Virus

Tag
 • Tartalmak

  25
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Virus a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
 1. Én nem akartam balhézni, normálisan álltam hozzá sokáig, de ez már szerintem büntetendő jogilag amit csinálnak. Az biztos, hogy én ezt így nem vagyok tovább hajlandó csinálni, oké legyen lassú az internet de akkor az ár is amit fizetek 100 forintra legyen csökkentve mert annyit is ér. Mi nem ezért köttettük be, azért elvártunk egy alapvető minőséget, hát ez meg... éppen ezért mindenkinek akinek gondja van lépjen tovább jelentse be a panaszt, hogy nem foglalkoznak a problémájával utána pedig jöhetnek a “jogi” lépések. Persze akinek van felesleges pénze az kiadhat ilyen minősíthetetlen netre, de itt még egy oldal is alig akar betölteni, nemhogy netezzünk rajta.
 2. Nézzétek a képeket és nevessünk együtt. 😀😀 Nincs hiba, ha akarok fizessek használjak fizetős segítségnyújtást. Soha többet nem használom a telefonos ügyfélszolgálatukat, 12-16:00 között igérték hogy jön a szerelő és semmi, 17kor pedig idevágták nekem ezt az smst. Felvettem velük facebookon a kapcsolatot, ha nem jutunk dűlőre kb. keddig, tényleg muszáj lesz a fogyasztóvédelemhez fordulni, hülyének nézik az embert, ti se hagyjátok hogy ilyenért húzzák le a pénzeteket kompenzáció nélkül, tegyétek meg a bejelentést. Én szinte napi szinten mentem a fejleményeket, logok, képernyőképek az állapotról, jelenleg 2 éves hűség szerződésfelbontását írtam nekik hogy szeretném megkezdeni, mivel nem tudják biztosítani a fizetett szolgáltatásokat 9 hónapja. Ha nem engednek, muszáj a fogyasztóvédelmet bevonni. Nincs olyan hogy fizetésre közteleznek egy nemlétező szolgáltatásért. Fejleményeket majd írom. Ne ragadjatok meg mert ez sohasem fog javulni, lépjetek.
 3. Valaki nem tudja, fogyasztóvédelemnek mi jelenleg a hivatalos e-mail címe? Akarok nekik írni, mert ami itt megy az már a szolgáltatottak kizsugorálása, viszont olyan címet találtam csak, ami 2016-ig volt aktív, legalábbis weboldalukon ez áll.
 4. Nem tudsz vele semmit kezdeni, ***** segíteni se segítenek, nem tudják ők sem javítani. Soha többet telefos, nem ajánlom senkinek. Ha tehetitek és van rá lehetőség válasszátok a Digit. 2018-03-30 12:55:13 System Error LTE network error <407>. 2018-03-30 12:55:12 System Error LTE Tunnel Request do not receive respond. Bonding Tunnel Interface Status LTE tunnel: Down DSL tunnel: Down Bonding: Down IP Address Settings IPv4 address: IPv6 address: Subnet mask:
 5. Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy jelenleg gyorsító opciós net van bekötve, működik rendesen, mind az alap mind a gyorsítás, a maximumot pumpálja ki, csak ugye 10gb a korlát. Az alap vonal 10Mbit le, 1Mbit fel. Nemrég néztem, hogy elérhető lett a címemen, az Otthoni Internet 50. 50Mbites csomag. Kérdésem, hogy ha nem vesszük most ide a gyorsító opciót, akkor tudná hozni ezt az 50Mbites sebességet alapból? Mert ha igen, ezt kiegészíteném, még ugyan úgy a gyorsító opcióval, ami még +50Mbit-et rádobna, viszont engem enélkül érdekelne, hogy az alap 50Mbitet magában tudná e hozni. Csatoltam 3 képet, remélem ennyi elég. A válaszokat köszi.
 6. Nálam is ugyan az a hiba van 3 naponta, mint neked. Random elszáll az egész. Bekötés óta havonta vannak gondok, már nem jelentgetek semmit... mire kezdenek valamit vele már nincs hiba. Egyszer ráunok kidobom nekik az útra a cuccot, vihetik, de hogy én fizetni nem fogok egy ilyen szarért ráadásba az biztos,
 7. 2 napja ez van, valakinek valami ötlet? 0.009mb feltöltés, 4mb letöltés
 8. Ez már reménytelen, ami itt megy. Most megpróbáltam írni online egy hibajelentést, erre nem működik a Captcha rendszerük, csak a gond van az internettel, mióta váltottunk. Komolyan 10x adtam már meg helyesen a kódot, vagy ennyire *****nak néznek, hogy ha nem tudom elküldeni biztos hagyni fogom? Ui.: azóta próbálgattam, körülbelül a 43. kódot fogadta el
 9. 3 napja ez van. A sebesség még az itt mértek alapján sincs meg, az oldalak alig bírnak betölteni, a videók szintén nem mennek, valakinek valami ötlet, hogy ez mégis így mi? Alapjában véve egy 10 megás net, helyette még a felét sem hozza, ez egy jó pillanatban elkapott kép, de már szenvedett meg ugrált, a feltöltés alig akart elindulni. Egy fix 10 megás netről váltottunk, amivel sosem voltak gondok a telekom gyorsító opciós csomagjára, mert annyira ajánlották, de a szenvedés ami azóta megy az valami hihetetlen.
 10. 1GB fel, 4GB le adatforgalmam volt gyorsítón keresztül. 5GB forgalom után, szintúgy nálam is korlátozva lett a sebesség 1MB/s-re. Már nem tudok mit írni erre, szánalmas amit csinálnak, ez már második alkalommal van. Csökkentették a 10 gigás napi limitet? Én Speedtesten mérek, egy automatikust a hozzám legközelebbre esővel, telekomhoz viszonyítva + atw hungary. A legnagyobbat szoktam felhasználni (mármint amelyik a legnagyobb sebességet nyújtja), eltérés minimálisan a ping között van.
 11. mit is vartam
 12. Tegnap még nem volt korlát igaz a sebesség nem volt meg a 60Mbit/s, ma pedig ez. Remélem valami vicc, mert hogy erre nem fogunk 4700 forintot befizetni az is biztos, jöjjenek kössék ki, de már vicc amit csinálnak... megrendelek egy 30Megabites netet, amiről később kiderül, hogy nem elérhető, erre rábeszélnek erre, mert azt mondták nem lesz semmifajta probléma sem. Eközben pedig már az első napon gondok voltak. Remélem javítják, mert ez siralmas. A mai nap még egy GB adatforgalom sem volt.
 13. A kérdés az hogy hogyan lett 3989 forintból 4696 forint.
 14. Sziasztok. Az előfizetéseim között szerepel két tétel: NetMánia S 3349Ft/hó Alap díjcsomag 640Ft/hó Gyorsító opciós internet van bekötve, netmánia s csomaggal. Most a fizetésben az van, hogy Hang Speciális kedvezmény díjcsomag — 799,99 Ft Internet Speciális kedvezmény díjcsomag — 4892,81 Ft Egyéb szolgáltatások -997,34 Ft Aktuálisan fizetendő törlesztőrészlet: 4696 Ft Ez a hang speciális díjcsomag mi akar lenni? Mert az internet speciális díjcsomagban, ott van az internet és a gyorsító opció havidíja is. Egy 3989Ft-os számlát kellett volna kapjak.
 15. Köszi mindenkinek az előző hozzászólásaimra érkezett válaszokat. Csak most volt időm elolvasni őket. Telefonról vagyok így nem idézgetem egyesével. Egyelőre a magas pinget nem sikerült megoldani, viszont bejelentés után, mostmár a Netmánia S 10Mbps sebessége egyfolytában megvan. Tehát a multkori hibát sikerült javítaniuk, ahol jeleztem, hogy van amikor 2Mbpst sem tud leadni a letöltés. Azóta tökéletesen működik minden, a netgyorsító van, amikor 50Mbps helyett csak 20Mbpst tud leadni, de ez legyen a legkisebb gond. Viszont a ping nem javult. Ezt még nem jeleztem feléjük, tehát, ahogy olvastam ez az alap 40+os ping nem valami normális igaz? Mert akkor ezzel kapcsolatban is írnék nekik. Csak azt hittem, hogy ez alapvetően így van, mivel eddig "kábeltvs modemes" netem volt, ahol azért a ping 21-24 körül mozgott.