fzsolte

Új tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

fzsolte a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. sagemcom

  Sziasztok! Nekem is ilyen kütyüm van. Teljesen jól működött amíg még a gagyi FW volt rajta. Mióta frissítettek (MAGYAR_4.121.0) sok gond van vele. Eddig azokat elviseltem, de most a HO idejében előjött mégegy hiba. Messengeren, Skypeon, MicrosoftTeams-en is egyaránt jelentkezik. Mégpedig, hogy videó chat/konferencia esetében messengernél a teljes viceochat megszakad kb. 5 percen belül, Skypeon is percenként kidob, MSTeamsen meg a kép ugyan folyamatos egy ideig, de közben elmegy a hang, idővel meg a kapcsolat is megszakad. A szomorú, hogy nem csak a WIFI esetében, hanem LAN esetében is ugyanez történik. Semmi beállítási lehetőséget nem találok. 5leteket kérek szépen. Az, hogy ***** a router, nem fogadom el Mert azt már tudom. De a legújabb noname kínaira meg nem szeretnék cserélni, mert annak meg a wifi hatótávolsága 30 centiméter. Előre is köszönöm, ha valaki válaszol.
 2. A nagyobb támogatás miatt váltottam ubuntu-ra. Előtte debian volt a gépen.
 3. Na, ez egy nagyon jó kérdés. Megmondom őszintén, meg sem mertem kérdezni...
 4. Azért az érdekes, hogy a legtöbbet használt böngésző nem érdekli a Telekom-ot....
 5. Köszönöm szépen, így sokkal könnyebb volt. A webes megszűnésről jut eszembe. A TVGO mikor lesz chrome-on is elérhető? Már több éve megy a "kínlódás" ha megy...
 6. Sziasztok! Régi előfizető vagyok már vagy több mint 15 éve de csak most regisztráltam ide magam. Szóval nálunk is megjöttek az új csatornák, a sorrendet is át kellene állítanom. Létezik még az online sorrendezés lehetősége?