grais

Tag
 • Tartalmak

  18
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

grais a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. sagemcom

  Köszönöm...
 2. sagemcom

  OK. A lényeg hogy akkor ez normális. Csak eddig ezt nem vettem észre. De ahogy néztem befagyott a box. Legalábbis amikor kuhúztam a lant ugyanúgy világított. Gondolom kikapcsolt box esetében ez nem jó ha megy .... azaz ha bekapcs ok, ha kikapcs akkor valami bekrepált.
 3. sagemcom

  Sziasztok! Tudja valaki, (esetleg kedves anonymous) hogy ezt miért látom a sage-re kötött eszközömön? reggel arra ébredtem, hogy minden ledem egyszerre villog, mintha a router alászált volna switch aztán hub módba ha még tudnak ilyet a tulterhelt hálózati eszközök napjainkban is. Ja és a sagen kívűl mindenem off.
 4. sagemcom

  Sziasztok. Beleugrottam az 500 Mbit netbe . A kérdésem az lenne hogy habár az ügyintéző azt mondta mire hazaérek menni fog max egy restart, ennek ellenére lassan 3. napja semmi. Anonymous: esetleg előfordulhat hogy a régi lecserélt eszközön kapcsolták be amire sosem megy ki az új beállítás? (elég vicces módon könyvelte a cserét a szaki , nem lepődnék be ha félrement volna valami információ...) Esetleg ügykezelési hiba.. (szegény ügyintéző birkózott rendesen a telekomos rendszerrel, mert fagyott, nem ment, ..stb.. lehet nem ment el minden adat???? Vagy várjak türelemmel, vélemlnyetek szerint vagy 2. nekifutás... Előre is köszönöm.
 5. sagemcom

  Hála az adócsökkenésnek is gondolom. Hát sebesség tapasztalat? senki?
 6. sagemcom

  Szaisztok! Valakinek tapasztalata 500Mbit-en Sagemcom eszközzel? Mi a tapasztalat megy is az 500? Árdiferencia? Minden érdekelne ami ezzel kapcsolatos. Köszönöm a véleményeket!
 7. sagemcom

  Kedves Sagecom felhasználók. Olvasom, hogy nagyobb mennyiségű saget cserélnek a szerelők. Javasolni szeretném hogy ilyen esetekben a tápot is cseréltessétek. Előfordult velem is hogy azt nem cserélte pedig az is okozhat kiszámíthatatlan működést és hibákat. Már amennyiben hibás... Remélem megoldódnak a problémáitok.
 8. sagemcom

  Kedves kdevid. Pont ugyanarrol beszélunk csak CCR be max más a neve, és azt nézi ami meg is érkezik :-) Szerintem erről ne többet mert nincs értelme. Nekem meg semmi problémám a T-vel persze van amikor elromlanak a dolgok... (meg van más gigabites szerver is a széles e hazában amire bizonyos szolgáltatók esetleg nem tettek be kivételnek {nincs sávszél korlátot} és itt most nem a T-ről beszélek!!! fel is lett mondva...) További szép napot.
 9. sagemcom

  Szia. Szuper. De nekem ebből mi következik? Ez azzal egyenértékű hogy a társasházban nagyobb lett az elérhető össz sávszélesség, vagy ez részemre érthető? MErt terveznék emelni de csak ha bírja is a nagyobb sávszélt. Előre is köszönöm a válaszod
 10. sagemcom

  Ezt értem én csak irtam hogy a CCR vagy CRS is méri ám a sebességet (ezek kis-nagy vállalati routerek) és az bizony feketén fehéren mutatja hogy mennyi megy át rajta.. Szomoruan tapasztalva hogy amig a speedtest 120 addig a router pont szépen mutatja a tutit. Nem mellesleg irtam hogy szinkron mérésnél bőven 200 Mbit felett mér a speed test. szal ezek nekem elég gyanus dolgok :-) . Cikkeket is találtam a speedtest fake eredményeiről by google. Szóval egy szó mint száz, én a CCR és CRS nek hiszek :-) Ami nem mellesleg igy a nagy szél után kivételesen összhangot mutat a speedtestel , !! , hurrá.
 11. sagemcom

  Ok. Akkor mondj jobbat kérlek amit elfogadnak hiv szervek ha ugy hozza a sors :-) (NMHH stb)
 12. sagemcom

  Bocsanat, a trükközést ugy értettem hogy próbál valami technologiai csodát a fejlődés érdekében hogy nagyobb legyen a sávszél. Szóval nem velem hanem a technikával hogy jobb legyen... És tényleg bízok benne hogy szoftveresen nem korlátozott. Szuperül hangzik ez a +380 de akkor csak jól érzem hogy valahogy rossz lehet itt az elosztás. vagy nem elég? Ráadás elkezdett elmenni a NET és az IPTv is. Leszakadnak a csatornák majd 5-10 p és visszajönnek.... Vajon a szél miatt vagy éppen bővités van? :-)
 13. sagemcom

  Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy tapasztaltatok e hasonlókat: A sávszélességem -40 Mbps el lett szerényebb, és feltételezem nem a sagemcom frissitése miatt. Arra gondolnák hogy a szolgáltató trükközik mert nem bírja az iramot a társasházban. Ami még változott , hogy a sage jelenleg az összes csatornán kapcsolódik. Amíg rendben volt a sávszél nem kapcsolódott mind a 24 csatornán hanem kb.: 17-et használt. Kérlek benneteket hogy a hivatalos és jól mérő http://szelessav.net oldalt használjátok referenciaként mert a speedtest egy nagy kamu. (nem részletezve a CCR em is képes sebesség mérésre és az teljes összhangam van a szélessáv eredményeivel mig a másik jól ismert akár 250 Mbitet is tud produkálni ... igy vagy úgy... szal hagyjuk...). [reset, direkt kábel, kábelteszt meg hasonló alapok megvoltak.. :-) ] Ezúton csókóltatom a drága szolgáltatót ha megint belekezd a korlátozgatásba...