Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

R3dy21

Tag
 • Tartalmak

  36
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

R3dy21 eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

 1. R3dy21

  IP TV Beltéri hiba

  Sziasztok. Olyan problémám van a beltéri egységgel hogy este még nem volt semmi baja mikor kikapcsoltam,másnap reggel nem reagált a távírányítóra így bekapcsoltam a beltéri gombjával,be is jött a csatorna csak éppen semmilyen gombra nem reagál a távirányítóval. Kicseréltem a távirányítóba az ellemet hátha már merült lefele,de semmi.Áramtalanítottam a beltérit ugyan úgy semmi. Készülék cserés ?
 2. Hálózat fejlesztés oldalon kb 2 napja szerepel a településünk,igaz hogy ha rányomok még semmi díjcsomagot nem dob ki. Hát remélem minél hamarabb lesz belőle valami,már az is nagy szó hogy végre elkészült és fejlesztettek a térségünkben,mert eddig a max 12mb volt.
 3. De gondolom település függő is,egy kisebb település gondolom nem tart olyan sok időbe. Nem tudom te hova valósi vagy.
 4. Gondoltam hogy nem 2 hét,de 3 hónap .... Én olyan 1 hónapra tippeltem. Mit ülnek rajta 3 hónapot ?
 5. Üdv. Ha befejezik a hálózat kiépítést a térségünkben,onnantól még mennyi idő mire ténylegesen rendelhető lesz a dolog? Most rengetegen vannak felénk,már készen vannak az aknák és most az oszlopokon és az aknákba húzzák kifele a kábeleket mindenhol,több csapat. Azt mondták hogy ha minden rendben,akkor március 31-re végeznek a teljes kiépítéssel.
 6. jaja bár nekem lenne 72 Itt jelenleg a max 13-14Mbit/s ami elérhető.
 7. Úgy látom ebbe a hidegbe már leálltak a hálózat fejlesztéssel. (legalábbis felénk.) A településünkön már a 85%-át kiásták. Akkor most lehet várni hogy jövőre folytassák tovább,de az is mikor lesz....
 8. Sziasztok. Az optikai kábelt amikor építik kifele a településen mindenhol a föld alatt húzzák végig? Mert az utcánkba 3 aknát is kiépítettek és most a kábelt húzták kifele végig a föld alatt. De sok helyen nem építettek ki aknákat,akkor gondolom ott nincs szükség hogy a föld alatt végighúzzák oszlopokon elviszik ha jól gondolom. Azért kérdem mert ha az egész településen a föld alatt húzzák ki akkor mire ezt kiépítik 1 év 3 nap kellett csak a mi utcánkra hogy lefektessék a kábelt. Ezért tippelnék arra hogy ahova nem építettek ki aknákat ott nincs szükség a hogy a föld alatt húzzák ki.
 9. Kalimera: Felénk 2017.06.01-es kezdés volt bejegyezve,de eddig semmi.
 10. Felhívtam a T-home-ot. Azt mondták nem tudnak ez ügyben információval szolgálni....
 11. Van értelme hívni őket? úgy is mindig annyit szoktak mondani hogy pontos információval nem tudnak szolgálni,fejlesztés megkezdéséig szíves türelmét kérjük.
 12. Üdv. Érdeklődnék hogy Sárándon elkezdték e már a hálózat fejlesztést május-junius 1-re volt kitűzve a kezdés,de eddig nem láttam nyomát hogy elkezdték volna. Esetleg van e már részletes ütemterv a térségünkre?
×
×
 • Új...