Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag7748

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag7748 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Törölt_tag7748

    Magenta 1

    Üdv.! Az lenne a kérdésem, hogy csak azoknak jár az 50.000 forintos otthoni készülékvásárlási kedvezmény, aki új mobil előfizetést von be a Magenta 1-be? Vagy az most minden új Magenta 1-re váltónak jár? Az én esetemben tehát néhány éve volt már internet és Tv előfizetésem, de most bevontam még 2 régi mobilt és persze Magenta 1-el lett új otthoni telefon is, ami eddig nem volt. Köszönöm előre is a választ.
  2. Törölt_tag7748

    Műholdas televízió

    Jelenleg 30/5 (Netmánia L), de beszereléskor kimérték a központból, hogy meglehetne az 50-es csomag is. Most Magenta 1-re váltottam ráadásul, ahol a SAT miatt nem kérhetek külön nagyobb internetet (ez is érdekes számomra). Ha kérek, akkor már csak IPTV lehet. Úgy érzem, hogy a jelenlegi hálózattal nem kell még erőltetnem ezt az IPTV dolgot. Főleg ha belegondolok az átlagos felhasználásra (2 TV FHD-ban, plusz HBO GO, plusz internetezés egyéb formái). Viszont az, hogy csak egy TV-n tudjuk "átugrani" a reklámokat most nagyon elkeserített.
  3. Törölt_tag7748

    Műholdas televízió

    Üdv.! 2 napja váltottam interaktív SAT Tv-ről "új" SAT-ra. Amíg interaktív csomagban voltam, mindkét boxon ment a felvétel opció (egy HDD-s és egy sima+külső winchester). Azt az információt kaptam személyesen és ma telefonon is, hogy csak 1 darab felvétel opciós boxot tudnak adni, a második csak sima lehet. Na most... ez nagyon nem tetszik, ugyanis ez az opció nálam a TV-zés alapja. Érdemes próbálkoznom, hogy márpedig még egy felvétel opciós boxot szeretnék...?! Vagy váltsak VDSL IPTV-re, 50/5-ös sávszéllel (ennyit tud elméletben és gyakorlatban is maximum a hálózat). Köszönöm!
×
×
  • Új...