Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Vulpi85

Új tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Vulpi85 posztolt

  1. Részemről nekem sincs egyébként bajom az előleggel, ha nem túlzó az összeg. Régebben volt olyan időszak, amikor kezdőrészletet kellett fizetni és a maradékra ment a kamatmentes részletfizetés. Ami viszont zavar, hogy az előlegből csak a havi számla összegét vonják le. Ez az esetemben pl most annyit tesz, hogy kb 1 évre előre ki van fizetve a havi számlám... Őszintén szólva én nem szeretek egy szolgáltatást előre 1 évre kifizetni (még úgy se, ha 2 év hűséget vállalok rá). Ha tényleg az ügyeskedők miatt vezették ezt most be (amit meg is értek), akkor viszont inkább térjenek vissza arra a rendszerre, amikor a készülék árából kértek be egy kezdő összeget és a maradékra adták a kamatmentes részletet.
  2. Nekem pl. 10-12 éve van internet és TV előfizetésem a T-nél, platina szinten vagyok és a múlt héten úgy döntöttem kötök egy új mobil előfizetést a nevemre és vásárolok egy készüléket mellé részletre. A webshopon végigkattintgattam a rendelést, nem dobott fel semmilyen előleg összeget, tegnap hívtak a rendelés miatt és a hölgy akkor mondta, hogy XY Ft előleget fizetnem kell. Kicsit meglepett, még akkor is, ha nem nagy az összeg. Az évek során már több TV-t, konzolt stb vettem náluk, családon belül több telefont is vettünk részletre, de egyszer sem kértek előleget.
  3. Vulpi85

    HTC U11

    Sziasztok! Arról nincs valakinek infoja, hogy az ezüstön kívül esetleg elérhető lesz más színben is? Vagy elégedjünk meg ezzel az egy színnel?
  4. Vulpi85

    Kábelnet

    Dróton. A WiFi az nem szokott érdekelni. Megy a privát
  5. Vulpi85

    Kábelnet

    1-2 hete nálam detto ugyanez a helyzet. A 120 mbit-ből örülök ha 40-50-et látok (rosszabb napokon 20-25-öt mérek csak). Korábban viszont nem volt ilyen gondom, mindig 100-120mbit között mértem a sebességet.
×
×
  • Új...