Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Zoszko

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Zoszko eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Zoszko

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    @anonymus Arra nincs megoldás, hogy én fizetem a giga árát, a koaxon a limiteket belövik az 1000-es net korlátjaira és max nem jön rajta annyi se mint a garantált (300 Mbit/s / 50 Mbit/s) de több mint a mostani? Igazából, ahogy azt írtam is a fel oldalon jönne jól a plusz munka miatt... Persze lehet, hogy ez túl nagy macera lenne az előre elkészített szerződések miatt, stb stb... De kb hány perc belőni a sebesség korlátot? 2?
  2. Zoszko

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Kedves Roli! Bár ezt nem írtam, de én már ezzel a rettenettel rendelkezem A 120 még sok is... viszont a 10 fel na az elég gáz. Tehát mivel optika nincs és valószínűleg nem is lesz egy hamar mivel gondolom előbb ott csinálnak valamit ahol még réz van... (bár lehet, hogy csak számomra lenne logikus a legelavultabb technológiát cserélni...) Így esélyt sem látok arra, hogy a 2 éves koax hálózatot cseréljék optikára, hogy legyen 1000/200. Így a kérdésem még mindig az, hogy 10Mbit/s feltöltést, hogyan lehetne feljebb tornásztatni a kedves T-vel.
  3. Zoszko

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sziasztok! Arra van valami mód, hogy hivatalosan kérjem a sebesség növelését plusz díj / egyedi díjszabás szerződés keretein belül? A környéken ~2 éve húztak koaxot, hogy legyen 120Mbit, van ahol még réz van (előző lakás, 2 faluval arrébb) ott 30-50Mbit a plafon. Most, hogy megy ez a nagy gigabit fellángolás a környéken lehet rendelni optikát itt meg nem. Garantálom, hogy az utcában a központig nincs 40 előfizetőtől több és ők sem csüngenek rajta egész nap. Ha erre hivatalosan nincs megoldás akkor mi a félhivatalos álláspont? A sebesség T oldalról van belőve vagy az eszközben?
×
×
  • Új...