Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

tks

Tag
  • Tartalmak

    192
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

tks eredményei

PROFESSZOR

PROFESSZOR (11/13)

  • Tanácsadó
  • Telefon guru
  • TV guru
  • 50 posztom van
  • 100 posztom van

Összes kitűző

  1. Köszi. De partner üzletben is, vagy csak telekom tulajdonú üzletben lehet ilyet venni?
  2. A telekom árul ilyeneket valahol? Egyszer egy boltban megkérdeztem, és azt mondták, hogy csak cserélni tudnak. Idős embernek kellene, aki gyakran elveszíti a távirányítóját, hogy legyen egy tartalék is, illetve hogy ha elromolna esetleg,akkor ne kelljen várnia, amíg kicserélik. Netes boltokban árulnak távirányítókat, de azokról nem tudom, tényleg működnének-e. Miből lehet tudni,hogy egy távirányító fogja-e tudni kezelni a dobozt, vagy nem?
  3. tks

    IPTV

    Nálunk régi IPTV doboz van, nem Androidos, de semmi változás nem történt a műsorújságban 27-én, ahogy írták: https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/televizio/musorujsagvaltozas Újra is lett indítva a doboz, de semmi. Ez a régi dobozt nem érinti?
  4. tks

    IPTV

    Az új box csak felhőbe fog tudni rögzíteni, lokálisan nem?
  5. tks

    IPTV

    Húgom telefonált, hogy Bp egyik részén (X. kerületben) nincs IP Telekom szolgáltatás már vagy 8 órája. Se TV, se Net, se telefon. Ez normális, hogy ennyi idő alatt nem tudják megjavítani? 1-2 órát még értenék, de 8+ órája teljes kiesés? Van ilyenkor valami oldal, ahol írják, hogy kb. mennyi idő még, amíg helyreáll? Mert ez már túl sok nekik.
  6. tks

    IPTV

    Az IPTV-n tényleg nem lehet lejátszani a felvett dolgokat, ha nincs kapcsolat? Bp. egy részén központi hiba van már pár órája, se net, se telefon, se iptv. Idős családtag próbálta lejátszani az iptv dobozról a felvételeket, de azokat sem volt hajlandó lejátszani? Ez valami design hiba? Miért nem tudja a doboz lejátszani a felvett dolgokat attól, hogy nincs élő adás?
  7. tks

    TV GO: A Tv-csomagod nem tartalmazza ezt a csatornát

    Hol lehet megnézni a tvgo.hu-n, hogy él-e az összerendelés?
  8. Mi lehet az oka, hogy ezt mondja a közszolgálatiakon túl mindenre, ha rákattintok a böngészőben? Családi csomag van, úgyhogy van telekom előfizetés. Régen próbáltam a TV GO-t utoljára, de akkor úgy rémlik, összerendeltem az előfizetéssel. A menüben sehol sem látok Összekapcsolás menüpontot, nem tudom, hol kellene lennie, felteszem azért nem jelenik meg, mert aktív az összerendelés? De akkor miért nem mennek a csatornák?
  9. tks

    Digitális Kábel TV

    Köszi, akkor majd megpróbálom újrahangolni. Kár, hogy legutóbb nem írtam fel, milyen frekvencia tartományt kell megadni, és qam-ot, de remélhetőleg a neten fent van valahol.
  10. tks

    Digitális Kábel TV

    Volt valami változás a digitálisban? Budapesti családtag mondja, hogy az alsó, állami csatornák eltűntek nála pár napja, csak a 7-estől van adás. Kell valami újrahangolást csinálni?
  11. tks

    IPTV

    Ja, hogy ennyire számon tartják a távirányítókat? A dobozokat még inkább érteném, de ha mondjuk egy régifajta dobozról van szó, akkor arról is azt gondoltam, hogy mivel központilag deaktiválják az elérést, ha a user lemondja, nem sok vizet zavar, ha valakinél ott marad egy elavult doboz.
  12. tks

    IPTV

    Honnan tudna arról a Telekom, hogy valaki ilyen neten vett távirányítót használ a dobozhoz? Gondolom a doboz ezt csak nem küldi el a központba, hogy mivel irányítják.
  13. tks

    IPTV

    Itt is írják a beállítást a dobozhoz, szóval felteszem ezt a neten árultat is be kell állítani,hogy milyen doboz, aztán működik. Lehet, hogy a szerelő is csak ennyit csinál kiszálláskor, hogy benyomja a programozógombot.
  14. tks

    IPTV

    Próbaképpen megnéztem a neten, mit árulnak, és pl. itt van ez a találat, amire azt írják, hogy eredeti IPTV távirányító: https://www.pob.hu/spd/TAV0507/1ONE-T-Home-IPTV-Set-Top-Box-taviranyito-Eredeti?madef=1111 Ez azt jelenti, hogy pl. egy ilyen távirányító bármilyen IPTV dobozt elirányít? Nem sok részletet írnak róla.
  15. tks

    IPTV

    Annak a boxnak mi a típusa, amihez a fenti fekete távirányító tartozik, aminek a képét betettem?
×
×
  • Új...