nyuszika7h

Tag
 • Tartalmak

  13
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

nyuszika7h a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
  2
  2

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

 1. @Kalimera Igen, kiadja a részek listáját, de ahogy mellékelt képen látható, az epizódoknál sincs lejátszás opció. Próbáltam más filmmel és sorozattal is, mobilon megy de a beltérin nem.
 2. Kb. 2 órája fizettem elõ a MoziKlub-ra. Az Android alkalmazásban gond nélkül tudom nézni a filmeket és sorozatokat, viszont a Cisco ISB2231 IPTV beltérin nem látok lejátszás opciót, csak "Böngészés" és "Kedvenc". Ha a böngészést választom, egyszerűen visszadob a MoziKlub főoldalára. Újraindítottam a beltérit a menüben a "Rendszer újraindítása" opcióval, de ez sem segített.
 3. A menüben az Újraindítás opció megoldotta a gondot. Egyébként előtte is 1920x1080 / 50i-ként érzékelte a tv, és a verzió is ugyanez maradt: Kliens szoftver verzió: 2.4.29715.26063 (RELEASE) Operációs rendszer / Verzió: WinCE / 5.0.1400 Bootstrap ROM verzió: 2.8027 Set-top-box modell: TATUNG STB-3112 Nyiss új témát, itt másról volt szó.
 4. Olvasd el még egyszer rendesen, amit írtam. Mondom, a menürendszer is pixeles, és csak a beltérivel van a baj, máshol kristálytiszta a tv-n a kép. Egyébként RTL Klub HD (1080i), de mondom, nem ott van a baj.
 5. Most vettem észre, hogy az egyik tévénken (55” Samsung Smart TV) rossz (pixeles) a képminőség, pedig HDMI kábellel van csatlakoztatva a Tatung beltéri és 1080i-re van állítva a képminőség. Ha 720p-re állítom, akkor még sokkal rosszabb. Annál lejjebb már nem mentem. Maga a menürendszer is pixeles, tehát nem a csatornákkal van a baj. A tv menüje és a beltérin kívüli egyéb lejátszás (USB, DLNA) esetén kristálytiszta a kép, tehát nem azzal van a baj.
 6. Huawei EchoLite HG8245H-m van, hogy lehet beállítani az IPv6-ot? Vagy majd automatikusan jön, ha úgy döntenek, hogy aktiválják?
 7. Látom, hogy néhány helyen angolok az üzenetek a fórumban. Ha nincs elég fordító, én szívesen besegítek.
 8. Igen, ezt láttam, de van olyan opció is, hogy adott felvételeket megtartson, amíg én kézzel le nem törlöm.
 9. Azt szeretném kérdezni, hogy mekkora merevlemez van a Cisco ISB2231 felvevős IPTV beltériben, mert sehol nem látom kiírva, az ISB2000 használati útmutató sem írja. Jó lenne, ha ki lenne írva, hogy mennyi hely van és mennyire van tele, mint a műholdas tv-nél volt. És kb. mekkora helyet foglalnak a felvett műsorok a hossz függvényében? (főleg SD, néha HD)
 10. Megnéztem, a másik nem felvevős beltérin működött. Amelyiken nem működött, áramtalanítottam és megjavult.
 11. Még nem lett javítva a hiba? Engem elég gyorsan kidob a fórum, hiába van bepipálva az „Emlékezz rám” pár percen belül kidob. Már a 2 óra is jobb lenne, de „Emlékezz rám” opcióhoz az is elég kevés. A legtöbb oldalon ilyenkor legalább 30 napig megjegyez az oldal.
 12. Nemrég megérkezett hozzánk az optikai szálas hálózat, és a gigabites internet mellett a Sat TV-t IPTV-re cserélték. Eleinte 3 db nem felvevős Tatung beltérit kaptunk, majd kértünk felvevőset, az egyik le lett cserélve. A felvevős Cisco beltéri normálisan működik, de elvileg ha az be van kötve, a hálózatban lévő nem felvevős beltériken is vissza lehetne nézni (és beállítani) felvételeket, de ott továbbra is csak azt írja ki, hogy „Felvétel kikapcsolva”. Mindhárom beltéri közvetlenül a kapott Huawei modem/router kombóhoz van kapcsolva Ethernet/UTP kábellel.
 13. Sagem PVR set-top boxom van, és már néhány hete gyakran megakad az adás, ilyenkor a „Helyezze be a kártyát” felirat jelenik meg egy pillanatra. Többször is próbáltam kivenni és visszatenni a kártyát, és áramtalanítani a kapcsolóval. Korábban a pár perces áramtalanítás néhány hétre megoldotta a gondot, de most ez sem segít. Néha pár percig jó, de aztán megint kezdi.