altermanus

Tag
 • Tartalmak

  16
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

altermanus a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Arra lennék kíváncsi, hogy a telekom IPTV halózatáról a Klub rádiót adják még? Újraindítottunk itthon mindent, és csak interneten keresztül tudjuk hallgatni, az IPTV-s beltérin nem. Előre is köszönöm a választ.
 2. A fixhd.tv-t, van rá esély, hogy visszateszik, ha jelzem az ügyfélszolgálaton, és mások is így tesznek? Arra lennék kíváncsi, ha valaki szeretne egy csatornát látni a kínálatban és néhány előfizető ezt jelzi, akkor van rá esély, hogy visszakerül-e, vagy sem.
 3. Érdekes, most minden működik, mikor leírtam fekete képernyő. Nem vagyok elégedetlen vagy ilyesmi, mindenhol lehetnek hibák, csak ne erőltessék rám azt, ami tudom, egyértelműen, hogy nem az én hanem a szolgáltató, vagy éppen a TV csatorna streamje miatt nem jó. Mondjuk az is érdekes, hogy akkor írnak, mikor már inden rendben van. ( ez kicsiben működik, nagyban nem, szolgáltatónak én is dolgoztam hasonló cégnek) Nem baj legközelebb felveszem, de nem írom ide az adataimat. (ahogy most sem tettem, mert tudtam nem nálam van a hiba.)
 4. Kikérdeztem néhány embert fórumokon, és a Nicktoons SD és HD, és az MTV (33 programhely) is fekete, úgyhogy tuti központi, vagy MRTL hiba lesz a Telekom rendszerén, mert csak ott van hiba, vagy pixelesedés. Plusz a Mindig TV. PR-Telecom simán megy, utóbbin az HD is. Azért meg nem szólok be az 1414-re, hogy hallgassam a dalaikat, utána meg kijöjjön a szerelő, megállapítva, hogy minden rendben. Volt benne részem, kösz kihagynám. Felsorolom a városokat ahol megnézték (igen vannak ott ismerőseim): - Körmend - Nyíregyháza - Várpalota - Szeged Biztos csak nálam van hiba, nézzék át e rendszereiket. ------------ Mire ezt leírtam, az RTL Klub és a RTL Klub HD jó lett, de a többi nem. Más szolgáltatónál jó.
 5. Az RTL Klub az miért akadozik, és az RTL Klub HD vajon miért az SD adást adja? Tisztelt Telekom! Nem azért kötöttem IPTV-t, hogy ne működjünk!
 6. az lesz belőle... csak azt tudnám, hogy az mit kezd ezzel a problémával, akinek nincs okostelefonja, és unja a magenta színű zenét...
 7. fél óráig hallgattam a zenéjüket oszt meguntam... még ha bon jovit játszanának, de nem komolyra fordítva a szót, akkor nincs a neten egy link ahol be tudom jelenteni, csak az alkalmazásban?
 8. Kérdés! hol tudom a neten bejelenteni, hogy elmozdult az LBN fej az sat tv-s szolgáltatásnál?
 9. magyar adás van annak vége, hogy van egy euronews x hangsávval. minden nyelvű adásnak, más hírei vannak, áprilistól. Asszem nem hiába tettem fel egy parabolát
 10. Az Euronewsnak miért csak az angol adása van? a neten vagy magyar, miért nem azt adja?
 11. meg van, csak nincs a csomagomban
 12. A Viacom azt ígérte - ez persze lehet, hogy kábelszolgáltatói megegyezés alapján van így -, hogy a VIVA helyett az MTV HITS csatorna jelenik meg, ehelyett a Comedy Central Family van. Lesz ezzel változás?
 13. köszönöm, de fél óra múlva lett...
 14. Valami oknál fogva nincs megamax! Várható ezzel kapcsolatba intézkedés?