Renw

Tag
 • Tartalmak

  45
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Renw posztolt

 1. sagemcom

  A V3-as hgw pár napja szépen teszi a dolgát, a rádió 5 GHz-en atomstabil, jó a jelszint, egyelőre semmilyen idegesítő *****sége nincs, szóval alapvetően elégedett vagyok. Csak sikerül a végén öt-hat év alatt egy használható CPE-t csinálnia a Sagemcomnak.
 2. sagemcom

  Köszi! Alapvetően az lenne az érdekes, hogy a 3686 WiFi bugjai itt is jelen vannak-e, a többi funkció nekem annyira már nem releváns.
 3. sagemcom

  Nincs még, elvileg jövő szerdán hozzák, gigabites kábelnethez.
 4. sagemcom

  Ennek a HGW-nek a D3.1-es kvázi utódjával (F@st 3890) van már részletesebb tapasztalat? Ugyanaz a meh kategória, mint a 3686ac, vagy azért kicsit sikerült kipofozni a cuccot?
 5. sagemcom

  Köszi szépen! Itt is megkérdem, hátha tudja valaki a választ: 250/20-as hfc netről váltottunk 300/20-ra. A profil rendben van, a Sagemcom bridge-ben üzemel szépen, de a letöltési sávszél látványosan kiakad 250 Mbps-nél, akármilyen eszközzel mérem. Nem mintha nagyon hiányozna at a plusz 50 Mbps, de mégis foglalkoztat, miért viselkedik így.
 6. sagemcom

  Szevasztok! Sikerült egy díjcsomagváltással kilőni a bridge módot a hgw-ben, tud nekem egy kedves illetékes segíteni ez ügyben? TV nincs. Köszi előre is!
 7. sagemcom

  Srácok, lehetséges, hogy az IPv6 support le lett lőve mostanában valami központi beállítással?
 8. sagemcom

  Az ED3.1-et hülyék lesznek kihagyni, optika mellett simán megfér majd, és nem kell újrakábelezni a fél infratruktúrát, meg az efi végpontokat.
 9. sagemcom

  Ja, majd ha jön az ED3.1. Tehát majd valamikor a jövő évtizedben.
 10. sagemcom

  Most jött le sajtóközleményben. De akkor ezek szerint csak egy PR-púder.
 11. sagemcom

  Ez van az új díjcsomagokat bejelentő Telekom közleményben: " A Telekom az eszközök terén is újat, többet kínál. Az új vezetékes internet díjcsomagok előfizetőinek WIFI képes routert biztosít, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a vezeték nélküli netezés szabadságát " Milyen router ez? Sagemcom mellé is adnak? Minek?
 12. sagemcom

  Közben csomagváltás és minden egyéb hókuszpókusz nélkül megkaptam én is az IPv6 dual stacket, úgyhogy teljesen a MOST-ban érzem magam.
 13. sagemcom

  Meg elvileg azt is tudja, hogy az ügyfelek mire (de legalábbis mennyire) használják a protokollt.
 14. sagemcom

  Ha valaki, akkor a szolgáltató biztosan tudja erre a választ.
 15. sagemcom

  Majd ha jönnek az iPv6 only szolgáltatások, akkor lesz ez érdekes -- úgy 2030 tájékán.
 16. sagemcom

  Szeptembertől úgyis lecserélik a komplett vezetékesinternet-portfóliót, ha addig nem történik semmi, majd akkor lehet kérni egy módosítást.
 17. sagemcom

  BTW abszolúte laikusként kérdem, hogy mi az oka annak, hogy az ED3-hálózatra nem enged fel a Telekom előfizetői tulajdonban lévő modemet? Az amerikai szolgáltatóknál ez teljesen bevett gyakorlat. xDSL oldalon is ez a gyakorlat, vagy ott felmehet bármi, ami be tud jelentkezni PPPoE-n keresztül?
 18. sagemcom

  Klónok támadása?
 19. sagemcom

  Nem érted a nagy szolgálgatók működését. Szerinted hány ügyfelet veszítenek emiatt? Illetve hányat nyernének, ha az efi kedvére kapcsolgathatná a bridge módot? Naugye.
 20. sagemcom

  Gondolom az a logika benne, hogy ilyenkor szokott jönni a következő hónapban egy fw frissítés az efi saját eszközére, amitől hirtelen megborul az addig jól működő rendszer (volt már rá párszor példa a történelemben), az ügyfél meg megy asztalt verni a Telekomhoz. Másrészt azt gondolom -- bár ez merő spekuláció -- hogy egyik-másik tartalomtulajdonossal kötött szerződésben feltételként van szabva, hogy zárt láncú broadcast mehet csak, és szó sem lehet róla, hogy a jelfolyam bármilyen, előfizető tulajdonában lévő eszközön átmenjen.
 21. sagemcom

  Félve kérdem, IPv6 support előreláthatóan mikor lesz (megint)?
 22. sagemcom

  Na, annyira jó ez az új FW, hogy visszakapcsoltattam a HGW módot, az AC-s TP-Link routert meg elajándékoztam. Mikor jön a következő frissítés rá?
 23. sagemcom

  Úgy izgulok, másfél hónap felújítás után költözünk vissza, azt sem tudom, van-e jel az f-csatin.
 24. sagemcom

  Srácok, ez a frissítés van bármilyen hatással a bridge módra? Úgy értem, marad bridge-ben az eszköz az upgrade után is, vagy visszaáll HGW üzemmódba? Jobb félni, mint megijedni...
 25. sagemcom

  Nem tudja valaki, hogy a KRACK patch vajon mikor jön? O:-)