Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

stegze

Új tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

stegze eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. stegze

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Én megoldottam mindent, amit szerettem volna. A hibákat tudomásul vettem. Majd javítják, ha javítják. Sajnos alapvető problémákkal kapcsolatban sem érkezett semmi érdemi reakció hónapok óta, ami Magyarországon egy kvázi monopol helyzetű szolgáltatótól sajnos teljesen megszokott. Ha nem tetszik nekik, hogy ezt kibeszélik a felhasználók, majd folytatják más fórumon.
  2. stegze

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Ilyet csak az mond, aki nem látott még szoftverfejlesztést belülről. Hogy megpróbálod elhallgattatni a beszélgetést, mélyen gyökerező pártállami reflexekre enged következtetni. Nem vet jó fényt sem rád, sem a T-re, akár van közük a bejegyzésedhez, akár nincs.
  3. stegze

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Az elsődleges 1.5TB NTFS partíciót gond nélkül vitte, csak nem látta a másik ugyanolyan partíciót. Köszönöm a válaszod, akkor még játszom vele, hogy kiderüljön, hol a határ.
  4. stegze

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Fat32-t inkább nem csinálnék, amennyiben érvényes még a 4GB-os fájl méret limit, ami nem elfogadható számomra. Az egy nagy 3TB-os NTFS-t már próbáltam, de egyáltalán nem ismerte fel a doboz. Esetleg GPT-t kellene használnom MBR helyett? Azt támogatja?
  5. stegze

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sziasztok! Megkaptam az új routert és nagyon örültem a NAS funkciónak. Egy 3TB-os külső meghajtót szeretnék használni az USB-n keresztül, de még nem sikerült megtalálnom a tökéletes megoldást. Milyen fájlrendszert kellene használnom? Eddig 2 NTFS partícióm volt történelmi okokból, de a második partíciót nem látja a router. Csináltam egy nagy Ext3-ast, de azt 16KB-osnak látja, és nem is osztja meg. Mi a dolog nyitja? Bocs az amatőr kérdésért, és előre is köszönöm a választ.
×
×
  • Új...