Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag5508

Tag
  • Tartalmak

    11
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

1593 profilmegtekintés

Törölt_tag5508 eredményei

  1. Törölt_tag5508

    Mobilinternet

    A T-nél kétféle internetbővítés van. A Netplusz csomagok a folyamatos havonta megújuló csomagok lennének, míg az általad írt Turbó az egyszeri bővítések. Azok nem újulnak meg, 30 nap után automatikusan kikapcsolnak, lemondani nem kell őket. Ha Netpluszod van, akkor arra viszont lemondást kell kérni, ha nem szeretnéd tovább használni. Véleményem szerint az általad kapott második sms-ek téves információt adnak, de az ügyfélszolgálat biztos meg tudja nézni a valós helyzetet.
  2. Szia Barta! Úgy tudom, hogy van egy telefonszám, ahol a szervizeléssel kapcsolatban tudnak tájékoztatást adni. 061/265-9479 Munkanapokon 9-18-ig él a szám, itt elvileg meg tudják nézni, hogy hol tart a javítás. Szerintem érdeklődj náluk, csak a szervízjegyzőkönyvről kellenek nekik az adatok. Üdv Htb
  3. Törölt_tag5508

    Dual sim

    Úgy tudom a CAT telefonok is dual simesek, de azokból készleten gyakorlatilag sosincs:)
  4. Kedves Mihály! Érdemes egyeztetni az ügyfélszolgálattal a 1412-es telefonszámon. Remélhetőleg érdemi információval tudnak szolgálni a rendelésedről. Üdv
  5. Hello! Változtattak valóban. Most azonos típusú simet kap a hangalapú és a mobilinternet előfizetés is, régen a sim típus miatt kellett újat kötni. Úgy tudom, hogy a feltöltőkártánál különül el már csak a mobilinternet és a hangalapú kártya.
  6. Szia! Ügyfélszolgálattal egyeztettem én is ilyen ügyben, elvileg ez a mostani online felület hibával kapcsolható össze. Ha javítják, akkor elvileg rendben lesz.
  7. Sziasztok! Teherwagon válasza helytálló, kiegészíteni annyival tudom, hogy tudomásom szerint működik hang alapú csomagról mobilinternetcsomagra váltás. Így nem kell új sim hozzá, a hívószám ugyanaz marad, csak onnantól nem lehet vele telefonálni, hanem mobilinternetként funkcionál. Remélem segít.
  8. Törölt_tag5508

    PIN kód

    Szia Stefan! Ha tudsz készüléktípust mondani, az sokat segítenie. Üdv, Tomi
  9. Kedves Ágnes! Az alábbi dolgot fűzném hozzá az ügyhöz (sajnos saját tapasztalat). A számlában úgy tudod megnézni, hogy küldted-e, vagy fogadtad ezeket az emelt díjas tartaqlmakat, hogy ha simán Emelt díjas tartalomként szerepel, akkor az küldött tartalomnak minősül, ha fogadtad, akkor a tétel előtt ki van írva, hogy MT emelt díjas tartalom. Ha az utóbbi szerepel, akkor regisztrációt úgy is össze lehet szedni (és itt jön képbe az okostelefon és a saját tapasztalat), hogysimán böngészel a telefonnal, az kiírja, hogy vírusos a telefon és ott kér tőled egy szoftver telepítését. Amikor ezt megteszed, akkor ez a szoftver az, ami regisztrálja a telefonszámot ilyen tartalom fogadására (ráadásul van annyira gátlástalan, hogy jelzi a szolgáltató felé, hogy kapcsolja ki az ezirányú tiltást önkiszolgáló ügyfélszolgálat segítségével, ez pedig kvázi olyan, mintha te adtad volna ki a parancsot). A második opció szintén egy ilyen felugró ablak, miszerint nyertél valamint (telefon, laptop, tablet, etc.) és ez az oldal kéri a telefonszámod megadását a nyeremény átvétele és regisztrációja miatt. Mindkét eset vége az, hogy kapod az üzeneteket, úgy hogy legtöbbször nem is tudod, hogy regisztráltál. A szolgáltatód pedig ilyenkor csak számláz, mert erre kérés érkezett. Tehát azt javaslom, hogy ebben az esetben az adott emelt díjas szám üzemeltetőjével vedd fel a kapcsolatot az ügyedet illetően. Remélem adtam ezzel némi segítséget. Üdv
  10. Szia Mikike! Hívásrészletező csak akkor tekinthető meg, ha ezt külön kérded a szolgáltatótól. Ez díjmentes, és az aktiválás hónapja utáni számládtól a számla részeként lesz feltüntetve. Ha ezt nem kérted, akkor utólag is lekérhető ügyfélszolgálaton díjmentesen, vagy online egy egyszeri díj ellenében. Remélem segítettem.
  11. Sziasztok! Helyesbíteném a kártyacsere infókat. Micro vagy akár nano sim csere minden esetben díjmentes (szerencsére már nincs megkötés arra, hogy a T-től kell venni készüléket a díjmentességhez), üzlet segítségét kell kérni hozzá. Díjat csak abban az esetben számítanak fel kártyacserénél, ha az megrongálódott, vagy elveszett, ennek bruttó 4500 Ft költsége van.
×
×
  • Új...