Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag7261

Új tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Törölt_tag7261 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Nah hát kint volt a szerelő, nem cserélt kábelt hanem a régin igazított egy kicsit, majd mondta, hogy hívjam fel az ügyfél szolgálatot és kérjem meg, hogy húzzák vissza 3-ról, megvárja. Felhívtam őket majd a csaj egyfolytában hajtogatta nekem, hogy a központból nem lehet visszahúzni,azt helyszínen kell. Látta a szerelő, hogy nem megy, szóval felhívott valakit és 2 perc múlva 9el jött lefele. Szóval végül jó lett a net de mondjuk a kertészeket akik az ügyfélszolgálaton vannak le lehetne cserélni egy kicsit hozzáértő emberekre, azt megköszönném.
  2. @btz Ahogy mondod... A szerelő rákötötte az egyik házon belüli elosztóra és míg beszéltünk mutatta, hogy 40000 volt a hibák száma és csak emelkedett. Szóval egy kábelszakaddzal ma megoldja a problémát. Amúgy az optikait is nagyban befolyásolja, hogy hány elosztás van/ milyen hosszú a szakasz házon belül?
  3. Tegnap kint volt a szerelő, és elmondta, hogy: 1. Nagyon távol vagyunk a központól és romlik a vonal ez az egyik ok amiért 3mbit-el jön.De nem ez a fő ok mert tudna 10-el is jönni hanem ... 2. A házban van valami a kábelrendszerrel mert ahogy bejön a házba az elosztó még tudna 10-et de mire a routerhez ér már csak a 3 a biztos.. Szóval új kábelrendszert javasolt amíg optika nem lesz (Minimum 1 [EGY hát nekem már elönti a ***** az agyamat lassan ] -2[!!] hónapra mondta)
  4. Kicsit ***** vagyok ehhez. Hol tudok megnézni egy ilyen "összesítést" a router beállításokon belül?
  5. Rendben, akkor várok erre a .... időjárásra. És (gondolom nem de azért megkérdem) meg tudod mondani, mi melyik területbe tartozunk (gondolom így van felosztva a fejlesztés), csak mert akkor annyi reményt fűzök a dologhoz. A 3 Mbit problémára mit javasolsz? Mert 5-en használjuk itthon a netet és nem a legviccesebb amikor valaki videót néz akkor más nem netezik. Játszani meg csak akkor ha én vagyok itthon..
  6. Üdvözlet! Egy olyan kérdésem lenne, hogy Törökbálinton (egészen pontosan a Köztársaság tér közelében) mikor várható hálózatfejlesztés? Mert plakátozva már ki van plakátozva és az egyik jó arc szerelő is azt mondta, hogy valószínű Január közepén már láthatjuk a "fekete dobozt" az oszlopon és akkor már nincs már itt van a kapuban az optika.Gondolom valahogy így néz ki a doboz(nem nálunk van sajna csak valahol láttam és lefotóztam). De nálunk semmi ilyen nincs (csak a szürke "harang") ami akár egy kicsit hasonlítana valami ilyesmihez. És még csak jelét sem láttam semmilyen felmérésnek. Szóval a kérdés fent áll. Mikor lesz optika? És egy olyan kérdésem is lenne, hogy miért lehet az, hogy régen gond nélkül jött a 10Mbit/s (ez a legnagyobb csomag nálunk), de valami történt (anomália vagy *****lyuk vagy tudja a Jóisten) és hirtelen csak 3Mbit jött. És akárhányszor felhívom őket ezzel a problémával mindig mondják, hogy gyenge a jel és távol vagyunk a központól. Akkor mi volt a múltban amitől gond nélkül jött a 10Mbit?! Válaszokat előre is köszönöm: Dani U.I.: Routerem egy szabvány Speedport W 724V ha kéne.
×
×
  • Új...