Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

altermanus

Tag
 • Tartalmak

  17
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

altermanus eredményei

Tudományos főtag

Tudományos főtag (5/13)

 • Közösségépítő

Összes kitűző

 1. altermanus

  IPTV

  Én a fogyasztóvédelem fenyegetőznék, és hogyha nem csinálnak semmit, akkor jelenteném. Kó kis karácsonyi ajándék lenne nekik. Mi egyszer úgy jártunk, mikor ADSL volt, hogy egyszer volt kapcsolat egyszer nem. Mindig azt mondták a központban, hogy rendben van minden, még akkor is, mikor nem volt jó. Elgurult 1 hét után a gyógyszerem. Adtam nekik még egy hetet, hogy kiderítsék a problémát, ha nem tudják, akkor fogyasztóvédelem. Érdekes másnap végig megnézték, és ezt darázsfészek miatt nem volt jó. Kicserélték a vezetéket, azóta jó volt. 2 éve optika van, na azzal kb sose volt gond.
 2. Arra lennék kíváncsi, hogy a telekom IPTV halózatáról a Klub rádiót adják még? Újraindítottunk itthon mindent, és csak interneten keresztül tudjuk hallgatni, az IPTV-s beltérin nem. Előre is köszönöm a választ.
 3. altermanus

  IPTV

  A fixhd.tv-t, van rá esély, hogy visszateszik, ha jelzem az ügyfélszolgálaton, és mások is így tesznek? Arra lennék kíváncsi, ha valaki szeretne egy csatornát látni a kínálatban és néhány előfizető ezt jelzi, akkor van rá esély, hogy visszakerül-e, vagy sem.
 4. altermanus

  IPTV

  Érdekes, most minden működik, mikor leírtam fekete képernyő. Nem vagyok elégedetlen vagy ilyesmi, mindenhol lehetnek hibák, csak ne erőltessék rám azt, ami tudom, egyértelműen, hogy nem az én hanem a szolgáltató, vagy éppen a TV csatorna streamje miatt nem jó. Mondjuk az is érdekes, hogy akkor írnak, mikor már inden rendben van. ( ez kicsiben működik, nagyban nem, szolgáltatónak én is dolgoztam hasonló cégnek) Nem baj legközelebb felveszem, de nem írom ide az adataimat. (ahogy most sem tettem, mert tudtam nem nálam van a hiba.)
 5. altermanus

  IPTV

  Kikérdeztem néhány embert fórumokon, és a Nicktoons SD és HD, és az MTV (33 programhely) is fekete, úgyhogy tuti központi, vagy MRTL hiba lesz a Telekom rendszerén, mert csak ott van hiba, vagy pixelesedés. Plusz a Mindig TV. PR-Telecom simán megy, utóbbin az HD is. Azért meg nem szólok be az 1414-re, hogy hallgassam a dalaikat, utána meg kijöjjön a szerelő, megállapítva, hogy minden rendben. Volt benne részem, kösz kihagynám. Felsorolom a városokat ahol megnézték (igen vannak ott ismerőseim): - Körmend - Nyíregyháza - Várpalota - Szeged Biztos csak nálam van hiba, nézzék át e rendszereiket. ------------ Mire ezt leírtam, az RTL Klub és a RTL Klub HD jó lett, de a többi nem. Más szolgáltatónál jó.
 6. altermanus

  IPTV

  Az RTL Klub az miért akadozik, és az RTL Klub HD vajon miért az SD adást adja? Tisztelt Telekom! Nem azért kötöttem IPTV-t, hogy ne működjünk!
 7. altermanus

  Műholdas televízió

  az lesz belőle... csak azt tudnám, hogy az mit kezd ezzel a problémával, akinek nincs okostelefonja, és unja a magenta színű zenét...
 8. altermanus

  Műholdas televízió

  fél óráig hallgattam a zenéjüket oszt meguntam... még ha bon jovit játszanának, de nem komolyra fordítva a szót, akkor nincs a neten egy link ahol be tudom jelenteni, csak az alkalmazásban?
 9. altermanus

  Műholdas televízió

  Kérdés! hol tudom a neten bejelenteni, hogy elmozdult az LBN fej az sat tv-s szolgáltatásnál?
 10. altermanus

  Műholdas televízió

  magyar adás van annak vége, hogy van egy euronews x hangsávval. minden nyelvű adásnak, más hírei vannak, áprilistól. Asszem nem hiába tettem fel egy parabolát
 11. altermanus

  Műholdas televízió

  Az Euronewsnak miért csak az angol adása van? a neten vagy magyar, miért nem azt adja?
 12. altermanus

  Műholdas televízió

  meg van, csak nincs a csomagomban
 13. altermanus

  Műholdas televízió

  A Viacom azt ígérte - ez persze lehet, hogy kábelszolgáltatói megegyezés alapján van így -, hogy a VIVA helyett az MTV HITS csatorna jelenik meg, ehelyett a Comedy Central Family van. Lesz ezzel változás?
 14. altermanus

  Műholdas televízió

  köszönöm, de fél óra múlva lett...
×
×
 • Új...