Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

grais

Tag
  • Tartalmak

    18
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

grais eredményei

Tudományos főtag

Tudományos főtag (5/13)

  1. grais

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Köszönöm...
  2. grais

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    OK. A lényeg hogy akkor ez normális. Csak eddig ezt nem vettem észre. De ahogy néztem befagyott a box. Legalábbis amikor kuhúztam a lant ugyanúgy világított. Gondolom kikapcsolt box esetében ez nem jó ha megy .... azaz ha bekapcs ok, ha kikapcs akkor valami bekrepált.
  3. grais

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sziasztok! Tudja valaki, (esetleg kedves anonymous) hogy ezt miért látom a sage-re kötött eszközömön? reggel arra ébredtem, hogy minden ledem egyszerre villog, mintha a router alászált volna switch aztán hub módba ha még tudnak ilyet a tulterhelt hálózati eszközök napjainkban is. Ja és a sagen kívűl mindenem off.
  4. grais

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sziasztok. Beleugrottam az 500 Mbit netbe . A kérdésem az lenne hogy habár az ügyintéző azt mondta mire hazaérek menni fog max egy restart, ennek ellenére lassan 3. napja semmi. Anonymous: esetleg előfordulhat hogy a régi lecserélt eszközön kapcsolták be amire sosem megy ki az új beállítás? (elég vicces módon könyvelte a cserét a szaki , nem lepődnék be ha félrement volna valami információ...) Esetleg ügykezelési hiba.. (szegény ügyintéző birkózott rendesen a telekomos rendszerrel, mert fagyott, nem ment, ..stb.. lehet nem ment el minden adat???? Vagy várjak türelemmel, vélemlnyetek szerint vagy 2. nekifutás... Előre is köszönöm.
  5. grais

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Hála az adócsökkenésnek is gondolom. Hát sebesség tapasztalat? senki?
  6. grais

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Szaisztok! Valakinek tapasztalata 500Mbit-en Sagemcom eszközzel? Mi a tapasztalat megy is az 500? Árdiferencia? Minden érdekelne ami ezzel kapcsolatos. Köszönöm a véleményeket!
  7. grais

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Kedves Sagecom felhasználók. Olvasom, hogy nagyobb mennyiségű saget cserélnek a szerelők. Javasolni szeretném hogy ilyen esetekben a tápot is cseréltessétek. Előfordult velem is hogy azt nem cserélte pedig az is okozhat kiszámíthatatlan működést és hibákat. Már amennyiben hibás... Remélem megoldódnak a problémáitok.
  8. grais

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Kedves kdevid. Pont ugyanarrol beszélunk csak CCR be max más a neve, és azt nézi ami meg is érkezik :-) Szerintem erről ne többet mert nincs értelme. Nekem meg semmi problémám a T-vel persze van amikor elromlanak a dolgok... (meg van más gigabites szerver is a széles e hazában amire bizonyos szolgáltatók esetleg nem tettek be kivételnek {nincs sávszél korlátot} és itt most nem a T-ről beszélek!!! fel is lett mondva...) További szép napot.
  9. grais

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Szia. Szuper. De nekem ebből mi következik? Ez azzal egyenértékű hogy a társasházban nagyobb lett az elérhető össz sávszélesség, vagy ez részemre érthető? MErt terveznék emelni de csak ha bírja is a nagyobb sávszélt. Előre is köszönöm a válaszod
  10. grais

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Ezt értem én csak irtam hogy a CCR vagy CRS is méri ám a sebességet (ezek kis-nagy vállalati routerek) és az bizony feketén fehéren mutatja hogy mennyi megy át rajta.. Szomoruan tapasztalva hogy amig a speedtest 120 addig a router pont szépen mutatja a tutit. Nem mellesleg irtam hogy szinkron mérésnél bőven 200 Mbit felett mér a speed test. szal ezek nekem elég gyanus dolgok :-) . Cikkeket is találtam a speedtest fake eredményeiről by google. Szóval egy szó mint száz, én a CCR és CRS nek hiszek :-) Ami nem mellesleg igy a nagy szél után kivételesen összhangot mutat a speedtestel , !! , hurrá.
  11. grais

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Ok. Akkor mondj jobbat kérlek amit elfogadnak hiv szervek ha ugy hozza a sors :-) (NMHH stb)
  12. grais

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Bocsanat, a trükközést ugy értettem hogy próbál valami technologiai csodát a fejlődés érdekében hogy nagyobb legyen a sávszél. Szóval nem velem hanem a technikával hogy jobb legyen... És tényleg bízok benne hogy szoftveresen nem korlátozott. Szuperül hangzik ez a +380 de akkor csak jól érzem hogy valahogy rossz lehet itt az elosztás. vagy nem elég? Ráadás elkezdett elmenni a NET és az IPTv is. Leszakadnak a csatornák majd 5-10 p és visszajönnek.... Vajon a szél miatt vagy éppen bővités van? :-)
  13. grais

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy tapasztaltatok e hasonlókat: A sávszélességem -40 Mbps el lett szerényebb, és feltételezem nem a sagemcom frissitése miatt. Arra gondolnák hogy a szolgáltató trükközik mert nem bírja az iramot a társasházban. Ami még változott , hogy a sage jelenleg az összes csatornán kapcsolódik. Amíg rendben volt a sávszél nem kapcsolódott mind a 24 csatornán hanem kb.: 17-et használt. Kérlek benneteket hogy a hivatalos és jól mérő http://szelessav.net oldalt használjátok referenciaként mert a speedtest egy nagy kamu. (nem részletezve a CCR em is képes sebesség mérésre és az teljes összhangam van a szélessáv eredményeivel mig a másik jól ismert akár 250 Mbitet is tud produkálni ... igy vagy úgy... szal hagyjuk...). [reset, direkt kábel, kábelteszt meg hasonló alapok megvoltak.. :-) ] Ezúton csókóltatom a drága szolgáltatót ha megint belekezd a korlátozgatásba...
  14. grais

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Ha ilyet tapasztaltok, reboot .:-)
  15. grais

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sziasztok. Valakinek ötlete, hogy egy DMZ-be kirakott router miért nem kapja meg az 500 -as UDP re küldött csomagokat? Más portok mennek (4500,1723.1701. stb) szépen érkeznek a csomagok. Sagecomon ki van kapcsolva minden VPN-es cucc és az átengedő szabály be van kapcsolva. Előre is köszönöm.
×
×
  • Új...