Ugrás a tartalomhoz
  • 0

nincs hálózat


Márffy Magdolna

Kérdés

Tisztelt Fórum!

 

Érdeklődni szeretnék afelől hogy ma reggel ahogyan leértem a budapest Batthyányi téri metro aluljáróba,a Huawei p9 plus mobilom kiirta hogy csak segélyhivás.Ezt kiirta még a Kossuth tér Deák tér  végig a metrózás alatt.Ahogyan feljötten visszaállt az internet meg a telefonszolgáltatás.Vittem magammal a huawei mobilstickemet is ami más simkártyával más tékomos számmal működik,az is a metrón kiirta ezeken a megállókon meg közte is hogy:Nincs hálózat.

Felhivtam a Tét,közölték:ök ezen a szakaszon nem találtak hibát.Készülékhiba szerintük.Mondtam hogy de két készülék volt nálam egyik sem csatlakozott.Meg amikor kijöttem szépen visszaállt a 4 G re.Két készülék csak nem rossz.Főleg ha más simkártya van benne,bár mindkettő telekomos.Felhivtam a huaweit,ők azt mondták hogy hálózati hiba.Én is erre gyanakszom,ám mégis segitséget kérnék ezügyben!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

9 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Ugyanez a problémám van, Samsung telefonnal, a Moszkva tér-Deák tér közötti szakaszon (csak itt közlekedem, de feltételezem, hogy a metróhálózat teljes vonalán nem működne a telefon). A probléma azóta áll fenn, mióta 2 nappal ezelőtt meghosszabbítottam a hűségidőmet, és új csomagra kötöttem szerződést.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...