Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

gunar

Tag
  • Tartalmak

    14
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

gunar eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. Próbáltam online rendelni Domino Fix SIM kártyát, az online árat olcsóbbnak írják, 1990 helyett 990. 1GB net, 80 perc, 366 nap. Lehet számhordozással is rendelni az online felületen. Aztán kiderült, hogy nem. Január 16.-ra kértem a kiszállítást, jan. 30.-án lett volna az időablak, ezt jelezték az online felületen is. Az új kártya csak nem akart megjönni, szinte naponta telefonáltam a 1412-re, ahol folyton hitegettek, hogy 1-2 nap és megjön. Ma közölték, hogy informatikai hibájuk miatt nem fog teljesülni a számhordozás, csak személyesen tudom majd 31.-e után megvenni ezt a kártyát, gondolom akkor drágábban. Hát gratulálok, Telekom. Most azért parázok, hogy holnap le ne essen a hálóról a kártya, mert a *****fone mégis átadja. Kérdés: ha bemegyek ügyfélszolgálatra, megrendelhetem a kártyát most már online áron? Elég sokat kellett telefonálgatnom. Köszi!
  2. gunar

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Köszi! Akkor nem lesz iptv-m.
  3. gunar

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Van egy hü**e kérdésem: ha van egy olyan routerem, ami átviszi az iptv-t, és elő szeretnék fizetni iptv-re, akkor a sagem maradhat bridge módban?
  4. gunar

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Ok, köszi. Így most nekem teljesen jó. Amúgy is kellene még a plusz router, ugyanis a wifije is nagyon gyenge, azt meg nem hinném, hogy az új szoftver meg fogja oldani. A telefon szakadozik még, szerintem azt is a torrent ülteti le, de azon úgyis csak anyósom hív, úgyhogy annyira nem is izgat. :-) De majd figyelem néha, megjött-e az új firmware.
  5. gunar

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    MAGYAR_2.67.0-T2
  6. gunar

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Akkor annak csak örülni kell, üdítő kivétel lehetsz. Nálam is jól megy úgy, hogy bridge módban van a sagem, és visszakötöttem a régi routert. Router módban lehalt az eszköz, ahogy erősebben kezdett feltölteni. A feltöltés még ment, de mellette semmi más nem, vagy akadozva. Még a sagem konfig felületét is akadozva lehetett elérni.
  7. gunar

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Gab: Igen, a torrent levágja az eszközt (de ha egyszerre feltöltés, letöltés megy, az is ezt idézi elő, pl. a kameráknál). Ez van. Ha nem lenne iptv-d, akkor bridge módban kicsit jobb lenne a helyzet. De erről itt korábban volt szó.
  8. gunar

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Tkp. ha nincs vezetékes eszköz, akkor kimehet a wifi egy eszközre, de lehet rágerjeszteni wifi kliens móddal rendelkező routert is. Sok értelme nincs, esetleg ha a net padlásra jön be, és nem lehet kábelezni, vagy ilyesmi.
  9. gunar

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Egyébként ha valakit érdekel a dolog, bridge módban az eszköz ip címe a szokásos 192.168.100.1 lesz.
  10. gunar

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Jaja, meg így legalább azokat a DNS kiszolgálókat használhatom, amiket én szeretnék, mert a Sagemcomban ezt sem láttam, hogy lehetne állítani.
  11. gunar

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Megtörtént, pillanatok alatt átállítottátok, csak a megfelelő kollégával kellett összefutni, köszönöm.
  12. gunar

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sziasztok! Nekem az a gondom, hogy ha erőteljesen kihasználom a feltöltést, akkor leül az eszköz, még a saját konfig oldalát sem lehet megnyitni ilyenkor. Ez lehet akár torrent, akár ftp feltöltés, teljesen mindegy. Az előző Dlink kábelmodememmel semmi gondom nem volt. Betelefonáltam az ügyfélszolgálatra, hogy rakják át bridge módba, hátha úgy javulna a helyzet, de sajnos a kolléga nem értette(?), mit akarok. Küldött egy szoftverfrissítést, de a verziószám ugyanaz, így a helyzet sem változott. A neten kívül telefon van még rajta, tv nincs. Kérhetem akkor én a bridge módot, és ha igen, akkor hogyan?
×
×
  • Új...