tomzee

Tag
 • Tartalmak

  20
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

tomzee a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

Profil megtekintések

578 profilmegtekintés
 1. Hát igen, az túl szép lett volna... Mindenesetre köszönöm a gyors választ!
 2. Üdv! Az ÁSZF 9.sz. melléklet szerint (48-as pont a 14. oldalon) a 2. és 3. set-top-box 1 évig ingyen van új IPTV előfizető esetén. Az a kérdésem, hogy a kedvezményt meglévő IPTV előfizetők is igénybe vehetik-e akkor, ha hűségidőt hosszabbítanak vagy ez csak a "tényleg új" előfizetőkre vonatkozik? (Jelenleg csak 1 STB van az előfizetésben.)
 3. A havi számla végén ez áll: 2018. augusztus 1-jétõl hatályos módosítások: (...) "Lezárásra kerül a 2017. október 20-tól elérhetõ Hoppá díjcsomag azzal, hogy a díjcsomagra 2018. augusztus 1-jét követõen új elõfizetõi szerzõdés nem köthetõ, a már meglévõ elõfizetõi szerzõdések igénybevételi feltételei nem módosulnak." (...) Lehet tudni valamit arról, hogy mi lesz a Hoppá helyett (esetleg módosulnak a feltételei)? Érdemes még aug. 1. előtt hosszabbítani?
 4. A havi számla végén lévő értesítés szerint úgy tűnik, hogy augusztus 1-jétől egységesítik a kódolatlan DVB-C csatornákat minden régióban. Így a központi fejállomásról ellátott területeken (pl. Budapesten is) megkapjuk azt a néhány "hiányzó" csatornát, amit kifogásoltunk tavasszal. (...) "A Digitális Alap csomag Kódolatlan Digitális Alap csomagra módosul." (...) "A Kódolatlan Digitális Alap csomag kiegészül a következõ csatornákkal: M5, Comedy Central Family, CNN International, Mozi+, Film Cafe, VIASAT6, RTL+, Spektrum Home, Da Vinci Learning, Euronews, Sláger TV." (...)
 5. Bár most néztem meg a 9. mellékletet, ott tényleg az áll, hogy a korábban megrendelt opció érvényben marad: Lezárt akció: újonnan már nem vehető igénybe, a 2018. április 1-jét megelőzően igénybe vett akció az alábbi feltételekkel kerül biztosításra. Egyéb kedvezményekkel való együttélés és azok érvényesülési sorrendje: - Domino Most, - Domino 5 kedvenc szám - Domino Nap Plusz - Domino 7 Extra - Te+Én Plusz A felsorolt kedvezmények a fenti sorrendben fognak érvényesülni.
 6. A belinkelt pdf 3. oldalán fent ez áll: Törlésre kerülnek a következő akciók: Havidíj kedvezmény készülék nélküli, 1 éves határozott időtartamra kötött szerződésekre; Domino előfizetésről havidíjas előfizetésre váltás esetén havidíjkedvezmény; Domino Most opció
 7. Az ünnep alatt még nem, de keddtől már vissza lesz vonva szerintem.
 8. Április 1-jétől visszavonták a Dominó Most opciót! Kár érte... ÁSZF változás, 3. oldal teteje
 9. Új csatornakiosztás alapján Budapesten (központi fejállomás) NEM az IPTV Alap 34 csatornáját fogjuk megkapni, hanem CSAK 24-et (3.1 pont, 28.,29. oldal) Békéscsaba és környéke: 28 csatorna (3.2 pont) Marcali és környéke: 36 (!) csatorna, ráadásul ott megmarad a NatGeo, Spektrum, Discovery is. Abasár, stb: 36 csatorna, és itt is megmarad a NatGeo, Spektrum, Discovery. Ennyit arról, hogy az egész országban EGYSÉGESEN lesznek kiosztva a kódolatlan DVB-C csatornák. Budapestiek kapják a legkevesebbet...
 10. Ezt biztos forrásból tudod? Mondjuk a Spektrum, DoQ, NatGeo, Discovery így is úgy is eltűnik, de hát ez van...
 11. Februári számla végén nálam ez szerepelt: (...) Kivezetésre kerülnek az alábbi, értékesítésében korábban lezárt televízió szolgáltatások: - Analóg kábeltelevízió hálózaton nyújtott Start, Alap, Családi, Minimum, Baráti, Szociális és Rádió csomagok (Analóg alapcsomagok); - Digitális kábeltelevízió hálózaton nyújtott Családi és Családi+HD csomagok (Digitális alapkínálati csomagok) - Digitális kábeltelevízió hálózaton a Családi és Családi+HD csomagok mellett nyújtott (......) kiegészítõ csomagok (Digitális kiegészítõ csomagok) Kivezetésre kerül az értékesítésében korábban lezárt Kódolatlan Digitális Kábel TV Családi csomag. (...) Vagyis szerintem ami megmarad DVB-C-n: - Kódolt Digitális Alap csomag: 34 csatorna, ld. ÁSZF 2/d melléklet 2.1 pont - Kódolatlan Digitális Alap csomag: 24 csatorna, ld. ÁSZF 2/d melléklet 3.1 pont Másnak van pontosabb infója erről?
 12. Pár nap múlva október 20. lesz, lehet már tudni valamit az új csomagokról/feltételekről? Érdemes még előtte hűséget hosszabbítani vagy nem?
 13. Ez jó vicc. Kb. 1 órája néztem és akkor még volt belőle. Múlt héten is elfogyott, aztán a hét elején megint lett, remélem fog érkezni hamar. Ha ismét elérhető lesz, akkor majd 1414-en próbálkozok. Mindenesetre köszönöm a segítséget.
 14. Köszi az infókat! Ez a készülék érdekelne: Gigaset A120 DECT telefon
 15. Köszi a választ! Csak Dominó előfizetés van az otthoni mellett, ezért inkább az üzletben használnám fel a pontokat. Azt honnan tudhatom meg, hogy az általam kinézett készülék melyik Telekom üzletben van készleten? Egyébként a DECT készülékekre is beválthatom a pontokat?