n tényleg nem lehet lejátszani a felvett dolgokat, ha nincs kapcsolat? Bp. egy részén központi hiba van már pár órája, se net, se telefon, se iptv. Idős családtag próbálta lejátszani az iptv dobozról a felvételeket, de azokat sem volt hajlandó lejátszani? Ez valami design hiba? Miért nem tudja a doboz lejátszani a felvett dolgokat attól, hogy nincs élő adás?
 5. tks

  TV GO: A Tv-csomagod nem tartalmazza ezt a csatornát

  Hol lehet megnézni a tvgo.hu-n, hogy él-e az összerendelés?
 6. Mi lehet az oka, hogy ezt mondja a közszolgálatiakon túl mindenre, ha rákattintok a böngészőben? Családi csomag van, úgyhogy van telekom előfizetés. Régen próbáltam a TV GO-t utoljára, de akkor úgy rémlik, összerendeltem az előfizetéssel. A menüben sehol sem látok Összekapcsolás menüpontot, nem tudom, hol kellene lennie, felteszem azért nem jelenik meg, mert aktív az összerendelés? De akkor miért nem mennek a csatornák?
 7. tks

  Digitális Kábel TV

  Köszi, akkor majd megpróbálom újrahangolni. Kár, hogy legutóbb nem írtam fel, milyen frekvencia tartományt kell megadni, és qam-ot, de remélhetőleg a neten fent van valahol.
 8. tks

  Digitális Kábel TV

  Volt valami változás a digitálisban? Budapesti családtag mondja, hogy az alsó, állami csatornák eltűntek nála pár napja, csak a 7-estől van adás. Kell valami újrahangolást csinálni?
 9. tks

  IPTV

  Ja, hogy ennyire számon tartják a távirányítókat? A dobozokat még inkább érteném, de ha mondjuk egy régifajta dobozról van szó, akkor arról is azt gondoltam, hogy mivel központilag deaktiválják az elérést, ha a user lemondja, nem sok vizet zavar, ha valakinél ott marad egy elavult doboz.
 10. tks

  IPTV

  Honnan tudna arról a Telekom, hogy valaki ilyen neten vett távirányítót használ a dobozhoz? Gondolom a doboz ezt csak nem küldi el a központba, hogy mivel irányítják.
 11. tks

  IPTV

  Itt is írják a beállítást a dobozhoz, szóval felteszem ezt a neten árultat is be kell állítani,hogy milyen doboz, aztán működik. Lehet, hogy a szerelő is csak ennyit csinál kiszálláskor, hogy benyomja a programozógombot.
 12. tks

  IPTV

  Próbaképpen megnéztem a neten, mit árulnak, és pl. itt van ez a találat, amire azt írják, hogy eredeti IPTV távirányító: https://www.pob.hu/spd/TAV0507/1ONE-T-Home-IPTV-Set-Top-Box-taviranyito-Eredeti?madef=1111 Ez azt jelenti, hogy pl. egy ilyen távirányító bármilyen IPTV dobozt elirányít? Nem sok részletet írnak róla.
 13. tks

  IPTV

  Annak a boxnak mi a típusa, amihez a fenti fekete távirányító tartozik, aminek a képét betettem?
 14. tks

  IPTV

  Telekom üzletben az mondták, hogy a szerelőnek ki kell szállnia hozzá, hogy megnézze, és úgy cserélik (nem értem, miért nem lehet boltban kérni cserét). Az adott helyen nehéz megoldani, hogy valaki otthon legyen (ritkán vannak ott), ezért első körben valami egyszerűbb megoldást keresek. Ezek a távirányítók hozzá vannak kódolva egyedileg a dobozhoz? Vagyis ha a neten veszek egy ilyet, amit valaki árul használtan, akkor azzal nem fog működni? Vagy bármelyik távirányító működik bármelyik dobozzal?
 15. tks

  IPTV

  Egyik családtagnál az IPTV doboz távirányítóján az OK gomb vacakol. Minden más gomb jól megy, de úgy látszik az OK gomb, ami a legtöbbet van használva, kezd kidögleni, nehezen reagál, többször meg kell nyomni, hogy legyen hatása. Nem lehet esetleg valamelyik másik gombbal kiváltani az OK gombot? Van esetleg olyan gomb rajta, ami ugyanazt csinálja, mint az OK? Ilyen távirányítóról van szó:
×
×
 • Új...