eaf8478a

Tag
 • Tartalmak

  16
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

eaf8478a a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. sagemcom

  Hát ez tényleg szívás. Most esik le, hogy miről beszélsz Tényleg nincs static route a sagemben. Így aztán tényleg semmire nem jó a /56 prefix. Én persze könnyen beszélek, hiszen bridge-ben használom.
 2. sagemcom

  Miért ne lehetne? Hiszen kapsz egy /56-os prefixet is. Abból készíthetsz 256 darab /64-es hálózatot. Persze ez nem automatikus, a saját routereden kézzel kell beállítanod. De tapasztalat szerint ritkán változik a prefix, bár ez lehet nem mindenhol van így. Viszont ha változik, akkor valóban nem sokmindenre jó.
 3. sagemcom

  Köszönöm, hogy megjavítottad ui. factory resetelni még nem volt alkalmam, csak később érek haza, de kb. 13:30 óta hibátlan zöld a grafikon, nincs semmi csomagvesztés. Úgytűnik csak panaszkodnom kellett
 4. sagemcom

  Sziasztok! Tegnap délután 18 óra körül megkaptam én is a 3.87.0-át bridge-ben lévő V1-re, és azóta így néz ki a ping grafikon kívülről nézve. Mondanom sem kell, hogy bentről kifelé nézve is szakad minden és akkor is alig van 1-2 mbit sebesség. Párszor próbáltam újraindítani, de semmi változás. Tippek, javaslatok?
 5. sagemcom

  Bridge módban vagyok, nem kértem a korlátozás feloldását, és nem is lehet csatlakozni 25-ös porta. Ipv6-on sem (he-net), ott ugyebár a he-net tiltja alapból.