Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

P.né Gabriella

Tag
 • Tartalmak

  20
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

P.né Gabriella eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

 • Közösségépítő

Összes kitűző

 1. P.né Gabriella

  3GB 3 napig akció

  Irtam smst,azt valaszoltak,nincs napinetem. ..(ezt tudtam en is) ...;)!
 2. Koszi,sikerult Koszi.De mi a neve ennek pontosan,ahogy megtalalom a play aruhazban?
 3. P.né Gabriella

  3GB 3 napig akció

  De ,volt Maraton 500 am,meg abbol van vagy 50 mb.Akkor is lekell mondani a napinetet?vegul is nem rendeltem meg....csak a 3 gb 3 nap ot aktivaltam...
 4. Koszi.De mi a neve ennek pontosan,ahogy megtalalom a play aruhazban?
 5. P.né Gabriella

  3GB 3 napig akció

  Miért nem lehet kikapcsolni vajon?Megbántam ,mint a kutya,mert próbaképp, "úgyse sikerül" jelszóval aktiváltam a kefvezményes akciót.De jobb lett volna máskor, jüvő héten...de nem lehet visszamondani...így meg elúszik..:( Utána úgy írják autamatikusan kikapcsolják, 3 nap után...de azt is írják, hogy smst kell küldeni, hogy lemondom...
 6. Letoltottem a telomra a telecom appot.Ujbol elkezfem az egeszet Uj jelszot kellett csinalni,egy otjegyu szamot megadni.Igy mar nagynehezen sikerult.....;) Remelem jo lesz,valami technikai bibi van amugy...
 7. Mar be se hagy lepni,fiokom felfuggesztesre kerult...de miert??? Bongeszem itt a kerdeseket,vki irta,hogy a telefonjan azt irja,csak segelyhivasra,ilyet nekem is irt ki.. Nem tudom van e osszefugges a ketto kozott,de valami gebasz van.
 8. P.né Gabriella

  nincs hálózat

  Nalam napok ota az van,hogy kiirja atelom,csak segelyhivasra,nincs halozat,szolgaltatas,de koz e minden mukodik.Viszont mas komolyabb baj is van,nalatok van ilyen? Telekom fiokbol kidobtak az ejjel a szamomat,a ferjeme megmaradt.Probaltam regizni,de mar azt se tudok ujra felguggesztesre kerult a fiokom.
 9. Mar be se hagy lepni,fiokom felfuggesztesre kerult...de miert??? Bongeszem itt a kerdeseket,vki irta,hogy a telefonjan azt irja,csak segelyhivasra,ilyet nekem is irt ki.. Nem tudom van e osszefugges a ketto kozott,de valami gebasz van.
 10. Közben fut a telómon a nincs TElekom szolgáltatás.De amúgy minden működik.Csak nem enged újra regelni a fiókomba. Ide érdekesmód meg beenged...:)
 11. Igen,nagyon régi dominós számok.Sőt,az enyém a fiam nevén volt, a férjemé,meg az én nevemen...:) Köszönöm szépen!!!! Amire gondoltam én utána...egy emailcímre regisztráltam egy *****os fiókot is...,lehet ,h megsértődtek..:)...és a kettő nem fért össze...? De amit te írtál az valószínűbb.Köszi.
 12. Éjszaka jött egy értesítés, h a Telekom fiókomból eltávolításra került a telefonszámom.A fiókban a férjem,és az én számomat kezeletem.De hirtelen eltűnt magától.Mi történhetett és mit lehet tenni?Köszönöm.
 13. Érdekes,megtörtént a gyári visszaállítás.Elvileg "megjavult " a mobilnet.A beállításoknál megtaláltam a hívószám kijelzést is. De ez az opció néha eltűnik...Meg ha valamiért kikapcsolom a telót, még mindig újra a teló beállításoknál kell visszaállítani,hiába van bejelölve a hívószámkijelzés.
 14. Üdv! Van Telekom fiókom, eddig meg tudtam nézni melyik csomagban vagyok, mik az aktivált szolgáltatásaim, mennyi az egyenlegem.Nem tudom ennek a résznek a pontos nevét....A férjem telefonja is ehhez volt kapcsolva .Most hiába nézem, csak a nevem.emailcímemet tudom megnézni, változtatni, vmint új fiók hozzáadását.De hogy mi van a fiókomban azt nem. Itt nem a Dokunentumok, Rendelések részre gondolok, az megvan,és mind üres.
×
×
 • Új...