eaf8478a

Tag
 • Tartalmak

  17
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

eaf8478a a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. sagemcom

  Az éjjel volt egy bejelentett karbantartás, és reggelre új IP címeket kaptam. Nem is lenne ezzel semmi gond, de változott az IPv6 delegált prefixem is, ami viszont totál szívás. Jó, tudom, ezer ügyfélből ha egy használja az extra v6 prefixet, de nekem bizony egy rakat konfigba kell beállítanom, és nem tudom automatizálni. Szóval ezúton szeretném szóvátenni a dolgot, hogy ne mondhassák az illetékesek, ez senkit nem zavar Szerencsére azt nem lehet mondani, hogy gyakori az ilyen változás.
 2. sagemcom

  Hát ez tényleg szívás. Most esik le, hogy miről beszélsz Tényleg nincs static route a sagemben. Így aztán tényleg semmire nem jó a /56 prefix. Én persze könnyen beszélek, hiszen bridge-ben használom.
 3. sagemcom

  Miért ne lehetne? Hiszen kapsz egy /56-os prefixet is. Abból készíthetsz 256 darab /64-es hálózatot. Persze ez nem automatikus, a saját routereden kézzel kell beállítanod. De tapasztalat szerint ritkán változik a prefix, bár ez lehet nem mindenhol van így. Viszont ha változik, akkor valóban nem sokmindenre jó.
 4. sagemcom

  Köszönöm, hogy megjavítottad ui. factory resetelni még nem volt alkalmam, csak később érek haza, de kb. 13:30 óta hibátlan zöld a grafikon, nincs semmi csomagvesztés. Úgytűnik csak panaszkodnom kellett
 5. sagemcom

  Sziasztok! Tegnap délután 18 óra körül megkaptam én is a 3.87.0-át bridge-ben lévő V1-re, és azóta így néz ki a ping grafikon kívülről nézve. Mondanom sem kell, hogy bentről kifelé nézve is szakad minden és akkor is alig van 1-2 mbit sebesség. Párszor próbáltam újraindítani, de semmi változás. Tippek, javaslatok?
 6. sagemcom

  Bridge módban vagyok, nem kértem a korlátozás feloldását, és nem is lehet csatlakozni 25-ös porta. Ipv6-on sem (he-net), ott ugyebár a he-net tiltja alapból.