R3dy21

Tag
 • Tartalmak

  31
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

R3dy21 a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
 1. jaja bár nekem lenne 72 Itt jelenleg a max 13-14Mbit/s ami elérhető.
 2. Úgy látom ebbe a hidegbe már leálltak a hálózat fejlesztéssel. (legalábbis felénk.) A településünkön már a 85%-át kiásták. Akkor most lehet várni hogy jövőre folytassák tovább,de az is mikor lesz....
 3. Köszi,akkor csak nem lesz olyan lassú a dolog.
 4. Sziasztok. Az optikai kábelt amikor építik kifele a településen mindenhol a föld alatt húzzák végig? Mert az utcánkba 3 aknát is kiépítettek és most a kábelt húzták kifele végig a föld alatt. De sok helyen nem építettek ki aknákat,akkor gondolom ott nincs szükség hogy a föld alatt végighúzzák oszlopokon elviszik ha jól gondolom. Azért kérdem mert ha az egész településen a föld alatt húzzák ki akkor mire ezt kiépítik 1 év 3 nap kellett csak a mi utcánkra hogy lefektessék a kábelt. Ezért tippelnék arra hogy ahova nem építettek ki aknákat ott nincs szükség a hogy a föld alatt húzzák ki.
 5. Kalimera: Felénk 2017.06.01-es kezdés volt bejegyezve,de eddig semmi.
 6. Felhívtam a T-home-ot. Azt mondták nem tudnak ez ügyben információval szolgálni....
 7. Rendben köszi,akkor holnap majd utána érdeklődök.
 8. Van értelme hívni őket? úgy is mindig annyit szoktak mondani hogy pontos információval nem tudnak szolgálni,fejlesztés megkezdéséig szíves türelmét kérjük.
 9. Üdv. Érdeklődnék hogy Sárándon elkezdték e már a hálózat fejlesztést május-junius 1-re volt kitűzve a kezdés,de eddig nem láttam nyomát hogy elkezdték volna. Esetleg van e már részletes ütemterv a térségünkre?
 10. Köszi.
 11. Sziasztok. Lehet már tudni valamit hogy Sárándon mikor kezdődik meg az optikai net kiépítése?
 12. Értem köszi. Már azt hittem annyira megy az optika hogy már meg is emelték a feltöltési sebességet.
 13. Emeltek a Netmánia 1000-es csomagon ? Eddig 1000Mbit le és 200 Mbit feltöltés volt. Most 300 Mbit/s a feltöltési sebesség amit írnak a díjcsomagoknál.
 14. Ezt a HGW adminisztrátori felület hol lehet megnézni? Nekem sima adsl2-es modemem van.