Virus

Tag
 • Tartalmak

  20
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Virus a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
 1. Nálam is ugyan az a hiba van 3 naponta, mint neked. Random elszáll az egész. Bekötés óta havonta vannak gondok, már nem jelentgetek semmit... mire kezdenek valamit vele már nincs hiba. Egyszer ráunok kidobom nekik az útra a cuccot, vihetik, de hogy én fizetni nem fogok egy ilyen szarért ráadásba az biztos,
 2. 2 napja ez van, valakinek valami ötlet? 0.009mb feltöltés, 4mb letöltés
 3. Ez már reménytelen, ami itt megy. Most megpróbáltam írni online egy hibajelentést, erre nem működik a Captcha rendszerük, csak a gond van az internettel, mióta váltottunk. Komolyan 10x adtam már meg helyesen a kódot, vagy ennyire *****nak néznek, hogy ha nem tudom elküldeni biztos hagyni fogom? Ui.: azóta próbálgattam, körülbelül a 43. kódot fogadta el
 4. 3 napja ez van. A sebesség még az itt mértek alapján sincs meg, az oldalak alig bírnak betölteni, a videók szintén nem mennek, valakinek valami ötlet, hogy ez mégis így mi? Alapjában véve egy 10 megás net, helyette még a felét sem hozza, ez egy jó pillanatban elkapott kép, de már szenvedett meg ugrált, a feltöltés alig akart elindulni. Egy fix 10 megás netről váltottunk, amivel sosem voltak gondok a telekom gyorsító opciós csomagjára, mert annyira ajánlották, de a szenvedés ami azóta megy az valami hihetetlen.
 5. 1GB fel, 4GB le adatforgalmam volt gyorsítón keresztül. 5GB forgalom után, szintúgy nálam is korlátozva lett a sebesség 1MB/s-re. Már nem tudok mit írni erre, szánalmas amit csinálnak, ez már második alkalommal van. Csökkentették a 10 gigás napi limitet? Én Speedtesten mérek, egy automatikust a hozzám legközelebbre esővel, telekomhoz viszonyítva + atw hungary. A legnagyobbat szoktam felhasználni (mármint amelyik a legnagyobb sebességet nyújtja), eltérés minimálisan a ping között van.
 6. mit is vartam
 7. Tegnap még nem volt korlát igaz a sebesség nem volt meg a 60Mbit/s, ma pedig ez. Remélem valami vicc, mert hogy erre nem fogunk 4700 forintot befizetni az is biztos, jöjjenek kössék ki, de már vicc amit csinálnak... megrendelek egy 30Megabites netet, amiről később kiderül, hogy nem elérhető, erre rábeszélnek erre, mert azt mondták nem lesz semmifajta probléma sem. Eközben pedig már az első napon gondok voltak. Remélem javítják, mert ez siralmas. A mai nap még egy GB adatforgalom sem volt.
 8. A kérdés az hogy hogyan lett 3989 forintból 4696 forint.
 9. Sziasztok. Az előfizetéseim között szerepel két tétel: NetMánia S 3349Ft/hó Alap díjcsomag 640Ft/hó Gyorsító opciós internet van bekötve, netmánia s csomaggal. Most a fizetésben az van, hogy Hang Speciális kedvezmény díjcsomag — 799,99 Ft Internet Speciális kedvezmény díjcsomag — 4892,81 Ft Egyéb szolgáltatások -997,34 Ft Aktuálisan fizetendő törlesztőrészlet: 4696 Ft Ez a hang speciális díjcsomag mi akar lenni? Mert az internet speciális díjcsomagban, ott van az internet és a gyorsító opció havidíja is. Egy 3989Ft-os számlát kellett volna kapjak.
 10. Köszi mindenkinek az előző hozzászólásaimra érkezett válaszokat. Csak most volt időm elolvasni őket. Telefonról vagyok így nem idézgetem egyesével. Egyelőre a magas pinget nem sikerült megoldani, viszont bejelentés után, mostmár a Netmánia S 10Mbps sebessége egyfolytában megvan. Tehát a multkori hibát sikerült javítaniuk, ahol jeleztem, hogy van amikor 2Mbpst sem tud leadni a letöltés. Azóta tökéletesen működik minden, a netgyorsító van, amikor 50Mbps helyett csak 20Mbpst tud leadni, de ez legyen a legkisebb gond. Viszont a ping nem javult. Ezt még nem jeleztem feléjük, tehát, ahogy olvastam ez az alap 40+os ping nem valami normális igaz? Mert akkor ezzel kapcsolatban is írnék nekik. Csak azt hittem, hogy ez alapvetően így van, mivel eddig "kábeltvs modemes" netem volt, ahol azért a ping 21-24 körül mozgott.
 11. Az előző internettel, az alap ping ilyen 27 volt. Viszont mióta bekötésre került a Netmánia S csomag, Gyorsító opcióval, a legkisebb ping is, még a Telekom mérőjéhez is, 48 - 60 körül mozog. Esetleg ez másnak is így van, vagy valami hiba van a rendszerben? Szerintem ez nem normális, igy az online multiplayer játékok teljesen esélytelenek.
 12. Egy nap normális működés után, újra előjött az, hogy használhatatlan az internet. A 4G újra nem funkcionál, a HGW DSL tunnel down állapotban van, a net 60Mbps helyett, nem 10Mbps, hanem 2Mbps, a feltöltés pedig még ennyi se. Ma megnézném a forgalmi adatokat, mint ahogyan azt 2 napja tettem, hátha valami nem stimmel, valamelyik gépen és generálgatja nekem a "száz" gigás forgalmat, erre ez fogadott. " Ezen a folyószámlán nem rendelkezel olyan szolgáltatással, melyhez forgalmi adatot tudunk megjeleníteni. " Ez mégis mi lenne? Nem tudnak forgalmi adatot megjeleníteni, de annyira belassítják a netet hogy használhatatlan? Ennél még a kábeltvs net is haszálhatóbb volt. Ez törvényes, hogy egyik napról a másikra kiveszik, vagy hova tették át?
 13. Komolyan ez valami vicc? 4x-re kezdem el kitölteni a hibajelentést, és állandóan visszavág. Egyre jobban kezdem úgy érezni, hogy rossz döntés volt a Telekom. Már a második nap tömegével van probléma az internettel, ehhez meg nem is fűzök inkább semmit. Van arra jogom, hogy visszamondjam az egészet, és kiköttessem, vagy van erre valami jogszabály, hogy xy napon belül megszüntethetem?
 14. Mit tudok kezdeni ezekkel a Tunelekkel? Konkrétan azt se tudom, hogy mik ezek, azt meg főképp nem, hogy miért nem mennek és még csak információ sincs róla sehol sem. Most ahogy ezt leírtam pont ekkor kivágott a fórum, és elindult minden. Azért az pontos időzítés. Viszont csak az alap letöltési sebesség van meg 10Mbsp, a 4G plusz sebessége most sem látható.
 15. Azt még elfelejtettem leírni, hogy az éjszaka folyamán, az egész újraindult, gondolom valamit frissített magán, és ez nem a kezdeti lefrissítés volt, az már a bekötésnél megtörtént. Azóta van az, hogy szinte már a fele sebességet sem tudta adni 4G-vel. Nem tudom konkrétan mit mutassak, csináltam 4 darab képet.