Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

dptrsk

SUPERUSER
  • Tartalmak

    361
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit dptrsk posztolt

  1. A hívónál kellene megnézni, hogy mi van beállítva alapértelmezetten a készüléken.
    Alapbeállítás a hálózati alapérték szokott lenni, ha a szolgáltatónál azt kérte, hogy ne legyen elküldve, akkor nem küldi el a készülék, ha ezt átállítja mindig küldje el beállításra, látni fogja Ön, hogy ki keresi.

    Esetleg megkérni a barátnőt, hogy egy teszt erejéig *31#06301234567 formában hívja fel Önt, hogy kiírja-e ebben az esetben az Ön készüléke  hívó nevét.

  2. 5 perce, abit írta:

    Mikor rendeltél? Ha előfizetést is rendelsz, akkor egy kis idő, mire átmész a hitelképességi vizsgálaton, meg elkészül a szerződés, stb-stb.
    Előleget szállításkor kell fizetni, szóval ott meg is tudod mennyi az annyi. De az ügyfélszolgálatnak kéne azt tudni biztosra.

    Nálam az történt, hogy egyik csütörtök délután leadtam a rendelésem, és hétfőt választottam ki. Nem szóltak, hogy mi van, én kérdeztem utána, és mondták, hogy csak szerdán kapom meg. Szerencsémre kedden nálam volt a rendelésem. Persze számítottam rá, hogy nem biztos az a hétfő, de akkor is furcsa, hogy nem kaptam semmiféle tájékoztatást.

    Az online felület, akkor miért engedte Neki kiválasztani az adott napot, ha tudható volt, hogy nem lehet megvalósítani?

  3. Hello, ha ez egy 4G cserekártya, akkor az telefonszámod, egyenleged megmarad.

    Leegyszerűsítve annyi történik, hogy ha beaktiváltatod, akkor a 001 sorszámú kártya helyett a 002 sorszámú fog tartozini a +3630123467 számodhoz, az egyenleged marad, hisz csak a kártya sorszám cserélődik a rendszerben.

  4. Feltehetően a régi csomagodra kapsz a hűségért havidíjkedvezményt, ha hamarabb alacsonyabb csomagra váltasz, akkor megszeged a feltételeket.

    Tarifacsomagtól függ, de üzletben 99%-ban biztos és talán telefonon is tudnak olyat, hogy rögzítik a készülék igényedet az olcsóbb csomagra vállalt hűséggel, s te megkapod a készüléket, majd ha letelik a mostani csomagod hűsége, átváltasz az olcsóbb csomagba.

    Ha te megrendeled neten olcsóbbb csomagra, a kötbért kiszámlázzák, mindenképpen emberi beavatkozásra van szükség.

  5. Igen van lehetőség, habár elég költséges megoldás, helyi SIMmel jobban járnál.

    Az ÁSZF szerint, ha EU területre mész, akkor EU Roaming többletdíj fog terhelődni a huzamosabb külföldi tartózkodásod miatt.

    Ha nem EUs országba mész, akkor pedig Roaming díjat kell fizetned.

     

×
×
  • Új...