Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Ryan

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Ryan eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Ryan

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Köszi, kipróbálom, hátha megoldja!
  2. Ryan

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Valamiért mégsem érdemlek egy újat, miután szerelő és a telefonos ügyfélszolgálat is megmondta hogy rossz, és mivel "ingyenes" a wifi így el kell fogadnom ha szaggat. Majd egy routerrel megoldom.
  3. Ryan

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Amikor jó minden akkor nekem is sávszélesség feletti az érték. Azt is elviselném ha az lenne a baja hogy néha vissza esik 120ról a felére vagy lejjebb, de vagy tökéletes vagy nem lehet böngészni sem. Furcsa hogy egy cserébe se mennek bele, gondolom azért mert nincs új Sagem modem, hanem akinek ugyanez vagy más volt a gondja annak a leadott modemét kapnám meg. Szerencse kellene egy nem hibáshoz aki épp lemondta az előfizetést. Úgyhogy nézegetem már a routereket, van esetleg javaslat? 5ghz-s, 20ezerig kb.
  4. Ryan

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Igen, 2 méterre ülünk a Sagemtől.
  5. Ryan

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sziasztok! Nektek van olyan problémátok a Sagemcom.al, hogy szaggat nagyon 2,4ghz-n és 5-ön is? És van hogy órákon keresztül még egy speedtestet se tudok csinálni., ha igen akkor 1-2 Mbit. 120as netem van, kábelen tökéletes. Volt telefonos segítség, szerelő többször, modem újraindítás, reset minden. 3 laptopon is jelentkezik a hiba egyszerre amikor szaggat. A szerelő is egy routert ajánlott a Sagemcom mellé, és ma a telefonos ügyfélszolgálat is ezt ajánlotta. Azt mondták szó szerint a Sagemcom wifi-je nem jó, és nem tudnak ezzel mit kezdeni és jobbra kicserélni, mivel a wifi-t amúgy is ingyen kapják az ügyfelek............... Az Ászf-ben is benne van hogy elfogadom hogy rossz a wifi.
×
×
  • Új...